- Earth hour.

Ni missade väl inte earth hour igår? Jag gjorde iallafall inte det, släckte ner här hemma och tände lite ljus samt satt och spelade lite gitarr för mig själv. Gjorde iordning lite myskäk till mig själv som bestod av kesella med jordgubbar och mörk choklad, mums!

- Kungsberget.

Igår kväll runt 20.00 var vi hemma i Nyköping igen, efter en härlig dag i kungsberget, dock var jag lite besviken. Vädret var på topp men liftarna åkte verkligen jätte långsamt, så vi spenderade nästan mer än halva tiden i liften vilket var lite tråkigt, sen så var det mycket "platta" yttor så man var tvungen att ta sig fram innan man kunde åka nerför, så det var också ett minus, annars hade vi det jättebra och kom hem utan några större skador!
Nu har jag varit vaken ett tag och ätit frukost, ska dra mig ut på en liten springtur och sedan göra lite övningar. Kanske ska träffa mamma efter det eller så slår jag på en film och bara chillar fram tills ikväll då jag har tänkt att plugga lite. Ha en bra dag!
 

- 23 mars.

Helt sjukt hur snabbt tiden går, snart är Mars över och jag hoppas på att sommaren kommer snart. 
Sitter iallafall i bussen påväg till Kungsberget, lyssnar på musik i mina nya rosa hörlurar och tuggar på ett tuggummi. Jag tittade på en väderkarta förut och det såg ut som att det kommer blir bra väder idag, sen hoppas vi också på att alla kommer hem utan några större skador!

- Bra dagar!

Igår hade jag en himla bra dag, som jag avlsutade med torsdagsmys tillsammans med mamma och mina syskon. Idag har jag fått sjukt mycket gjort i skolan, dels halva spanska texten blev klar och skisserna på tröjan jag ska sy i gamle-by vecka 15. Det visade sig också att jag är riktigt dålig på att rita, speciellt händer, ja, ni ser ju här nedanför.
Ska iallafall starta lite sköb musik nu och packa ihop mina saker då jag och mina syskon åker hem till pappa idag istället för på söndag för imorgon bär det av till kungsberget och åker skidor, så det blir skitkul!
 

- Vet inte riktigt hur jag ska göra.

Tankar snurrar i mitt huvud. Något är fel. Egentligen vet jag vad det är som är fel, vill bara inte inse det. Därför har bloggen legat nere i snart en vecka, men ska få till det igen.
Skolan har gått bra idag, haft en massa so-föreläsninger, intressanta, faktiskt. Mamma kommer hem snart, så ska vi äta något och åka till bowlinghallen för att bowla men mammas pojkvän och hans barn, så det blir nice. Sen jag kom hem har jag bara legat i sängen och tittat på några CSI Miami avsnitt och ätit mellis, spelade också lite på pianot precis också.
 

- Sanningar.

 
  • Jag hatar att vara sen till något som t.ex en träning.
  • Jag blir sjukt irriterad på personer som inte skyndar sig när man har brottom.
  • Jag Har föräldrar från Litauen.
  • Mitt rum är nästan aldrig städat.
  • När jag börjar tjäna pengar vill jag tjäna ihop pengar till ett kök till min faster.
  • Jag älskar polis serier som t.ex CSI Miami, Criminal mindes, Beck osv.
  • Jag ska se Justin Bieber den 23:e April iår.
  • Jag har är nöjd över mina nuvarande betyg.
  • Mörk 70% choklad är en ända sötsaken jag äter.
  • Det sista jag gör på kvällen och det första jag gör på morgonen är att titta på motivatins bilder om träning.
  • Jag är beroende av twitter.
  • Jag vill ha sommar!

- Ledsen

Ledsen för dålig uppdatering idag, men kämpade på i skolan hela dagen, tog en powerwalk hem för att det gick snabbare än att ta bussen då den skulle komma halv tre och jag skulle hinna äta samt packa träningskläderna. Tänkte ta en promenad till träningen men tog bussen istället. Tränade basket som gick super bra! Gick sedan tillsammans med min vän Zina till våran innabandy träning, den gick mindre bra. Börjar verkligen tröttna på folk som inte tar träningen seriöst och klagar hela tiden. Är iallafall helt slut i kroppen och ska gå och lägga mig snart, imorgon står det bad på schemat till idrotten, första gången på länge kommer våga visa mig i bikini utan att skämmas!

- Jag är med och tävlar hos Juliah!

Jag är med och tävlar om ett par supersnygga solglasögon ifrån Ray-Ban på Juliah Strands blogg, var med du med! 
Direktlänk hittar du här: http://juliahofsweden.myshowroom.se/vinn-ett-par-ray-ban/#comment
Juliahs blogg hittar du här: http://Juliahofsweden.se

- Vinter?

Seriöst börjar tröttna riktigt mycket på snön nu, kan det inte bara bli vår? sitter iallafall och får i mig lite mellis, gick hem från skolan idag också, vid 16.00? ska jag och Zina gå in mot stan för att sola lite innan basketträningen så det blir nice! Skolan har gått superbra idag, på lunchen drog jag och Ilze upp till stan och fick med mig ett par jeans och ett gulligt linne, visar sen!

- Scars

 
- En låt Robin Stjernberg spelat in mot mobbning.

- Vioko

Igår fick vi en föreläsning av personerna som fått stependium till att åka på en resa till det landet dom har som andra språk, alltså de som läser spanska fick åka till spanien, eller det var fyra personer som fick. Sen så skriver jag en text om en resa jag gjort på spanska 20. Så jag började tänka på när jag och Mamma var i Barcelona, 2011 tror jag att det var, vi åt glass på ett ställe, det var så sjukt coolt dom hade choklad och massa glass, dock hittar jag inte våra bilder där ifrån men jag googlade och hittade dessa. Ni kan hitta deras hemsida HÄR!
 
Det var sjukt coolt och gott, så om jag någonsin besöker Barcelona igen ska jag helt klart stanna till här!

- kvällsläsning


- 7.0 och 1,5.

Har precis ätit efter att ha varit ute med Zina i en timma, skulle ha joggat med det blev bara 1,5 jogging för vi började prata om massa så vi powerwalkade 7 km istället. Jätteskönt och vi pratade om massa så det var kul, imorgon ska vi också powerwalka till träningen bara för att det var så kul. Skolan har gått bra idag, fick hyfsat mycket gjort, ska kanske sätta mig och plugga snart, men måste göra intervall träningen från innebandyn först. 
Blev broccoli med lax och räkor idag, sjukt gott!

- Keyyo

 Alltså denna brud är så jäkla bra, hon gör mina dagar med sina videos. Följer ni inte henne inte inte ens har sett en video tycker jag att ni gör det nu!
 ↓ 

- Motivation, träning.

 

- Tidigt morgon.

Vaknde klar vaken halv 7 så nu sitter jag här helt färdig och väntar på pappa som jag ska åkt till skolan med, hihi. Tittade igår om vi hade fått våra betyg från förra kursen vi hade, alltså det är helt sjukt, jag trodde att jag failat stort i båda ämnena men jag klarade mig med C i båda, vet ni hur glad jag blev eller? Iallafall, ska försöka få lika mycket gjort i skola idag som jag fick igår, efter det pianolektion och om Zina fortfarande är på så kör vi en springrunda vid 17.00 annars gör jag det själv!
 

- Första världskriget.

Precis kommit hem ifrån träningen och har ätit. Skolan gick sjukt bra idag, fick lika mycket gjort som jag gjorde på hela förra veckan, tog också en promenad hem som jag sa förut att jag skulle göra. Så när jag kom hem kännde jag att det var ok att sätta sig framför tv:n med lite mellis, det var länge sen. Sedan drog jag mig mot bussen och åkte till träningen, bestämde och med Zina att vi drar ut och springer imorgon, så det blir nice! Nu ropar pappa om att han har ätit klart och vi ska börja med so:n, första och andra världskriget!
 
 


 
 
 

- España

Sitter just nu inne i spanskan med Fanny, ska försöka få lite gjort. Redovisade engelska 20 förut och det gick hyfsat bra, fick ett gramatikshäfte jag ska göra. Träning ikväll, glömde busskortet hemma så funderar på att ta en promenader hem istället för att lägga pengar på en bussbiljett.
 

- Someday

Har nu placerat mig hemma hos pappa och sitter och tittar på MTV, matchen vi spelade, var en utav våra sämsta matcher men vi vann med 3-0 så det var ju bra iallafall och jag gjorde det 3:e målet! När vi var och handlade mat inför veckan så hade dom jordgubbar för 10 kr/250g så vi köpte två packet, inte världens godaste men helt klart så smakade det sommar!

- 30 dagar. Dag 9.

 
Dag 9. Min favoritbutik.
 
Jag köper väldigt mycket kläder inne på H&M, tycker att dom har snygga kläder, bekväma och kläderna håller länge. Men jag gillar också Gina Tricot väldigt mycket, där har dom sjukt snygga kläder, dock så håller inte deras byxor så länge och det är lite tråkigt.
 

- Katrineholm.

blev ni nöjda över vinnaren igår? Jag tyckte att det var helt ok, men tror inte riktigt att vi klara oss igenom eurovision med denna låt. Sitter iallafall vid pianot och har precis ätit frukost, ska snart dra mig mot sporthallen där vi ska ha samling innan matchen som vi ska spela i Katrineholm, så satsar vi på vinst!
 

- Melodifestivalen 2013

Står i Jörgens kök med Felicia ätit god mat och ska snart placera oss i soffan framför mello, ska köra någon tävlig och gissa på vem som kommer 1:a, 2:a och 3:a, vet inte riktigt vad jag tror än men vi får väl se. Var på en teater förut om typ snövit och sen fantomen, fattade inte riktigt, men det var väl helt ok! Ska dra mig mot soffan nu och hoppas på att ni får en awesome kväll!

- 30 dagar. Dag 8.

Dag 8. Vad jag tycker om min kropp.
 
I somras hatade jag min kropp, verkligen hatade den. Nu har jag gjort saker och tig åt det och jag är faktiskt nöjd och känner mig tryg i den. Vad andra tycker om den, struntar jag fullständigt i nuförtiden!
 
 
 

- Veckan's blogg vinnare/ veckans blogg.

Superkul att så många ville vara med, verkligen!
 
VINNARE1
VINNARE2
VINNARE3
 
 
Blev du inte en utav vinnarna? anmäl dig igen så har du en ny chans, drar tre vinnare nästa lördag igen. Lycka till!

- Romme alpin.

Vaknade för ca 10 minuter sedan med värsta träningsvärken i benen efter en grym dag i romme igår. Vaknade halv 5 för att fixa det sista med maten jag skulle ha med mig, och mamma var snäll och skjutsade mig, kvart över 5 på morgonen. I bussen sov jag mer eller minder nästan hela vägen så det var skönt. När vi kom fram var jag och Ilze snabbt uppe på skidorna och åkte i backarna. Vädret, alltså det var helt perfect inte ett enda moln på nästan hela dagen, och en liten solbränna fick vi med på det. Somnade runt halv nio igår för att jag var så trött.
 
 
 
 

- Don't wake me up.

 
 
 Alla har säkert redan hört denna låt, men jag har precis hittat den och det är typ min nya drog, hehe! Tycker att den är riktigt bra!

- 30 dagar. dag 7.

dag 7. En person jag har kommit nära på kort tid och varför?
 
Brudarna från lagen blev jag väldigt snabbt nära vänner med, det var så att jag och Ilze provade på att spela innebandy, vi ller iallafall jag var sjukt nervös över att prova, jag hade lixom aldrig spelat innebandy förut och trodde att alla skulle skratta ut mig. Men vi kom dit, Ilze hade provat en gång innan så hon kände till vissa och jag hade några vänner i laget sen innan, men ändå. 
Jag pratade lite med tränarna och fick sedan hoppa in och träna med laget, sammanhållningen och energin var helt otrolig, det var verkligen jättekul och jag kännde min bara glad när jag gick där ifrån. Nu har jag varit med och spelat flera matcher och vi har kommit varandra väldigt nära.
 
Inget med saken att göra riktigt men, vill du göra något? men inte vågar? lyssna på mig, GÖR DET! Du kommer verkligen inte ångra dig!
 
 
- Alla i laget ville inte vara med på bild.


- Dagens inspo.


- Vem är han?

Vi alla har väl hört talas om "Jockiboi", nu har han laddat upp tre stycken videos på youtube där han berättar om sitt liv, vem han egentligen är, alla jobbiga händelser han har varit med om. Vi alla vet vilka korkade saker han har gjort men jag tycker att ni ska ta en och en halv timma ifrån era liv för att sätta er och titta på dessa videos, de ger oss en tankeställning om hur andra kan ha det men också hur det kan bli i framtiden, jag blev rörd när jag såg dom.
 
 
 

- Helt slut i kroppen.

Nu efter att ha powerwalkat till en träning till en annan och efter två olika träningar sitter jag helt slut i kroppen och hoppas på att jag inte har träningsvärk imorgon. Båda träningarna gick verkligen riktigt bra, på basketen tränade vi roteringar och på innebandyn hade vi fys/teori. Har precis ätit kyckling och gjort iordninga mat inför morgondagen, ska bli så kul!
 

- Solen är här.

Inte uppdaterat på två dagar, jag har faktiskt en anledning till det men den kommer tyvärr ut på lördag tror jag. Iallafall, imorse låg jag och väntade på att alarmet skulle ring kvart i 7, helt sjukt. Skolan har gått bra, skrev ett musikprov som gick hyfsat. Nu ska jag snart göra iordning lite mellis som jag ska stoppa i mig för att sedan gå ner mot en skolan där jag ska ha basket träning och sedan därifrån ska jag gå till en annan skola för att ha innebandyträning, så det blir bra. Imorgon åker jag till romme med halva skolan också så det blir superbra, bloggen kommer att vara uppdaterad, lovar!


- Jordgubbar

Ska strax packa ner tränings sakerna och dra mig upp mot stan där jag möter Ilze och vi går till träningen. Har iallafall precis ätit mellis, testade ett gott och smidigt recept, visar er sen. Skolan har gårr sådär, hann påbörja no:n som jag måste göra klart ikväll för att ligga i fas. Men vi hörs senare, för måste dra nu!

Mina favoriter.

 
Detta har varit mina tre favoriter i melodifestivalen iår, vilka var era?

- Standart

 
Körde på en standart frukost nu innan skolan, ägg och te. Ska bara dricka upp te:t och dra mig vidare. Ikväll är det träning igen, funderar på att gå ner till den istället för att be någon skjusa mig, gjorde ju det i Torsdags och då var det ännu längre så det klarar jag nog, men vi får se!
 

- In and out of love

Vaknade runt 10 imorse och drog med pappa ut på en power walk, jag trodde att det var bra väder, visst var det de men blåste och var halt som satan, jag fick ont i öronen så vi vände snabbt hem. Gjorde oss omeletter och satte oss i soffan framför fyra avsnitt av CSI Miami. Min syster kom hem och vi åkte för att äta på burger king, dit återvänder jag inte igen, servicen var seg, alltså inte alls snabb och maten var inte god den heller, men det är bara min åsikt. Precis kommit hem ska snart packa för att senare åka till mamma.

 

 
 

- Grattis Jörgen!

 
Precis kommit hem ifrån fördelsedagsfirande an mammas pojkvän Jörgen, grattis igen! Inte ätit såhär mycket sötsaker sedan i början av sommaren förra året, så ska gå ut och gå med pappa nu!

- The lost valentine.

 
En riktigt bra film är "The lost valetine" jag tittade på den igår, riktigt bra handling om att kärlek faktiskt kan hålla hela livet, vare sig personen finns vid liv eller inte, det var väldigt bra gjord också! Vill du se den gratis? klicka HÄR!

- Nya stolar.

Vaknade precis efter en riktigt skönn sömn, behövdes verkligen. Ska iallafall hitta några kläder att dra på mig då jag, pappa och kanske lillebror ska åka in till stan för att titta på nya stolar till batbordet. Klockan två åker jag och mina syskon hem till mammas boyfriend då han fyller år och vi ska fira det med lite fika, GRATTIS! hoppas ni får en awesome dag! 
- Har ingen bild till inlägget, men blir så tråkigt utan bild så här är en bild från när jag precis flyttat till Nyköping!

- Veckan's blogg vinnare/ veckans blogg.

Förlåt för förseningen men som sagt, massa saker har hänt. Här är iallafall de tre vinnarna!
VINNARE1
VINNARE2
VINNARE3
 
Grattis!
Var inte du en utav vinnarna? anmäl dig igen genom att skriva "Jag är med" nästa vecka, då ska jag dra tre vinnare i tid, lovar!

- Dagens.

 
 

- 1 Mars

Idag är det alltså första Mars, helt otroligt hur fort tiden går, det var ju precis nyår. Dagen i skolan har iallafall gått hyfsat bra då jag gjort klart en uppgift i svenskan och läst igenom no-kursen som jag missade föreläsningen för i onsdags. Vi åker till romme på fredan så vi hade ett info-möte också, lite synd att snön börjar smälta innan det, men jag ska inte klaga för det är så otroligt härligt att vara ute och gå i solen nu, så jag bestämde mig för att ta en promenad hem.
Känner mig ganska trött och sliten så sna krypa ner i sängen med ett glas vatten med gurka och citron, samt titta på en bra film.