- Platt mage.

 [Detta mina kära vänner ska tillbaka efter USA.]
!DETTA ÄR EN ÖNSKERUBRIK, KÄNNER DU ATT DU INTE VILL LÄSA DETTA ELLER TYCKER ATT DET ÄR TRIGGANDE HOPPAR DU ÖVER DET!
 
Vet inte om ni har hört att 80% av resultatet av träning kommer från vad man äter och resterande 20% är gener och träning. Man kan inte punktförbränna fett heller, men med "clean food" och övningar så kan man få den där magen. Vill du ha tips på bra mag-övningar HÄR, HÄR och HÄR, har du två övningar du kan utföra på gymmet och HÄR har du några övningar du kan köra hemma med även på gymmet.
 
Utöver "Clean food" kommer här lite tips på vad du kan ha med i din kost för en plattare mage.
 
Kalcium. Om du har med livsmedel med mycket kalcium i din kost, kommer inte kroppen att lagra mer vätska än vad den behöver. Alltså bör du äta t.ex bananer, avokado och mandlar.
 
Vatten. Dricker du tillräckligt med vatten dvs. runt 2L/dag (mer om du tränar) kommer din kropp motverka onödig vätska (precis som ovan) eftersom att vatten eller vätska är något som får våra magar att kännas uppsvällda. 
 
Ingefära. Hjälper till med matspjälkningen och förbränningen. minskar även gas i tarmarna. Gott i te:e och i smoothies, testa! 
 
Gurka. Nu vet att man lägger gurkor på ögonlocken för att få ned svullnaden? Samma effekt har gurkan i magen. Gurkan är också naturlig vätskedrivande.


damn så snygg! hahah och tack för tipsen :D

2014-07-14 // 21:49:58

Åh så fin blogg

2014-07-14 // 22:32:24

Så fin mage☺

2016-05-11 // 06:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback