- It's friday

Kämpade på bra i skolan och fick hyfsat mycket gjort. Drog sedan vidare till gymmet med Tilda och mötte upp Ilze, laddade upp med en fullkornsmacka och en celcius, körde sedan igenom en galet bra ben-pass, det gick verkligen superbra och har träningsvärk redan nu, så det är nice. 
Kom hem, hoppade in i duschen och rullade sedan vidare till mammas kompis, älskar att åka dit, det är så mysigt och kul hos dem! Nu är jag iallafall hemma och tror att jag ska lägga mig då jag är otroligt trött och ska upp runt 8.30 imorgon för att döma 4 matcher. godnatt!

- Januaris favorit.

Här ovan ser ni årets första "Favoriter". Hade aldrig tidigare testat jordnötssmör förut, inte heller kvarg med fun light, de båda är så sjukt goda och kan ha det till inprincip alla måltider, så jag gillar dem otroligt och kommer att fotrsätta att äta det.

- Passet igår.

Körde somsagt rygg, bröst och mage igår. Det gick riktigt bra, vi körde i ca 1 timma och 40 minuter och jag körde pw fram och tillbaka till gymmet.
 
Uppvärming: Crosstrainer 10 minuter.
Bröst:
Chestpress - maskin 3x12
Pectoral - maskin 3x12
Pullover - 3x15
Armhävningar - 4x15
 
Rygg:
Rygglyft med vikt 5x12
Upperback - maskin 3x12
Pulldown - maskin 3x12
Low Row - maskin 3x12
En variant av skivstångsrodd för överryggen 4x15
En variant av skivstångsrodd för nedredelen av ryggen. 3x12
Lat machine 3x12
 
Mage:
Cable crunches 5x12
Liggande benlyft 4x20
abs abdominal - maskin 3x50
knäböj med vikt 4x12
Körde en till magövning, för de snea magmusklerna, dock vet jag inte vad det heter, haha!
 
Det blev också en jäkla massa förbränning, så det var bra att jag åt ett rejält mellanmål innan, har förresten förälskat mig i dadlar och mandlar, kan liksom inte sluta äta det.. 
 

- Sista januari.

Gaaaaalet, idag är det sista Januari? Vart försvinner tiden? Det är förövrig idag också och ska kämpa på i skolan och sedan köra ett ben-pass på gymmet tillsammans med Tilda och Ilze så det blir skoj. Är det bra med er? Med mig är det otroligt bra, är väldigt pigg och glad idag, så det är skönt. Ska strax gå och fixa iordning lite havregrynsgröt, idag har tänt att toppa med päron!

- Valde att synas idag.

Avlsutade dagen på gymmet tillsammans med Tilda och Ilze för några timmar sedan, idag blev det rygg, bröst och lite mage, det gick riktigt bra och jag lärde mig några fler övningar vilket är riktigt kul! Var ju på besök hos gymnasieskolan Tessin med Tilda idag, det var kul, spännande och annorlunda, klassen vi gick med var riktigt härlig och pratglad. Vet fortfarande inte vilken skola jag ska välja men jag är ganska taggad på att gå vidare från gundskolan. 
Är riktigt trött nu så ska lägga mig under täcket och sova, godnatt!

- Krämig tomatsoppa

Här om dagen åt vi ju en galet god tomatsoppa, så jag tänkte dela med mig av receptet så att ni kan testa!
Vad du behöver, för 4 portioner:
2 gula lökar
3 msk olivolja
2 msk smör
0,5 msk basilika
0,5 msk timjan
3 burkar (1500g) krossade tomater
3 dl vatten
2,5 tärningar hönsbuljong
1 st viklöksklyfta
1st lagerblad
2,5 dl vispgrädde
svartpeppar 
salt.
 
Hur gör du?
1. Hacka löken och fräs den i olja i kastrullen.
2. Fräs örtkryddorna tillsammans med löken en stund.
3. Ha ned de krossade tomaterna, vatten, buljongtärningar, hackad vitlök och lagerblad.
4.  Låt soppan koka sakta på medeltemperatur i 20-30 minuter och ha sedan i salt och peppar. Fiska upp lagerbladet.
5. Mixa soppan i en mixer och häll sedan tillbaka den i kastrullen.
6. Om du känner att det beövs, ha i mer örtkryddor och klipp ned lite basilika på toppen.
7. Servera och njut med familj eller vänner.
 

- Hur skulle det vara om..

.. Tjejer och killar bytte roller i sociala medier. 
Jag ittade denna video HÄR och tyckte att den var lite rolig, hah.
 

- Trettionde Januari Tvåtusenfjorton.

Kände inte för havregrynsgröt i morse så jag gjorde iordning en svampomelett med svartpeppar, salt och kanel, galet gott! Har precis duschat och ska nu torka mitt hår och drar mig sedan till skolan och sedan vidare till Tessin, det blir nog bra. Idag känner jag mig faktiskt nästan helt frisk, så det var nog bra att jag skippade träningen igår, men får se när jag slutat idag och jag gå till gymmet. Hoppas att ni får en bra dag, för det ska jag ha!
 

- Efter mycket om och men.

Efter mycket om och men beslutade jag mig för att skippa både gymmet och innebandyträningen så att jag inte gör förkylningen värre, istället har jag hela kvällen suttit med plugg och te samt te-vatten, välbehövligt då denna vecka i skolan varit riktigt seg.
Imorgon är en ny dag, dock kommer jag bara att vara i skolan i ca 1 timma för att sedan tillsammas med Tilda vara med 2:orna som går ekonomi-linjen på Tessin, för att känna på hur det känns, så det blir nog skoj!

- Mitt träningsschema

Här kommer mitt träningsschema för de tre kommande veckorna om allt blir som planerat:
Måndag: Biceps, Triceps och Axlar. Innebandy träning.
Tisdag: Vilodag.
Onsdag: Rygg och bröst. + mage. Innebandyträning.
Torsdag: Ben. Prova på box? Innebandyträning.
Fredag: Vilodag.
Lördag: Kondition, mage + rumpa.
Söndag: Helkroppsprogrammet. Yoga?
 
Har inte rikitgt provat på gruppträning än, kanske, vet inte riktigt, men ska nog testa på några denna eller nästa vecka.

- Svar: hur kan jag göra?

 
Lina om - Att våga.
Jag har exakt dom där problemen. Jag har precis skaffat ett gymkort och tänkt börja gymma, men jag förstår inte HUR. Vad ska jag göra? ska jag bara gå in och ta någon maskin? Och allt detdär med hantlarna , ska jag bara ta några och börja lyfta? Tacksam för svar! 
btw: vilket gym gymmar du på i Nyköping?:)
 
Jag gymmar på Nordic Wellness i Nyköping, som ligger precis vid slutet av Åhléns eller vad man ska säga, ett utav de nya gymmen. Varje gång någon frågar mig något som liknar denna fråga utgår jag från mig själv och hur jag gjorde bara så att du/ni vet.
Egentligen beror det helt på vad du har för mål och vad du vill träna. När jag började gymma visste jag inte riktigt vad det var jag vill träna, men jag fick en genomgång på de flesta maskinerna som finns + ett schema för hela kroppen som man skulle köra 1-3 gånger/veckan. Så när du går dit, fråga om det finns en instuktör och boka tid med dem. Men jag insåg ganska fort att jag skulle tröttna på att bara köra helkropps-programmet och att jag ville träna mer än tre gånger i veckan. Så jag började med att planera upp vilka dagar jag skulle träna och vilken muskelgrupp jag skulle träna just den dagen, mitt träningsschema kommer senare. 
Jag pratade sedan med några kompisar som gymmar ganska mycket och frågade om övningar, och de berättade om standart övningar som situps, benlyft, squats osv. Men jag ville ha fler övningar att utöva, så jag satte mig ned en kväll och googlade efter ca 4 övningar för varje muskelgrupp. Dessa övningar tittade jag upp på youtube så att jag skulle få en insikt av hur tekniken var. Jag har ett hyfsat minne när det gäller detta, men är du osäker på att du kommer att komma ihåg övningarna så kan det vara bra att skriva ut bilder där det visas hur du ska göra så att du inte skadar dig.
Har du någon kompis, förälder eller kompis till förälder som gymmar mycket? hon/han kanske skulle kunna vara med dig under ett passa så att personen kan titta så att du t.ex står och börjer rätt när du gör knäböj. Eller du kanska bara vill prata med någon kompis eller annan person, för att komma fram till vilka övningar du vill köra. 
Jag tycker iallafall att du ska sätta dig ned och leta efter övningar som du ser roliga ut, om ni vill kan jag visa och berätta om dem jag utför. 
När du skriver att "du har exakt dom problemen" tolkar jag det som att du är rädd för att alla ska dömma dig för att du inte riktigt vet vad du gör, men jag tror inte att någon kommer göra det, i bästa fall kommer personen fram till dig ifall hon/han ser att du gör fel och förklarar för dig, det gjorde en man för mig för några veckor sedan och det uppskattade jag väldigt mycket!
 

- Tjugonionde Januari Tvutusenfjorton

Tre dagar och sedan är Januari över? Det är sjukt hur snabbt tiden går. Godmorgon, iallafall. Känner mig inte lika hängig som igår så jag tror att te:t med ingefäran hjälp en hel del. Har nu precis dragit på mig kläder efter att ha duschat, litttte längre än vad vad jag brukar göra, har också packat gym-och-skolväskan. Idag är det dags för rygg+bröst, det är alltid skoj. Nu ska jag fixa iordning lite frukost och ladda upp inför skoldagen.

- Tjugoåttonde Januari Tvåtusenfjorton

Hela dagen har gått galet snabbt, känns som att jag hunnit med otroligt mycket. Förkylningen vet jag inte, antingen håller den på att lägga sig eller bli värre? Har iallafall druckit massa te med ingefära så hoppas på att det lägger sig snart. Åt en galet god tomatsoppa till middag innan jag dorg vidare på pianolektion och sedan på en matmarknad(?) på torget, nu tror jag att jag ska sätta mig och plugga ett tag.

- Hungrig?

Har du precis kommit hem från gymmet eller bara är allmänt hungrig och vill ha en nyttig större måltid? Det ända du behöver ha i frysen är en fryst laxfile samt olika kryddor. Ta bara fram laxfilen, häll på de kryddor du vill ha och ställ sedan in den i micron på högsta effekt i 3-4 minuter, och den blir elt tillagad. Jag brukar äta det med keso och grösaker, älskar det! 
Snabbt och enkelt.

- Jaop

 

- Hallon och blåbär

Sagt och gjort, mamma köpte hem frysta bär till mig som jag hade i gröten imorse, roligare med lite variation, toppade också med kokosflingor, mums! Vaknade upp med en påstartat förkylning, alltså inte helt förkyld med lite snuvig och hostar lite, tur att det är vilodag när det gäller träning, så får jag se resten utav veckan. Hoppas ni får en bra dag!
 

- En blå tröja

 - Bild från onyxinnebandy.se - 
sitter nu nyduschad i min säng efter dagens andra träningspass, dvs. innebandyträningen och galet vilket flyt och hur bra det gick idag, verkligen jättekul! Mamma lyckades fastna i snön när hon skulle hämta mig så Carros pappa var snäll och skjutsade hem mig. När jag kom hem stod det en påse med lite nötter till mig och jag blev jätteglad, haha. Nu ska jag torka migg hår och sedan lägga mig, godnatt!

- I don't know

Skola gick lite segt idag, faktiskt. Kanske för att jag inte satt själv? får skärpa mig tills imorgon! Drog till gymmet efter skolan och körde biceps, triceps och axlar + lite mage. Har precis fått i mig torsk med blandade grönsaker och ska snart springa i snöstormen till bussen för att sedan träna innebandy. Men hallå, vädret idag?
Snön bara piskade mig i ansiktet när jag gick till skolan samt gymmet, och pricken över i:t, mina örlurar pajade idag, får fixa nya imorgon.
 
Vad jag körde idag: Uppvärming-PW i luting: 5%
Biceps:
Koncentrations curl. 3x15 x2=varje arm
Hantelcurl 3x15 x2
Skivstångscurl 3x15
Arm curl - maskin. 3x12
 
Triceps:
Tricepspress kickbacks 3x15 x2
Push down. 4x12
Arm extension - maskin. 3x12
 
Axlar:
Shoulder press - maskin. 3x12
Militärpress 3x12
hantellyft åt sidan. 3x10
Shrugs 3x15
 
Mage:
Cable crunches, med x vikt 3x12
Cable crunches, med tungre vikt. 3x12
Squats med stång. 3x12
Squats med vikt. 3x10
Liggande benlyft på bänk. 3x10

- Cimorelli

Har ni hört dessa systrar som började med att ladda upp covers på youtube där de bara använde sina munnar för att göra bakgrundsmusiken och har nu kommit sjukt långt? Vad tycker ni om deras låt här ovan? ↑ Jag gillar den starkt!
 

- Förkyld?

Min mamma var förkyld för några dagar sedan, hon gjorde en röra som hon åt eller hade ned i sitt te för att bli frisk fortare. Är du också förkyld och vill testa detta? 
Hur gör du?
- Riv ned en bit ingefära i en skål.
- Pressa ned citronsaften ur en hel citron.
- Han ned 3-4 msk honung och blanda sedan allttills det blir som en kladdig smet, haha.
 
Du kan antingen äta en tesked av detta eller ha ned det i ditt te, det fungerar lika bra.

- Galet taggad på denna vecka

Vet inte om det är för att det känns som att jag inte varit på gymmet på evigheter eller om det är något annat, men jag är så otroligt taggad på denna vecka? Har ändrat lite i mitt träningsschema,det kan ju vara det.
Startade upp morgonen med havregrynsgröt, med äpple som vanligt, måste köra hem bär eller någon annan frukt, börjar bli lite tråkigt, haha. Håller nu på att koka ägg, som jag kan ha med mig och äta efter att jag tränat armar och axlar i eftermiddag.
 

- Pulled pork

Pulled pork med wook-grönsaker, det är vad jag åt till middag. Vet ni vad pulled pork är? Det är fläskkarré som stått i ugnen på en låg temperatur i ca 8 timmar, det är så otroligt gott, men tar lång tid. Malin och Matilda kom hit ett tag, vi drack te och pratade lite. Nu ska jag plocka lite bland skolsakerna och förbereda mig inför skolveckan oc veckans träning.

- Two games

Sitter just nu i min säng där jag degat sedan jag kom hem från helgens sista match. Gårdagens match mot nykvarn förlorade vi, tråkigt men sant. Kom hem åt och träffade Albin ett tag. Imorse vaknade jag runt 5.45 av ett meddelande av pappa som berättade att han kommit fram säkert, så jag gick upp och gjorde mig iordning inför matchen mot Gnesta. Denna match förlorade vi också, men satan vilken bra och rolig match det var, vi var 7 utespelare och en nybliven målvakt, så det var riktigt bra jobbat brudar!
 

- Mot Nykvarn

Käkade lunch förut, lax med massor utav grönsaker, alltid lika gott. Nu ska jag snart dra mig mot samlingen för att sedan åka mot nykvarn för att försöka köra en lika bra match som förra helgen, dock är vi lite några men det ska nog gå bra!

- Tjugofemte januari tvåtusenfjorton

Jag och mina syskon firade pappa igårkväll istället, genom att äta på Rhodos med honom, som vanligt var det supergott och vi hade det väldigt mysigt, pratade om gamla minnen och skrattade osv. Hade några planer för resten av kvällen men det blev inte av, istället så jag dansade runt till hög musik i shorts och linne i mitt rum nästan hela kvällen, det var också skoj.
Vaknade utvilad imorse och åt havregrynsgröt, har bara degat i sängen sen dess, dicker nu min fjärde kopp grönt te för dagen och ska snart ladda upp med en lunch inför matchen som jag ska spela i nykvarn senare idag.

- Smile, please

 

- Stay alive

 

- Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det pappas födelsedag

 
Somsagt idag är det pappas födeslsedag, så ett stort grattis till honom! Gick upp en kvart tidigare idag och fixade frukost till honom, sedan sjöng jag och mina syskon. Nu har jag precis fixat allt inför dagen och ska gå ned för att käka frukost, havregrynsgröt ♥

- Den är söt

Vet ni vad jag gjort idag? Jo, jag träffade mammas kompis som tränar mycket, han var med mig på gymmet, tittade hur jag gjorde övningarna och berättade för mig vad det var jag gjorde fel. Kommer ni ihåg att jag skrev att jag fick ont i huvudet ibland? det var pga. min andning, jag andades inte rätt.
Han visade mig också några fler övningar till de olika kroppsdelarna, sedan pratade vi om kosten och på vilket sätt jag ska lägga upp mitt träningschema, så jag har lite att ändra i mina rutiner nu. Men vet var verkligen jättekul och lärorikt!
Nu har jag precis druckit upp mig kvällsro-te i min söta lilla mugg och ska lägga mig ned och läsa innan jag somnar. Godatt!

- Written in the stars

Denna låt lyssnade jag galet mycket på för några år sedan och nu är den tillbaka på min spellista, då jag gått och nynnat på den i flera veckor utan att komma fram till vilken låt det är, haha!
 

- Tisdag 210114

Ligger för tillfället och borstar tänderna. Imorse var första gången på väldigt länge jag snoozade, inte för att jag var trött utan för att jag drömde en awesome dröm som jag ville fortsätta drömma. Men det varade inte länge då jag efter tio minuter hoppade upp ur sängen och gjorde iordning frukost, ägg på finn crisp, äpple och paranötter, enkelt men gott.
Vilodag som gäller idag och lägger all energi på plugget och vilar upp mig inför imorgon, då jag ska träna med en utav mammas kompisar som ska titta så att jag gör övningarna rätt och hjälpa mig lite, så det blir nog skoj!
 

- Då brast allt.

Dagen i sig har gått galet fort och ytligare en dag har gått riktigt bra i skolan. Drog vidare till gymmet när jag slutat och ätit en fullkornsmacka med ost, skinka och sallad på. Idag körde jag rygg och bröst, älskar att träna ryggen, det är så kul. Idag var det dock öppet hus, så det var ganska mycket folk, men jag kopplade bort dem och fokuserade på mitt, så det gick prima! 
Känner nu att blodsockret gått ned gaaaanska mycket då jag kom hem och började gråta utan anledning, haha, så ska fixa lite middag till mig, min syskon och pappa nu.
 
Vad jag körde: Uppvärming-PW 10 minuter.
Bröst:
Chestpress - maskin. 3x12
Pectoral - maskin. 3x12
Armhävningar. 4x10 
Pull over med hantel. 3x12
 
Rygg:
Rygglyft med vikt. 5x12
Rygglyft med hantlar. 4x12
Upper back - maskin. 3x12
Pull down - maskin. 3x12
Low Row - maskin. 3x12
Lat machine. 3x12
Skivstångsrodd. 3x15
Marklyft. 3x12
Tycker också att cable crunches är så otroligt kul så råååkade köra det också. 3x12 x2. Avslutade med crosstrainer i 9 minuter.

- DU.

 

- Monday 200114

Godmorgon! Ville egentligen bara önska er en bra dag i skolan, jobbet, hemma, whatever, en bra dag helt enkelt! Samt berätta att ni borde testa kvarg med funlight, äpple och kanel. Jag har också börjat äta paranötter, så sjukt gott!

- Nittonde Januari tvåtusenfjorton

Ligger nu nästintill död i min säng, efter att ha varit och åkt skidor ett tag. Det var jättekul, dock blåste det riktigt mycket tyvärr. Åkte sedan och handlade med pappa och avlsutade dagen med att äta en gaaaaalet god omelett med olika kryddor och grönsaker medans resten utav familjen käkade tacos!

- Ljus fullkornspasta, my love

Precis ätit lunch, falukorv med fullkornspasta och grönsaker, efter att ha varit på gymmet. Idag var det dags för biceps, triceps och axlar, det gick superbra. Var så sjukt trött när jag åkte in, men nu är jag pigg och glad. När pappa och syster ätit så ska vi ta med oss våra skidor och åka till Ryssbergsbacken i någon timma!
 
Vad jag körde idag: Uppvärming-Pw 10 minuter
Biceps:
Hantelcurls 4x15 x2
Skivstångscurl 3x15
Arm curls  - maskin 3x12
 
Triceps:
Tricepspress kickbacks 4x12 x2
Push down 4x12
Arm extension-maskin 3x12
 
Axlar:
Shoulderpress-maskin 3x12
militärlyft 3x12
Shrugs 3x10
hantellyft åt sidan 3x10 x2
 
Extra:
Cable crunches 3x12
Cable crunches, tyngre 4x12
Squats med bara stång 3x12
Squats med vikt 4x10
Avslutade på crosstrainern i 12 minuter.

- Mitt rop på hjälp

Börjar med att be om ursäkt för den galet dåliga uppdateringen igår, men jag hade en toppen eftermiddag och Ikväll med Ilze, hennes hud, pappa och hans vänner, det var verkligen jätteskoj, vi hann med och plugga lite också.
Till middag igår åt vi soppa, och det var så sjukt länge sedan så jag längtade hela dagen efter det och det var såååå gott, vi får göra det oftare här hemma. Nu har jag precis ätit en skål havregrynsgröt med keso, äpple och kanel, ska dra på mig träningskläderna och dra till gymmet, ha det gött!

- Onyx-Nykvarn

Halloj! Läget med er? Med mig är det bara bra. Jag var i sporthallen redan runt 8.30 för samling till matchen mot Nykvarn som vi tyvärr förlorade, men vi spelade vädligt bra och ledde de första två perioderna, så en ganska sur förlust. När jag kom hem hade jag fortfarande mycket energi i kroppen så jag drog up på en springrunda i snön, så mycket roligare att springa ute än på ett löpband!
 
Sitter just nu hemma hos Ilze, vi skulle a träffat Anton men det blev ändrade planer så vi får hitta på något annat, vi får se vad det blir, men det blir nog skoj ändå!
 

- Sjuttonde januari tvåtusenfjorton

Visst är det galet skönt med fredag? Är dessutom klar med alla veckomålen så det känns skönt och jag kan slappna av och hitta på lite vad jag vill i helgen. I skolan hade jag tillmestadels somsagt spanska men jag påbörjade också lite med min bild, där vi ska rita en serie, får väl se hur det går. 
 
Denna kväll har jag tänkt att spendera framför tv:n eller datorn, dvs. framför en film eller Pll med en kopp te, för att bli utvildad till matchen imorgon. Så det är nice. Hoppas att ni har en bra fredagskväll.

- Don't you ever say

Igårkväll när pappa kom hem åkte vi till Ryssbergsbacken för att åka skidor fördörsta gången iår, så kul, verkligen längtat. Kom hem runt 21.15 och somnade direkt, vaknade imorse efter 9 timmars sömn och är nu utvilad inför en dag som tillmestadels kommer bestå utav spanska.

- 160114

Hoppas allt är bra med er, med mig vet jag faktiskt inte, haha. Skolan har rullat på bra och mötte sedan upp Felicia vid gymmet runt 15.00 och körde igenom ett pass, men det gick så otroligt dåligt för mig. Började med benpress och tog antagligen för tungt, för fysatan vad ont i huvudet jag hade resten utav passet, men jag klarade det iallafall, 10kg mer än förra gången alltså. Passet jag körde kan ni hitta här. Men ska inte deppa ihop för det, imorogn är det vilodag, sen är det bara att ta nya tag!

- Pretty awesome

Hon sjunger alltså utan musik, hon gör alla ljud själv.
 

- Visste du detta om kanel?

Visste du att kanel kan..

1. ..Reglerar blodsockret

2. ..Sänker kolesterol

3. ..Förbättrad hjärnfunktion

4. ..Anti-bakteriella egenskaper

5. ..Ökar ämnesomsättningen

6. ..Skyddar mot hjärtsjukdomar

7. ..Förbättrar cirkulationen samt stärker immunförsvaret

8. ..Minskar stela leder och muskler

9. ..Inflamationshämmande

10. Minskar sötsuget

Jag älskar kanel, tycker att det är otroligt gott och hade det bara på gröt förut, men har det också på kvarg, keso, yoghurt osv. jag har också börjat använda det som en krydda i matlagning, som t.ex omeletten jag åt för någon vecka sedan som jag hade kanel i, kommer ni ihåg den? Det var riktigt gott.

Dock kan det vara farligt om man äter förmycket, men äter man det måttligt är det inte ingen större riks.

-Bild från google-


- sextonde januari tvåtusenfjorton.

- En del av dagens outfit och massa grönt lösviktste jag fick från Litauen av mormor, på posten -
 
Galet, vi är redan förbi halva Januari?? Somande iallafall 21.15 igår så idag är jag utvilad, har gjort mig iordning och packat väskan. Ska strax gå ned och äta frukost samt koka min tredje kopp gröt te, såååå gott. Idag är det alltså ben på gymmet som gäller och jag är så taggad, ska bli så kul att träna med Felicia. Hoppas att ni får en bra dag!

- Onsdag kväll.

 - Tyvärr en arkivbild -
Godkväll, håller nästan på att slockna men kände att jag ville slänga in ett inlägg. Nästa hela dagen i skolan har bestått utav föreläsningar och start på kursen, vilket är ganska kul, tog mig sedan till gymmet för ett mag-pass som förövrigt inte var mitt bästa men det var ok, jag genomförde det iallafall, körde samma pass som förra gången, det kan ni hitta här. Efter det tog jag en promenat till innebandyn som var seg i början men släppte mot slutet.
 
Nu har jag precis duschat och ätit en middag, tänker gå och lägga mig snart så att jag är utvilad till skolan och gympasset jag ska ha med min bonussyter Felicia imorogn, så det blir skoj. Godnatt.
 

- Underbar

 

- "Luktar galet gott"

Denna fick jag av min kära lillasyster i julklapp och den luktar galet gott, alltså verkligen. Använder den alltid när jag duschar nuförtiden inte bara för att den luktar gott utan också för att man blir otroligt mjuk i huden. Så denna rekomenderar jag starkt!

- Onsdag morgon.

 - Vad jag gör om dagarna, typ -
 
Godmorogn, hoppas allt är bra med er! är just nu i köket och förbereder ett mellanmål jag ska äta idag innan mitt mag-pass på gymmet efter skolan, hittar inget bra här hemma så det får nog bli ägg. Har gjort mig iordning och ska strax käka frukost så att jag har energi till alla föreläsningar vi har i skolan idag. Havregrynsgröt ♥
 
Igår hade jag tänkt att lägga mig runt 21.00 men ändrade planer då Malin och Matilda kom runt 20.00 för att prata och sedan pratade jag med en saaaaaknad vän också, så jag somnade iallafall med ett leende.

- Trött och seg

Återigen pluggat på ordentligt i skolan, det går riktigt bra, stannade kvar eftersom att jag skulle ha utvecklingssamtal så mellis idag blev frukt och te. Utvecklingssamtalet gick bra och jag känner mig lugn inför terminen. Sitter just nu nerbäddad i min säng framför pll då jag känner mig väldigt trött och seg. Åt falukorv med pasta och grönsaker, hade först tänkt att äta sjögräsnudlar, men fy vad äckligt det var enligt mig, jag vet inte, ni kanske tycker om det?

- Say something

 
Älskar denna låt och har även lärt mig den på piano, så det är skoj!

- Ananas, my love.

Gillar du ananas? åh, vilket sammanträffande, för det gör jag också. Visste du att det inte bara är gott, utan också väldigt bra för hela kroppen?
 
För det första är ananas en väldigt rik på värdefulla vitaminer och mineraler. T.ex innehåller det: järn som kan få huden slät, kalcium för starkare naglar och hår, vitamin A för friska ögon och frisk hud. Det innehåller också vitamin B och C som b.la polerar och återfuktar huden, men också håret. 
 
En av fytokemikalierna (som är ett skydd mot virus, föroreningar, solens strålning osv.)/Enzym är Bromelian, det bryter ned protein till aminsyror. Bromelinet har en antioxidativ och antiinflammatorisk effekt som som kan skydda mot solen och där med minska risken för hudcancer. 
 
Ananas hjälper kroppen att rengöra magen och tarmarna, och via bromelinet som bryter ned proteinet så underlättas också matsmältningen. 
Så försöker du gå ned i vikt, kan ett bra tips vara att skära upp en färsk ananas till efter varje middag för att sitta och äta som efterrätt.
 
Det finns ju också så mycket man kan göra med ananas förutom att bara äta den som den är, man kan ha det i en sallad till middag/lunch, ananaspaj (så galet gott, åt det jättemycket förut när mamma gjorde det!), ha det på olika maträtter, t.ex hemgjord pizza eller kassler. osv. Det finns hur mycket som helst man kan göra med det. 
 
Jag vet inte riktigt med er, men jag älskar ananas och gör det fortfarande, kanske till och med mer efter att ha läst på lite om det. Mitt tips till er, ät mycket ananas! Ha det bra.

- Green tea

Godmorgon! Denna natt har jag sovit så otroligt bra och drömt konstiga men roliga drömmar, hoppade iallafall upp lika pigg och glad som igår 6.30 och gjorde frukost, keso med äpple, kanel, solrosfrön, jordnötssmör och två koppar grönt te, tet som ni ser på bilden ovan. 
Träningen igår gick riktigt bra och var rolig, idag är det vilodag som gäller engligt träningschemat vilket är bra, då jag har utvecklingssamtal ieftermiddag. Hoppas att ni får en bra dag, för det jag ska jag försöka att ha.

- Spegel äter upp det positiva hon ser.

Halloj! Hoppas att allt är bra med er. Hunnit med så sjukt mycket i skolan, det är bara måndag och hälften av veckomålen är kryssade, hoppas att det fortsätter på detta sätt. Åt en fullkornsmacka och ett stort äpple samtidigt som jag pratade lite med Linn och Kajsa, sedan drog jag mig mot gymmet och körde mest rygg men också lite bröst. Om ca en timme sa jag befinna mig så innebandyträningen, dj är med idag så det blir nog skoj!
 
Vad jag körde idag: PW i höghastighet i 10 minuter
Chestpress 3x12
Peetoral 3x12
Low row 3x12
Upper back - maskin 3x12
Pulldown 3x12
Rygglyft med vikt. 6x12
Rygglyft med hantlar 4x15
Lat machine 3x12
Skivstångsrodd 5x12
marklyft 3x12
armhävnningar 4x15
Plankan 1 minut + plankan 5 minuter imorse.
 
avslutade med att springa 10 minuter i hög hastighet.

- Lite småkonstigt tips.

Är du som mig? ÄLSKAR te? Då har du säkert varit med om att du haft brottom och glömt att skölja ur te-muggen innan du rusat iväg? Då blir det ju oftast kvar en sådan rand som ni kan se på den övre bilden. Det går oftast inte bort i diskmaskin eller med diskmedel, så min mormor visade mig att man kan ta bort den med vanligt salt. Man behöver bara skölja muggen så att den blir fuktig och sedan hälla på salt och skrubba med handen, så förvsinner det. Testa!

- Nu blir vi lite pigga och glada

 

- Monday morning

Boksavlig hoppade upp ur sängen 6.30 imorse, var verkligen pigg och utvilad, så denna dag kommer nog bli bra. Fått i mig kvarg med fulight och solrosför, några finn crisp och grönt te. Duschat och fixat mig, om 20 minuter får jag skjuts av pappa till skolan, det är -11 grader ute?? Helt sjukt, för en vecka sedan var det ju +9grader.
Min väska idag består idag utav skolsaker men också träningskläder då jag direkt efter skolan tar mig till gymmet för ett rygg- och bröst-pass, så det blir nice! Ha en awesome dag!

- Snöiga äventyr

Halloj! Förut idag åkte jag, mamma, Sivlija, Jacob och Jörgen till Jogersjö för en liten promenad runt sjön och sedan för att luncha, jättemysigt och härligt med snö. 
Har nu precis ätit, fläskfile med couscous och grönsaker. Var och handlade med pappa förut också, nu ska jag bara packa väskan inför imorgon, dricka mitt kvälls-te och sedan sova och ladda upp inför en vecka med massa plugg och träning.

- Varför inte passa på?

Halloj! Är allt bra med er? Jag själv är lite trött, men överlever. Igår drog jag ut och träffade A och D, vi passade på att åka pulka nu när snön äntligen är här, det var riktigt kul, när jag kom hem somnade jag dock nästan direkt. Har nu fått i mig lite havregrynsgröt med kokosflingor, äpple och jordnötssmör, ska nog packa väskan eftersom att jag åker till pappa idag och sedan titta på Pll.

- Detta är så kul.

Alltså jag tycker att det är så galet kul att snön är här, men tydligen ingen annan, haha.
Var och tittade på min systers match som det tyvärr förlorade men de spelade bra. Drog mig sedan till gymmet för ett pass med fokus på kondition, men det blev lite biceps, triceps och mage också.
Imorgon vilar jag från gymmet och börjar sedan med mitt träningsschema på måndag, så det blir toppen!
Mamma hade gjort jättegod fiskgrattäng när jag kom hem så det käkade jag till lunch.
 
Vad jag körde:
Tricepspress kicksbacks 4x12 x2
Push down. 3x12
Hantelcurls 3x12 x2
stångcurls 4x12
cable crunches 4x12
"böja mig med vikt" 3x30 x2
Plankan 2 minuter
Plankan, sidan 2x30sek x2
 
30 minuters kondition.

- snowy saturday

Vaknar upp och ser att det har snöat lite här i Nyköping, så skoj! Hoppas att det håller sig och inte blir slask. 
Sovit jättebra inatt och gick upp för att göra en micro-omelett med ost, skinka, spenat, kanel, salt och peppar, så galet gott och enkelt. Idag vet jag faktiskt inte vad jag jag ska hitta på, kanske titta på min systers match?

- Happy friday

- Mamma och jag på gymmet i Lettland, kände inte för att ta blid när jag tränade idag, haha ↓- 
Började kvällen hemma hos Jörgen där vi fixade tacos samt åt den, snackade lite träning med Julle innan jag drog mig mot gymmet runt 19.00 för att möta Ilze och köra ett benpass. Jag tycket att det gick riktigt bra, men var jättehungrig nu när jag kom hem så har ätit lite ägg.
 
Vad jag körde:
Uppvärming: PW 10 minuter
 
Squats/Knäböj utan vikt, bara stång. 3x12
Squats/Knäböj med x vikt. 3x10
Squats/Knäböj med tyngre vikt. 3x10
Marklyft med vikt. 3x12
Vadpress. 5x12
Utfallssteg med vikt. 3x12 x2
kissande hunden, sne. 8x10 x2
kissande hunden, rak. 6x10 x2
Benpress. 3x12 x2
Bencurl. 3x12 x2
Benspark. 3x12 x2
 
Avslutade med att springa på bandet i 10 minuter och promenad hem på 15 minuter.

- Våran egen väg

På detta sätt har man kunnat hitta mig hela eftermiddagen, framför pretty little liars med mjukisarna på och te nära till hands. Har laddat upp inför benpasset med Ilze ikväll genom att vila, men innan det ska jag hem till Jörgen och käka lite tacos.
Igår när vi fick all information om terminen var det ända jag ville dra täcket över huvudet och gråta, men idag har jag tittat igenom allt och planerat iallafall hyfsat bra så nu känner jag mig lugn och faktiskt ganska pepp på denna termin.

- Har ni provat?

Har tänkt att börja md "Emilija testar" då jag testar olika saker och sedan berättar för er vad jag tycker samt vilket betyg det får utav mig mellan 1-5 . Jag börjar redan nu ↓
Har ni testat denna? "Vitamin Well Grace" med smak av persika och mango, enligt mig är den så otroligt god. Mamma köpte hem den till mig för ett tag sedan men tidigare har jag aldrig smakat, men nu känner jag att jag måste köpa hem flera smaker att testa, och denna smak kommer jag absolut att köpa igen! Just denna är köpt på MatXtra här i Nyköping, men den finns nog på de flesta mataffärer. 
Denna smak får: ♥
Denna var också god men inte lika god som den ovan, det är med smak av citron och passion. Jag gillade den med tyckte att den smakade lite, lite citron, men jag kommer nog att köpa den igen faktiskt,
Denna smak får: ♥♥♥♥
 
Om ni har smakat någon utav dem: Vad tycker ni? Gillade ni dem?

- Tionde Januari tvåtusenfjorton

Startade morgonen men ägg på finn crisp och ett paket(?) makrill, galet länge sedan jag åt det så det var riktigt gott. Har nu duchat och slängt på mig lite kläder, ska snart slänga upp väskan på axeln och dra mig mot skolan.
Hade planer först på att gymma med Tilda ikväll, men vi kom fram till att vi gör det en annan dag, så jag hade tänkt att gå själv efter skolan men det blev ändrade planer igen, nu ska jag träna med Ilze lite senare ikväll, så hoppas på att det blir av för är verkligen träningssugen!

- Detta gick bra.

Dagen i skolan gick riktigt fort, vi fick bara en massa information om nationella osv. Det var kul att träffa alla igen efter lovet, men det är något som känns lite konstigt, haha. Har umgåtts med Malin och Matilda hela eftermiddagen, men nu mot kvällen har jag diskuterat gymnasieval med mamma, tror att jag vet vad jag ska gå men är inte riktigt säker än, vi får se, har ju fram till 15 Februari att bestäma mig!
Idag har jag också vilodag från träning, vilket suger lite men är välbehövligt, men imorgon kör jag igen, då är det ben som gäller!

- Gör egna maracas.

Satt och pysslande någon dag och hittade två toma toalettrullar i olika storlekar, så jag satte mig och målade på dem och sedan valde jag att göra maracas av det. Jag vet inte, men vet ni att jag också är intresserad utav musik? Nu vet ni det, jag spelar gitarr och piano, så jag tänkte att det skulle vara kul att lägga till något mer ljud när jag spelar, så dessa passar perfa!

- Första dagen i skolan

Lyxade till denna morgon med havregrynsgröt med äpple, jordnötssmör, kokosflingor, linförn och sesamfrön, så galet gott, älskar det! Jag är iallafall pigg och glad idag och ser framemot att träffa alla i klassen samt skolan, ett plus är ju också att vi bara går halvdagar de två första dagarna så vi kommer nog lätt igång. Oj, nu måste jag borsta tänderna och sedan rusa iväg till skolan. Hoppas att ni får en bra dag, så hörs vi senare!

- Sista kvällen innan skola

Har precis duschat efter att ha ätit och haft en innebandyträning som också var ganska seg men bättre än förra gången. Middan jag åt bestod av fläskfile, couscous och vitkål, har ingen aning om hur mamma tillagade den, men det var sjukt gott iallafall.
Ikväll är alltså sista kvällen innan skolan börjar igen och jag tror inte att jag kommer att ha större problem med att komma upp imorgon, ska bara titta på ett avsnitt av pll och sedan sova. Hoppas att ni har haft en bra dag, godnatt!

- Abs, abs, abs

- Larvade mig lite i en tröja jag fick av Ilze och ett par mjukisshorts, för några veckor sedan -
Hemkommen från gymmet där jag tränade mage, och så sjukt bra det gick, jag kan garantera er att det känns just nu. Nu ska jag ta det lite lugnt, då jag har innebandyträning ikväll, Ilze kommer hit lite innan så det blir skoj. Imorgon börjar skolan igen, och jag känner mig helt ok med det.
 
Vad jag körde:
Uppvärmning: Pw 15 minuter till gymmet, Pw 10 minuter på löpbandet i hög hastighet.
Squats/knäböj med stång. 3x12
Squats/knäböj med x vikt. 3x10
Squats/knäböj med tyngre vikt. 1x10
 
Raka situps med vikt. 4x15
Rumplyft, 3x15
Snea situps med vikt. 3x50
Liggande benlyft, raka. 4x15
Liggande benklyft, snea. 3x12 x2
Jorden runt. 2 minuter
Plankan, 2 minuter
Plankan, sidan 30sekx2 x2
Böja mig med vikt. 3x30
Cable crunches, 3x12. Ny favo <3333
abs abdominal maskin. 3x12
Avslutade med en promenad hem på 15 minuter och lunch.

- Åttonde Januari Tvåtusenfjorton

Sitter nu och dricker upp dagens första kopp med grönt te. Ställde klockan 8.00 idag för att vakna lite tidigare än igår, så att jag kommer upp imorgon då skolan börjar. Åt lite keso med äpple och min älskade jordnötssmör till frukost, det satt bra i magen kan jag säga. Snart ska jag dra mig mot gymmet och köra abs, abs, abs, det blir nog skoj!

- Lax med vitkål

Har inte gjort alls mycket idag efter gymmet, städat och bestämt mig för att ge Pll en till chans så har tittat på några avsnitt. Precis ätit middag som bestod av lax tillagad i micron med vitkål, gröna bönor, creme freich, ett ägg och några finn crisp, så enkelt men så gott och proteinrik!

- Vloggare

Visst har vi alla sett en eller annan vloggare? Just nu följer jag två stycken som jag tycker är väldigt roliga och bra, det är Johannes och Keyyo. Johannes "hittade" jag genom twitter då vi tidigare skrivit lite, jag tycker att hans videos är väldigt bra, och har ett bra innehåll.
 
Keyyo hittade jag för ett tag sedan, när jag var sjuk tror jag, för jag kommer ihåg att jag satt en hel dag och bara tittade samt skrattade igenom hennes videos eftersom att hon redan haft igång sin kanal.
 
Men iallafall, har ni inte tittat in dessa två kanaler tycker jag att ni ska göra det, ni hittar en video från vardera här nedanför ↓↓ 

- Biceps/Triceps/Axlar

Yeepp, jag körde biceps, triceps och axlar idag. Så galet kul?? Men ska jag vara ärlig så tog jag inte in allt vad jag hade idag, då detta var mitt första "arm-pass" om man kan kalla det så, så jag ville helst testa på de övningar jag hittat så att jag kommer in i tekniken och kan till nästa gång kan köra järnet, men detta var verkligen jättekul och ser framemot nästa pass.
 
Vad jag körde:
Började med uppvärmning, Pw i hög hastighet i 10 minuter.
Biceps:
Hantelcurls 3x15 x2=vardera arm.
Koncentrationscurl 3x15 x2
Skivstångscurl 3x12
Arm curl 3x12
 
Triceps:
Tricepspress kickbacks 3x12 x2
Push down, x vikt. 3x12
Push down, tyngre vikt. 3x12
Triceps push up. 3x5
Arm extension, x vikt. 3x12
Arm extension, tyngre vikt. 3x12
 
Axlar:
Maskinen som finns för axlar(vet inte vad det heter, hehe) 3x12
Militärpress 3x12
Hantellyft år sidan 3x10
Shrugs 3x10
 
Avslutade med att springa 2km i hög hastighet, kissande hunden och snea situps med vikt.

- Sjunde Januari tvåtusenfjorton

- Alltså detta, saknar alla färska bär på sommaren -
Ställde klockan idag, 8.30, för att orka mig upp på torsdag när skolan börjar. Har precis kokat ägg och sitter nu och äter det på finn crisp med ost och skinka + en stor kopp te. Ska dra mig iväg mot gymmet om sisådär en halvtimma, får se om Ilze ska med eller om jag får köra själv. Har iallafall planer på att föra biceps/Triceps/axlar idag, vi får se hur det går!

- Första innebandyträningen

Precis ätit lite kyckling och ska nu gå iväg till bussen som ska ta mig till årets första innebandyträning, jag vet inte, är inte så jättepepp, men det blir säkert kul och bra. 

- Say something

Halloj! Är det bra med er? Med mig är det bara bra, har precis ätit en lunch som bestod utav pasta med tonfisksås med svamp och paprika, det var jättegott! Runt 11.15 drog jag mig iväg mot gymmet för att möta Ilze och jag körde bröst och rygg, dock blev det mer rygg, tycket att det var riktigt kul och gick faktiskt ganska bra, nästa gång tänker jag prova på bänkpress, för det vågade jag mig inte riktigt prova idag.
 
Det jag körde:
Uppvärming: Pw på löpbandet i 11 minuter med 13% lutning.
RYGG:
Rygglyft i maskin, med vikt. 5x12
Rygglyft med hantlar. 5x12
Pull down. 3x12
Upper back. 3x12
Marklyft med vikt. 3x12
Skivstångsrodd med vikt. 3x12
Low Row. 3x12 
 
Bröst:
Pectoral fly. 3x12
Chest press. 5x12
Armhävningar, breda. 3x15
Armhävningar, smala. 2x15
 
Detta gjorde jag för skojsskull:
Squats/knäböj med bara stång. 3x12
Squats/knäböj med x vikt. 3x10
Squats/knäböj med tyngre vikt. 3x10
Plankan 2 minuter

- Vad såg jag precis?!

 
 
Denna skickade Jörgen till mig igår. Helt sjukt egentligen hur en 17-åring kan vara så otroligt stark, men jag tycker att det är jättecoolt och inspererande att titta på!

- Tre dagar kvar.

Godmorogn! Sov så galet bra inatt och sov fram till klockat 10.00 vilket är ganska sent för att vara mig. Gick upp och åt en skink-och-svampomelett till frukost, något som skiljer sig från gårdagens omelett är att jag hade i kanel, och det blev faktiskt riktigt gott! Pratade lite med mamma, nu ska jag snart dra på mig mina träningskläder och vandra till gymmet, förmodligen kommer jag att träna rygg och bröst.

- Femte Januari tvåtusenfjorton

Hela dagen har jag gjort allt och inget, b.la fixat flera inlägg till bloggen, lämnat mitt rum städat hemma hos pappa och lagat mat. Sen jag kom hem till mamma har jag inte heller gjort såmycket förutom ätit en god omelett med julskinka och champinjoner samt massa olika kryddor som jag testade, jag tycket iallafall att det var gott! Ska titta på lite övningar för armar, har ni någon bra sida eller blogg ni kan tipsa om?

- Tonfisksallad

Precis käkat lunch, tonfisksallad, gud så gott det är med tonfisk, måste äta det oftare!

- Restday

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er, jag själv vaknade upp med träningsvärk från passen igår men även lite från i fredags sitter kvar, annars så känner jag att allt är allmänt bra. Idag är det söndag vilket betyder att jag ska åka hem till mamma, så ska klicka runt lite på sociala medier för att sedan packa. Idag är det också "restday" som gäller för mig så jag måste hitta på någonting så att jag inte blir uttråkad.

- Did you know that i loved you?

Håller på att plocka undan lite på mitt rum, kände att det var dags då det var ganska stökigt. Var på gymmet och körde mage, tycker att det är så härligt när det nästan är tomt för då känner jag inte den där räddslan av att någon ska titta och döma mig. Det gick iallafall jättebra, jag är helt slut, men ändå kommer Matilda och Malin hit ett tag för att prata lite, hoppas ni har haft en bra dag!
 
Vad jag körde:
Uppvärmning: PW 3 minuter, lutning 10%, hastighet: 7km/h + Jogg 12 minuter, lutning 5%, hastighet 9,5-10,5km/h.
abdominal 5x12
Situps med vikt. 4x15
Rumplyft med vikt. 3x15
Snea situps med vikt. 3x50
Liggande Benlyft, raka. 3x12 x2
Liggande Benlyft, snea. 3x12 x2=varje sida
Jorden runt. 2 minuter
Plankan, rak. 2 minuter
Plankan, sida. 30x2 x2=varje sida
+ en övning jag inte vet vad den heter, men man håller i vikten i ena handen och böjer sig åt sidan.
Avlsutade med stretch.

- American pancakes

Vaknade på ett toppenhumör, helt utvilad idag. Åt lite frukost, kvarg med fun light. Ställde mig sedan för att göra "american pancakes" till mina syskon och pappa, då jag kände att det var ett bra tag sedan jag gjorde frukost till dem. Sitter nu och äter tonfisksallad och ägg och ska dra mig mot gymmet för att träna lite mage, sedan får vi se vad resten av dagen har att bjuda på. Ha en bra dag! :)

- Legday

Ligger nu i min säng, nyduschad och hemkommen från gymmet. Har ju tidigare idag skrivit att jag skulle köra mage och ben, men det blev bara ben då passet skulle blivit alldeles för långt om jag körde båda, så imorgon kör jag på mage istället. Det gick verkligen jättebra idag, och det var knappt några där förutom mot slutet, så det var chill.
Vad jag körde:
Uppvärmning: pw 3 minuter, hastighet 7 km/h, lutning 5% & 12 minuter jogg, hastighet 9-10,5 km/h, lutning 5%. + squats/knäböj utan vikter 3x12.
Squats/knäböj med vikter. 3x10
Marklyft. 3x10
Benpress. 6x12
Bencurl. 6x12
Benspark. 6x12
Kissande hunden, sne. 8x10
Kissande hunden rak. 4x10
Utfallssteg m. vikt. 2x12
vadpress. 3x12
 
Tills vidare känner jag att jag håller tyngden på vikterna för mig själv, vem vet, en dag kanske jag känner för att berätta. Hoppas att ni får en bra kväll!

- Tredje januari tvåtusenfjorton

Nu precis testade jag keso med äpple, jordnötssmör och solrosfrön, det låter inte så värst gott men det var det faktiskt. Ska lite senare höras med Ilze och så ska vi dra oss mot gymmet, jag vet inte riktigt med Ilze, men jag själv ska iallafall köra ben och mage, så det är nice. Sov otroligt bra inatt också så jag hoppas att dagen blir bra.

- Godnatt

Har till mestadels denna kväll suttit och tittat på Pll, provade också att göra egen "glass" dvs. kvarg med fun light och in i frysen i 1 timma, blev jäääättegott, testa! Har inte bara tittar på Pll, jag har faktiskt också letat efter övningar för ben och mage som jag har tänkt att köra imorgon. Ska skriva ned det sista och sedan krypa ner under täcket för en godnattssömn, godnatt.

- you should smile instead

Drog mig iväg till gymmet 13.45 tillsammans med Ilze och känner att det var ett väldigt bra val, för helt otroligt hur bra det gick idag. Körde somsagt helkroppsprogrammet och på vissa maskiner klarade jag tyngre vikter, Så jag märkte 1 & 1/2 vilodag, bra sömn och bra mat ger mycket. Nu ska jag hoppa in i duschen, får senare se vad som händer!

- Andra Januari tvåtusenfjorton

Skink-och-svampomelett fylld med grönsaker, lite äppelchips, tre finn crisp och två koppar grönt te är vad som fick bli min frukost för dagen. Jag sov faktiskt hyfsat bra idag och jag känner mig utvilad så jag ska ta mig till gymmet och köra helkroppsprogrammet efter lunch, får se om jag åker själv eller om Ilze också hänger på. Just nu sitter jag och spelar gitarr och är allmänt lycklig.

- En burk för 2014

Berättade ju i förra inlägget att jag pysslade. Jag satt och klippte samt klistrade, gjorde en burk där jag har tänkt att samla alla bra minnen jag plockar på mig under 2014, detta ska bli ett bra år.
 

- Första Januari tvåtusenfjorton

Ja, då var vi inne på 2014. Jag avslutade 2013 och påbörjade 2014 på ett väldigt härligt sätt, först middag med mina brudar för att sedan gå vidare till några som vi spenderade vårat nyår med. Men jag vet inte vad som hände, jag tog en bild, EN bild, och den vart suddig, haha. 
Har iallafall inte gjort mycket alls idag, tittat på serier, gjort äppelchips och pysslat lite. Valde att avstå från gymmet idag så att kroppen skulle få återhämta sig efter veckans träning, får se imorgon om jag går dit. Ska sätta mig ned och lägga upp ett träningsschema någon dag så att det blir bra. 
Hoppas att ni har haft en bra start på året!