- Allt är så bra.

Sömnen jag fick inatt är svår att slå, herregud så bra jag sov och vaknade upp och kände att det skulle bli en bra dag även fast mitt knä + mina skoskav gör så sjukt ont. Gick och la mig innan 10 igår, vilket jag gjorde rätt i. Ska nog bara ta det lugnt fram tills första innebandy träningen ikväll så att jag iallafall kan vara med lite. 
Till frukost provade jag på att ha fiberhavregryn till havregrynsgröten och jag gillade det mycket bättre det var mer smak och till det åt jag ekologiskt äpple från litauen, finncrisp med ost och ägg, mums!

- Ångrar inte en ända minut.

Har haft så otroligt roligt under dessa två dygn, alltså helt seriöst trodde jag verkligen inte att det skulle vara så kul. Alla var så positiva och glada, nästintill hela tiden.Har lärt känna så sjukt mycket nytt folk, otroligt snäll och underbara, ångrar verkligen inte en ända minut. 
Sen var det ju detta, kom hem runt 3.15 inatt, har sovit ca en timme,då mitt ben värkte så otroligt mycket, men ovanligt nog är jag hyfsat men har valt att inte anstänga mig alls idag utan har bäddat ner mig i sängen med te och film, hoppas att ni har haft det lika bra som jag!
Förresten, visst är färgen på tröjan sjukt snygg? älskar den.
 

- ABC - frukost

En frukost eller ett mellanmål som ger mycket energi? Jag brukar äta bollnäsfil med äppelbitar, cashewnötter, solrosfrön, kokosflingor och kanel. Finn crisp med skinka och ibland räkost. Det finns bra och snabba kolhydrater i detta som ger dig en snabb energi. Testa, det är så sjukt gott. Jag brukar också variera mellan äpple och persika.

- Filmtips

Den som söker
Tuvas föräldrar dör och då hittar hon papper på att hon är adopterad och att det inte var hennes biologiska föräldrar som dog, hon bestämmer sig då för att, tillsammans med sin dotter att leta upp sina biologiska föräldrar. När hon kommer fram till byn och börjar fråga folk, så säger de inte allt, vad är det de döljer? 
Det är en svensk film och Tuva, huvudrollen spelas av Josephine Bornebusch som också spelar "Mickan" i solsidan.
 
Filmen var bra, enligt mig, lite läskig och obehaglig ibland måste jag erkänna. Du kan se den genom att klicka HÄR eller titta på videon här nedan ↓
 

Den som söker (2013) - Den som söker (2013)

 

Jordens Undergång/Exploding Sun

 

De har konstruerat en rymdfarkost som ska få ut turister i rymden, första flygturen sänds på tv och hela världen tittar, bland passagerarna finns bland andra presidentens fru och en lycklig lotterivinnare. Turen blir inte som planerad och fyra personer måste sedan rädda världen, lyckas de?  vad händer? Klicka HÄR för att se eller titta på videon här nedanför.

 

Filmern är på engelska men med svensk text, jag tyckte att den var bra, dock var den tre timmar så tog några pauser emellan.

Exploding Sun (2013) - Jordens undergång - Exploding Sun (2013)


- Vet inte riktigt vad jag tycker!

 

- 30 dagar, dag 13

30 dagar, dag 13 - Vad jag vill göra med min framtid.
 
Vad jag vill göra med min framtid? Ja, det kann jag ju fundera på. Just nu vet jag bara att jag vill klara 9:an med bra betyg och komma in på ett bra gymnasium, vet inte riktigt om jag ska stanna i Nyköping eller flytta till typ Stockholm/Norrköping och går där.
Vet inte hellar vad jag vill jobba med i framtiden, men jag vill kunna tjäna så pass mycket pengar att JAG kan vara den som försörjer familjen jag vill bilda, jag vill kunna betala för mig själv och mina framtida barn. 
Något jag och ska göra i framtiden är att inreda min egna lägenhet. Så mycket mer än det har jag faktiskt inte tänkt på.

- Sushi Yama

Igår var jag, syster och pappa på stan en sväng och såg att de öppnat en ny sushi resturang här i Nyköping, så vi provade den. Inredningen var väldigt fin och fräch och "köket" hade de mitt i allt så man såg när de gjorde den, vilket jag tycker var bra! Insåg att jag inte ätit sushi sedan efter jullovet i 7:an då jag och pappa åt en dag, hade glömt hur gott det var, älskar verkligen soppan och te:t man får till. Väldigt bra resturan tycker jag, så har ni vägarna förbi Nyköping, stanna till där, Sushi Yama!

- Jag hade tråkigt.

Hade så sjukt tråkigt här om dagen, så jag ställde mig på händerna och trixade lite för mig själv, ställde mig också i brygga. Antingen så var det sjukt länge sedan jag gjorde det, eller så är det en bra träningsform för magen då jag vaknade upp med träningsvärk.

- 30 dagar, dag 12

30 dagar - dag 12, En blogg jag nyligen börjat läsa
 
Nyligen och Nyligen, för några veckor sedan klickade jag mig in på Elins blogg och jag fastnade direkt, inläggen var inte långa men hon fick till det och hann berätta massa i ett inlägg på ett roligt och bra sätt, många och fina bilder finns det också.
Elin bloggar om sin vardag mot ett friskt liv från anorexia. Jag har mailat lite med henne också och Elin verkar som en otroligt fin och bra tjej. Klicka er in på hennes blogg, jag tror att ni också kommer att fastna! 
Klicka på bilder eller här: http://wahhlgren.blogg.se/
Jag har också nyligen börjat läsa Emma Barremyrs blogg, hon är personlig tränare. I bloggen skriver hon om tärning, tips på olika övningar och otroliga recept, älskar de jag har testat ifrån hennes blogg. kika in, ni hittar bloggen genom att klicka på bilden eller här: http://www.ptbyemma.se/


- Hallon och mango

Tidigare än trott står jag nu med en fullpackad väska och väntar på bussen som ska ta mig till förberedelserna för "typ en festival" och sedan 16.00 börjar insläppet. Dagens första energikälla blev havregrynsgröt med hallon, mango och kanel, jättegott. Nu kommer bussen så jag måste avsluta här!

- Black, it's like a funeral for my fat.

Brukar aldrig ta sådana bilder som den tredje så kännde för att ta en sån, haha. Anyway, käkade mellis samtidigt som jag tittade på "I used to be fat" och bestämde mig för att dra ut på en pw, men det blev en springrunda på 4,41km. Har inte varit ute och sprungit, alltså sprungit en hel runda utan att gå på väääääldigt länge så är ändå nöjd. Ska nu börja fixa och trixa lite med middagen tills pappa kommer hem, vi får se hur det blir, hoppas allt är bra med er!

- Veckans blogg.

Verkligen jättekul att så mpnga ville vara med och delta i veckans blogg, här är de tre vinnarna!
 
 
VINNARE 2
VINNARE 3
 
Gratti till er!
Hade du eller hade du inte turen på din sida denna gång? anmäl dig igen! 

 
 

- Only teardrops

 

- Utan ost.

Dålig uppdatering? ja, jag förbereder mig mentalt för att hjälpa till på "typ en festival" de närmsta dagarna och kommer inte så mycket sömn så jag har helt enkelt bara legat i sängen med en kopp te och tittat på massvis av filmer. Fixade iordning frukost till mig och syster, omelettmugcake, dock utan ost denna gång, finn crisp och äpple samt en stor kopp te. Gjorde lite magvöningar innan frukost och tänkte dra ut på en pw anntingen innan eller efter att jag kommer hem från stan.

- Föll mig tyvärr inte i smaken.

Imorse provade jag havregrynsgröt med persika, nötter, solrosfrön, kokosflingor och kanel, men det föll mig tyvärr inte i smaken, men ni kan ju prova, för du vet ju inte innan du har provat och det är alltid vågat att chansa. Hela förmiddagen tittade jag på en film som var nästintill 3 timmar lång, kommer att tipsa om den senare. Cyklade senare ner till ica för att köta ingredienser till lunchen som blev pasta med köttfärssås. 
Har nu precis varit ute och cyklat 14km och ska fixa lite mellis. Får se vad som händer senare, forsätta att skissa på min klänning?

- Mår bättre nu.

Ja, typ som på bilden från Stockholm har de flesta dagarna sett ut den senaste veckan, tråkigt, men lite mysigt är det ändå. Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde vid förra inlägget, har sedan dess hunnit tittat på en och en halv film, ätit mellis och middag samt varit ute på en pw på 6 km med pappa, ska nu göra några magövningar och sedan hoppa in i duschen. Tror faktiskt att jag går och lögger mig sen, men vi får väl se.

- Älskade Stockholm, del 2

 

- Mysfaktor

Har varit med Ilze ett tag, pratade om allt möjligt och hade det allmänt trevligt, men nu har hon åkt iväg, kommer återigen att sakna henne. Vi åt en varsin omelettmugcake som vi improviserade lite med hade b.la i tacofärs, champinjoner och paprika i. 
Känner mig lite hängig så har gjort en kopp grönt te och ska mysa ner mig framför en film nu.

- Havregrynsgröt med rivet äpple och kokos.

Vet du inte vad du vill ha till frukost? Något som går snabbt och smidigt att göra men som också är gott? Jag åt havregrynsgröt till frukost imorse med rivet äpple, kokos och kanel, jättegott!
 
Det ända du behöver är(1 portion):
1 dl havregryn
2 dl Vatten
salt
1 äpple
kanel
kokosflingor
 
Börja med att riva 1/4 av äpplet och lägg ner i en skål/djup tallrik, häll sedan på havregrynet och vattnet. Ställ in i micron på högsta värme i ca 2 minuter, ta ut, rör om. Känns den ok? om  inte ställ in den i en minut till. Sedan tar du ut den rör om. Skär upp resten utav äpplet i tunna skivor(som på bilderna) placera ut de som du vill, häll på kanel och sedan kokosflingorna. Detta tar minder än fem minuter att göra och blir sjukt gott!

- Första gången på många år.

Godmorgon. Här sitter jag efter en god nattssömn  och har precis fått i mig havregrynsgröt för första gången på många år, så sjukt gott det var! Ska klä på mig lite kläder och sedan dra mig hem mot Ilze, umgås lite. Vi har inte träffats ensamma på hela sommarlovet och idag ska Ilze iväg så vi passar på.

- Jag är ung, dock lever jag som en kung.

Precis kommit hem efter en pw/springtur på 9km - 1 Timma och 6 minuter. Är inte helnöjd för jag vet att jag skulle orkat mer, men nej, min mage vill inte sammarbeta med mig idag, gjorde ont när jag var ute och när jag kommer hem så känns det bra igen, men skitsamma, 9km är också bra. 
När jag var i Stockholm förövrigt så köpte mamma två par strumpor till mig, nikestrumpor som andas mer än "Vanliga" och herregud vad skönt det var att träna i dom, allt gick mycket fortare än vanligt, jag både sprang och gick fortare än vanligt. Så denna runda var både bra och dålig.
 

- Aldrig varit så rent.

Ursäkta den dåliga uppdateringen idag. Åkte till pappa tidigt idag, runt 10.30 och har sedan dess handlat samt rensat övervåningen, mitt rum har inte varit såhär rent på flera år, slängde säkert 7 stora svarta plastpåsar med saker i, sammanlagt alltså. Avslutade kvällen med tacomys, fast har inte riktigt avslutat den än, ska ut och gå lite men måste smälta maten först. 
Jag har börjat fundera starkt på viljen linje/gymnasium jag ska välja då jag börjar 9:an om ca 2 veckor så ska söka runt lite på google nu, kram.

- Älskade Stockholm, del 1

 

- Så underbart!

Jag har haft två underbara dagar i Stockholm tillsammans med mamma och lillebror, efter ett roligt besök på grönan och en runda bland olika affärer tog vi idag tåget 17.45 hem till Nyköping. Övernattade hos mammas vän och jag sov så otroligt bra, hade också min "Unna-mig" dag i fredags, så åt glass och en rem på grönan. Älskar Stockholm så otroligt mycket, alla mysiga resturanger och uteserveringar, parker, männsikorna, älskar det!

- Spelas om och om igen.

 

- Gör det roligare.

Gör roligare träningen genom att:
♥ Skapa en spellista med låtar du gillar och har ett bra tempo.
♥ Träna med en vän
♥ Träna i färgglada kläder
♥ Sätt upp mål, årsmål som blir till månadsmål som blir till veckomål sm bilr till dagsmål. 
♥ Utmana dig själv.
♥ Tänk på hur stark du kommer vara om en månad och vilka resultat du uppnått.
♥ Pressa dig själv, men inte förhårt, för känslan när man klarar något är fantastisk.
♥ Variera, gör inte alltid samma övningar och spring inte alltid samma runda, det blir tråkigt och du får inte resultaten du vill ha lika snabbt.
♥ Spring eller pw helts i skog eller parker, bättre luft och trevligare "utsikt"
♥ Tänk positivt!

- Robin Stjernberg

 

- Hur går det för er?

Om två dagar har det ju gått en vecka sedan jag la upp utmaningen. Hur går det för er? För mig går det faktiskt ganska bra!
Eftersom att jag är i Stockholm idag+imorgon så valde jag att ha tre vilodagar denna vecka så igår gick/sprang jag ju 11 km då har jag alltså 13 km kvar av utmaningen vilket jag har tänkt att gå/spring på söndag. jag har 60 armhävningar kvar, de gör jag också på söndag eller så gör jag det som planerat. 8 minuter plankan, har jag också kvar, men plankan gör jag helst innan frukost så det gör jag som planerat.
Jag klara detta, det gör du med!
 
Hur går det för er? berätta för mig.

- omelettmugcake, recept.

Igår testade jag ju för första gången att göra en "mugcake" och det blev en omelettmugcake, jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det för det blev så otroligt gott. Det var också både snabbt och enkelt att göra.
 
Allt du behöver är (för 1):
1 ägg
1 msk mjölk
paprika (jag änvände 1/4, men välj hur du vill)
riven ost
skinka
salt och peppar, efter smak.
 
Börja med att vispa ägget och häll sedan ner mjölken, rör om. Riv osten(om du inte köpt färdigrivenost), klipp eller skär skinkan i bitar, skär paprikan i så stora bitar som du vill och blande ner det i ägget. Tillsätt salt och peppar efter smak, häll ner smeten i en liten skål eller form, ställ in i micron 3-4 minuter på högsta värme. Jag hade exakt 4 minuter och det blev lite torrt så 3,5 minuter blir nog bäst, med det är ju efter smak!
 
Jag åt ju detta till frukost så jag åt det med frukt, gurka och finn crisp, men man skulle också kunna äta det med en god sallad och macka eller exprimentera lite själv! Tillsätt gäna majonäs om du äter mugcake:n utan något annat, det blir sjukt gott!

- Gröna Lund.

- BILD FRÅN GOOGLE.
Igår bestämde vi, jag, mamma och min lillebror att vi ska åka upp till Stockholm för att gå på gröna lund och sedan övernatta så att vi dagen efter kan gå runt i Stockholm. Min syster ska åka med sina kompisar och valde därför att inte åka imorgon utna på lördag. Så sjukt taggad och hoppas på ganska mulet väder så att det inte är så mycket folk, men hoppas också på ett glatt humör hos alla oss tre. Vilken är eran favorit atraktion på Grönan? Jag är så otrolig taggad på eclipse, någon som åkt den? har höga förväntningar. Ska iallafall gå upp hyfsat tidigt då tåget går redan klockan nio, godnatt!

- Så otroligt glad!

Nu sitter jag mätt och glad i min säng, vid 11 drog jag ut på en pw/springtur som blev 11 km och som jag trodde började det att regna så 1 timme och 24 minuter senare var jag hemma. Fixade en lunch som blev lax lagad i micron med grönsaker (röd paprika, gurka, böngroddar och rädisor) och keso, hade tänkt koka pasta, men orkade inte, var för hungrig, hehe. Ska hoppa in i duschen nu, fixa lite och sedan gå på dendär träffen! Hoppas ni har det bra!

- Provade något nytt.

Vaknade på ett toppenhumör idag, fixade iordning frukost som inte var keso idag utan en omelettmugcake, så sjukt gott, recept kommer sen! Det är ganska mulet ute så ska dra ut på mina 8 km ifall det skulle  bli skinande sol eller söpregn har jag det gjort. Ikväll ska jag på träff med de som ska hjälpa till på "Typ en festival" så det blir säkert bra!

- Du måste kämpa för det.

Sitter nu i sängen med datorn i knät, ska snart värma lite mat för att sedan runt halv nio åka till bion där jag, mamma och syskonen ska se "grown ups2" höga förhoppningar, haha, många som sett den har sagt att den är bra, är den det? Har iallafall slappat halva dagen men har också varit och hjälpt mamma med kvitton på hennes jobb. Är på ett bra humör och är hyfsad pigg, hoppas att ni har det bra!

- Jag är med och tävlar hos Keela.

Ni har väl inte missat den fantaastiska bloggerskan Keela som dricer bloggen keela.se? Hon har en sjukt ball stil och är en otrolig förebild. Just nu har hon en tävlig där man kan vinna en hoodie från hennes webshop http://candybykeela.se/sv/ . Jag är med och tävlar, är du? Direktlänk hittar du HÄR!
 
 

- Veckans Blogg!

 

- Vilodag

Har tyvärr sovit konstigt idag, men är på något sätt pigg endå. Har ju min "vilo-dag" från träningen idag, så sitter nu med frukost framför en film, här stannar jag nog hela förmiddagen för på eftermiddagen tänkte jag gå till mammas jobb för att hjälpa henne lite, Testade förresten kanel på äpplet och kenos, sjukt  gott!

- Drar ut på mina 8.

Precis ätit en middag som bestod utav skinkschnitzel, brunsås, champinjoner, fullkornspasta och och böngroddar(bästa). Efter en dag på badhuset med bad och sol tänkte jag nu, om 15 minuter, påbörja dagens täningspass, som ni hittar HÄR. På badet simmade jag 6 längder, varav två rygg-sim och 4 bröst-sim, innan jag simmade in i betongväggen och fick lite ont i huvudet men det gick över, så ett litet plus för träningen idag, men när jag är hemma igen ska jag bara ta det lugnt!

- Sanna Johansson

Sanna Johansson är fin tjejen som driver bloggen http://sannasofias.blogg.se. Jag älskar att klicka mig in på bloggen, den är fylld med sjukt fina bilder, fototips, outfits, insperation och inlägg om vardagen samt livet. Tycker att du ska ta dig en stund och klicka dig in, gör det HÄR eller klicka på bilden!

- TITTA.

 
 
Ta 3.37 minuter av ditt liv och titta på denna video, snälla.

- Bild från igår.

Bilden är ifrån kvällsdoppet igår. Sov sjukt bra inatt och är uppe med ett glatt humör. Åt precis en svampomelett och några finn crisp till frukost. Vet inte riktigt vad som händer idag, bada eller något, umgås med mamma och syskonen iallafall, ha en toppen dag!

- Jag mår bra.

Till lunch åt jag lax(som jag tillagade i micron, så sjukt gott) med massor utav grönsaker och keso. Fixade tvätten och städade lite i köket, vuxenpoäng här, nej skoja. Drog mig sedan ut på min 8 km pw som till mestadels faktiskt blev en springtur, efter det körde jag också resten utav dagens träning (som ni hittar här nedan). Kom in helt röd i ansiktet och svettig, fixade iordning mellis så att jag fick i mig det jag förbrännt och fick ny energi. Runt 17.00 tittade jag till tvätten igen, fixade sedan iordning en tonfisksallad och när mamma kom hem åkte vi för att ta ett kvällsdopp med Jögge och Jacob. Lugn men ändå härlig dag, känner mig glad och mår sjukt bra!

- Träning V.32

 
Måndag: Pw/springa 8 km, utmaningen
1000 hopp med hopprep
150 squats
40 armhävningar, utmningen
4 minuter plankan, utmaningen
stretcha 10 minuter
 
Tisdag: Pw/Springa 8 km
40 armhövningar, utmaningen
4 minuter plankan, utmaningen
60 utfall
200 squats
70 situps
100 situps, sidan (50 vardera sida)
stretcha 10 minuter
 
Onsdag: Vilodag
 
Torsdag: Pw/Springa 8 km, utmaningen
40 armhövningar, utmaningen
4 minuter plankan, utmaningen
180 Jumping jacks
140 situps
120 squats
100 benlyft (50 på varje ben)
 
Fredag: Pw/springa 8 km, utmaningen
40 armhövningar, utmaningen
4 minuter plankan, utmaningen
700 hopp med hopprep
spring-jogg intrevaller 10 minuter
100 squats
stretcha 10 minuter
 
Lördag: pw/springa 8 km, utmaningen
40 armhävningar, utmaningen
4 minuter plankan, utmaningen
1000 hopp med hopprep
Denna , Denna, Denna och Denna
 
Söndag: Vilodag

- 5/8-13

Idag är en sådan dag då jag vaknar helt utvilad men det första jag gjrde var att bli irriterad, haha. Mej jag bestämde mig för att inte göra en stor sak av det och räknade till 10, vilket fungerade för nu sitter jag och är otroligt glad. Har precis ätit frukost, skickat iväg lite mail och ska klockan 11 gå ner för att titta till tvätten(?) Just nu är det så sjukt varmt ute så jag väntar med veckans första träning tills i eftermiddag, vill ni att jag ska lägga upp mitt träningschema? Påtal om tränign, det var inte många som skrev att de skulle var amed men jag hoppas ni är med i tankarna, då det var många som klickade in och var nyfikna på var utmaningen  var.

- Veckans tränings utmaning.

 
 
Jag har planerat mitt träningsschema för veckan och har också valt att lägga upp utmaningar varje vecka, söndag till söndag, hur tycker ni att det låter?
 
Veckans utmaning blir att:
♥ Sammanlagt gå/springa i 40 km. Eftersom att jag har två "vilodagar" i veckan kommer det att bli ca 8 km varje gång för mig, men ni kan dela upp det hur ni vill.
♥ Göra sammanlagt 100 armhävningar.
♥ Sammanlagt 20 minuters plankan.
 
Hur tycker ni att det låter? är ni med på det?
Skulle vara superkul om ni kunde kommentera och berätta att ni är med och sedan nästa söndag kan vi höras igen och se hur det har gått för er?

- Peppermint Tea.

Sitter i köket med mamma och mina syskon med en kopp mintte, dock inte grönt te, då jag sover så dåligt när jag dricker det på kvällen, hehe. Är nu iallafall hemma hos mamma, vi har varit och handlat mat inför veckan och bara tagit det lugnt. Håller just nu på att planera mitt tränings schema så att det inte blir förmycket/förlite. Håller också på att fixa träningsutmaningen inför veckan för er som är intresserade. Ska gå och lägga mig tidigare idag med tanke på att jag gått och lagt mig rätt så sent de senaste dagarna.

- Loreen!

 
Jag har fastnat för denna låt som Loreen sjunger, alltså det är helt sjukt hur bra jag tycker att den är!

- What are words.

Har haft två underbara dagar med mina bästa på Nyköpings festdagar. Igår gick vi mest runt och åkte karuseller, runt ett gick jag till mamma som satt på Tres Tapas med några kompisar, jättetrevliga och roliga. Runt 2.00-tiden(?) gick vi därifrån, då ville mammas kompis Robban åka "booster" som var en ny karusell för iår, så jag åkte den med honom, så sjukt rolig den var, hade åkt den tidigare med Linn-Sofie också. Vaknade upp imorse runt halv 11, gick till coop och köpte frukost till mig, mamma och Jögge. Nu har jag precis tagit min cykel och cyklat hem till pappa, ska hitta på något, vad vet jag inte än.

- 10 things, before I die.

Innan jag dör ska jag:
♥ Ha byggt ett fint kök till min faster.
♥ Räddat ett liv.
♥ Varit i minst 3 städer i USA
♥ Resa med vänner
♥ Bli kär i någon som är lika kär i mig.
♥ inreda en egen lägenhet.
♥ Bilda familj och vara en bra förälder.
♥ Uppfylla någons dröm
♥ Hoppa fallskärm/Bungyjump
♥ Träffa en världskänd person.
 

- Nu kör vi igen!

Tiden flög förbi igår. Kom in till stan runt 16.00 och ställde oss vid scenen för att vänta på att Oscar skulle börja, träffade då också på Tony Irving, som nu bor i Nyköping. Iallafall så sjukt snygg och bra Oscar var i verkligheten, helt seriöst! Men det var iallafall jättekul att se honom live. Gick ner till ica för att köpa oss en varsin sallad så att vi skulle orka med kvällen. Gick runt, träffade lite kompisar och åkte karuseller, blev lite långtråkigt efter att ha varit inne där sedan 16.00 så rutn 1-tiden cyklade vi hem och jag somnade direkt. Jag vet inte hur det blir idag, men tror att vi åker in senare. 
Vädret både igår och idag har varit sjukt bra, lite för varmt för fest dagarna, men jag ska inte klaga!

- Eat Clean, fitness inspo.

 
 
 
 

- Outfit 31/7, new in.

Detta är vad jag hade på mig under min födelsedag i Onsdags. Tröjan köpte mamma till mig på cubus i Norrköping för 99:- älskar den, tycker att den är sjukt fin och skön! Vad tycker ni om tröjan?
 

-Så stressad.

Skriver detta inlägg i en jäkla fart, för nu är det så att jag slöat hela dagen och fixade mig precis, provade produkterna jag fick utav brudarna, jättebra och lycktade gott! Ska Snart eller nu gå ut och ta cyckeln till tjejerna så cyklar vi mot stan där vi ska se på Oscar Zia, så det blir skoj, hoppas ni får en lika bra kväll som jag hoppas på att få! :D

- Nyköpings fest dagar.

Vaknade upp imorse av att jag glömt stänga av ljudet på telefonen och fick ett sms, som väl hyfsat bra idag iallafall. Gick upp, tränade och fixade standart frukost, testeade dock paprika på finn crisp, usch nej det gillade jag inte. Idag startar Nyköpings fest dagar, vet inte riktigt när jag åker in till stan men innan 18.00 iallafall då Oscar Zia ska uppträda. Sover sedan hemma hos mamma, hoppas på en rolig dag och att ni har det bra!

- En rolig upplevelse

Mamma kom och hämtade oss strax efter att dagens första inlägg publicerades. Vi kom till hamnen minglade runt, fikade och väntade, sedan väntade vi lite till och lite till, under tiden var vi på Lotsen, där vi åt igår, men också och tittade när de spelade in en scen där vi inte skulle vara med. Kloxkan blev 14.20 och vi käkade lite lunch, också på Lotsen. Tillslut fick vi vara med, eller alltså de började filma scenen då statisterna skulle vara med. Träffade Emelie där också, vilket var tur då det annars skulle blivit så sjukt tråkigt. Men det var en cool upplevelse att få se hur en film/scen spelas in. Nu sitter jag här, 600 kr rikare, har hjälp Syrran med hennes iphone och varit ute på en pw/springtur med pappa, samt testat pulsklockan! Älskar den!

- Vad jag fick, 15 år.

Fick denna otroligt stora och gulliga muggen utav min pappi, fick också presentkort på TeamSportia samt pengar. Är verkligen jätteglad och tacksam!
Utav min syster fick jag ett nagellack, glitter till naglarna och en otroligt söt ring, helt sjukt hur mycket jag redan älskar den. Av min bror fick jag en metalplånbok till bankkort, busskort osv. som jag önskat mig ett tag så det blev superbra!
Mamma kom med två presenter som innehöll en pulsklocka, en klocka som håller koll på hur eftektiv man är under träning, förbränning, tid, längd osv. kommer ett inlägg när jag testat den. Fick också en 30 minuters massage, Härligt, älskar båda presenterna och är riktigt tacksam!
 Och till sist av mina fina vänner fick jag en superduperfin necessär med både nödvändiga och bra saker, sedan lite saker som mest var på skoj, haha. Fick också ett par hörlurar utav Ilze, som fungerar jättebra, fick dock ingen bra bild på det. Åter igen är jag otroligt tacksam!
 
Den bästa presenten var att jag fick umgås med personerna som betyder mest för mig och får mig glad!

-Now Is Good

 
Ilze tipsade om en så sjuk otroligt fin och bra film, så jag tänkte att jag kunde sprida det vidare. Jag vet inte om det jag som är efter eller om filmen bara inte varit så populär (?) 
Den handlar iallafall om Tess eller Tessa som hon heter, hon har leukemi en slags cancer. Tess slutar med behandligen mot sjukdomen. Hon träffar en kille, Adam, som hela tiden finns med. Det finns en lista inblandad, på listan finns det saker Tess vill göra innan hon dör. 
Som sagt helt otroligt bra, fin och sorglig film, som jag starkt rekomenderar! 
En bra sak är att du kan se den på Swefilmer helt gratis och du klickar HÄR!

- Filminspelning, Inga Lindstörm

Alarmet ringde klockan 7.00 idag, gick upp gjorde plankan i 4 minuter och gick ner för att fixa något att äta, idag blev det stekt ägg i paprika. Jag skar paprikan så att det blev om en ring och sedan la jag ner det i stekpannan och direkt efter knäckte jag ner ägget i "formen" och stekte på båda sidorna, jättegott blev det! Nu har jag inte så jättemycket tid då jag idag ska vara statist i långfilmen "Inga Lindström" och mamma kommer att hämta oss om ca 5 minuter. Ni får ha en superbra dag!