- Allt är så bra.

Det gråa vädret som var imorse ändrade sig till ett toppenbra väder, så nu har jag dragit på mig ett par shorts istället. Har precis ätit en macka och lite melon till mellis tillsammans med min syster, ska nu sätta mig på balkongen i solen och sedan packa samt dra mig mot bussen som tar mig hem till Ilze där jag spenderar kvällen och natten.

- så, är det nu jag ska ignorera?

Detta är vad jag har på mig idag, ångrar det lite då vädret blev fint nu på dagen!


- Purple.


- Jag är bra.


Godmorgon allesammans! Igår körde jag ett träningspass: squats, armhävningar, situps, plankan och sedan en runda på 5 km, på det klippte jag gräsmattan i sommarstugan också, alltså det var så sjukt jobbigt då tomten är väldigt stor. Innan vi drog till stugan var solen framme och det var jättevarmt på balkongen så jag passade på att sola lite. I alla fall, har ätit frukost nu och ska fixa till mig lite för att sedan dra mig mot skolan där jag ska försöka få någon svenska gjord!

- L.Y.C.K.A.S

Har inte fått alls mycket gjort i skolan, men fick iallafall veta att det gick bra på So-provet och att jag fick ett B, jättenöjd! Har precis ätit lite mellis och ska bara drick upp mitt te för att sedan göra lite mag, rygg och arm-övningar  samt dra ut på en springrunda, så sjukt motiverad just nu, haha.
 

- #Fail

 

- Har du smakat?

Har ni smakat den nya smaken från Extra? Den som heter "Extra-Bubble mint". Den är så sjukt god och smaken håller länge, längre än de flesta tuggummin så har du inte smakat den tycker jag att du ska köpa dig en påse!

- Today, blue.

Kör på blått idag.
//Stickat-JC//Jeans-H&M//Strumpor-Fyndade på coop för 10:-//

- Baby don't go.

Min frukost bestod utav yoghurt med blåbär och frön, jättegott, hehe. Tiden i skolan kommer spenderas med att arbeta Svenska och ett möte med 9:orna. 
Fick inte träna igår, hehe, så är sjukt taggad, ska dra ut och springa när jag kommer hem och efter det åker jag och mamma till sommerstugan för att fixa till den lite inför visningen.

- Dagens outfit.


- Jag är nästan klar!

Är nu hemkommen från skolan där jag spenderat den mesta tiden med att skriva prov. 9.00 stod det so-prov på schemat och 12.15 stod det No-prov. Däremellan hade lite svenska och musik. Nu har jag alltså bara en geografi-lektion och svenska steg kvar att göra, sen är jag klar. Det är helt sjukt hur skönt det är! Vädret är ju inte på topp idag, men det gör inte så mycket för då har får jag inte dåligt samvete för att jag inte är ute och gör något och är inne för att titta på 90210, hihi. Men har iallafall dragit på mig myskläderna och gjort en kopp te, som jag köpte i kroatien, så gott!

- Utmaning: Vad är du bra på?

KOMMENTARER SOM INTE HAR MED INLÄGGET ATT GÖRA, KOMMENTERA PÅ INLÄGGET UNDER!!
 
I mitt liv finns det massor utav kloka människor. Min mamma är en utav de, flera gånger när jag varit ledsen, bråkat med en vän eller bara ogillat mig själv har hon flera gånger frågat mig frågan: "Vad är du bra på? Vad gillar du med dig själv?" 
 
Något är vi alla lite extra bra på eller gillar med oss själva, men ibland kan det vara svårt att komma på vad just denna sak är..
Så idag har jag tänkt att vi ska köra en utmaning, jag börjar med att jag skriver 6 saker jag är bra på/Vad jag gillar med mig själv, sedan ska du, på något sätt t.ex kommentar, facebook, kik eller mail, berätta sex saker du är bra på eller gillar med dig själv, klarar du det? Vågar du anta utmaningen? Vi får väl se, det är svårt men snälla försök, det har hjälpt mig mycket, då jajg blivit snällare mot mig själv.
 
Sex saker jag gillar med mig själv.
  • Jag faller inte för grupptryck, har iallfall inte gjort det hittills.
  • Jag är väldigt viljestark och envis, skulle inte ha klarat av att vara så aktiv isåfall, skulle get upp efter ett tag, men det har jag inte gjort.
  • Jag vill alltid att personerna jag ska umgås med ska ha det så bra som möjligt, inte alltid så bra när det blir för mycket.
  • Jag gillar och är bra på att laga mat.
  • Jag är väldigt öppen om det mesta och kan prata om det mesta men nästan alla, kanske kan bli lite jbbigt för mina vänner.
  • Jag är ofta glad och positiv.


- Godmorgon Onsdag!

Precis käkat frukost, ska sätta mig ner och läsa papprena till provet yttligare en gång till. Idag skriver jag alltså sista proven i No och So för 8:an, hoppas på att det går bra och att jag har lärt mig rätt saker, hehe..
Utslagen från igår försvann som tur var, vad kan det ha varit? såg iallafall sjukt konstigt ut. Men hallå, vad hände med solen från igår? dåligt väder igen..

- Music on, world off.

Precis duschat efter att ha varit ute och springit en runda på 5.55 km. Det var en tjej som tittade väldigt mycket när jag sprang förbi, då tänkte jag: "Har hon aldrig sett någon som varit ute och sprungit?" sen kommer jag in och tittar mig i spegeln, ser då att jag har utslag över hela ansiktet och är helt uppsvullen, men det mesta försvann i duschen. Vet inte vad det var, men det löser sig säkert. Ska nu kika runt på olika bloggar och sedan läsa igenom papprena inför provet imorgon innan jag somnar.
Följ min blogg med Bloglovin

- 30 dagar, dag 11.

Dag 11. Någonstans jag vill åka, varför?
 
En utav mina största drömmar just nu är att åka på en språkresa till Miami eller New york. Alltså någonstans i USA är dit jag vill åka.
Varför jag just vill till USA vet jag faktiskt inte, jag tittar mycket på film och har kanske därifrån fått mycket ideer om hur det är att vara där eller hur det är att bo där. Till en viss del vet jag varför jag vill dit och det är för att det Engelska språket är så otroligt kul att prata och höra hur mycket olika dialekter det finns, därför vill jag åka dit, för att lära mig det mer och för att höra olika dialekter som finns runt om i america. Självklart vill jag också dit för miljön och kulturen.
 

 

- Stannar du nu?

Solen skiner, humöret är på topp och jag är kvar i skolan för ett PH (personlig hanledning). Får dra hem vid 15.00 då fixar jag snabbt lite mellis innan jag drar mig iväg till, det jag tror är, den sista piano lektionen för terminen. 
Blev klar med matten för hela 8:an idag, spanskan och engelskan är klara, imorgon fixar jag so & no proven, så har jag bara svenskan kvar, så otroligt skönt!

- Merci.

- Detta, blommor och massor mer kramar är vad min kära mamma fick utav mig i morsdag-present.

- 28/5, 07:30

Vaknade upp och hoppade in i duschen, har bara ett problem, solen lyser och jag har bara med mig ett par svarta jeans till pappa, så nu måste jag vänta tills min syster kommer med ett par shorts då hon ska hämta muffinsarna. Men vi får verkligen hoppas på att solen håller sig kvar, hade tänkt att dra ut och springa efter skolan samt pianolektionen.
Igår satt jag uppe och pluggade tillsammans med pappa, vindruvor och loka. Nu känner jag mig ganska säker på det jag tror kommer att komma på provet.

- Överglad.

Sitter vid bordet hemma hos pappa just nu tillsammans med Ilze som försöker fixa sin design. Pluggat en massa so och matte idag, samt varit överglad, så glad att Linn faktiskt blev lite irriterad på mig.
Hade tänkt mig att gå hem från skolan med det såg ut som att det skulle börja regna och eftersom att jag hade datorn med mig ville jag inte riskera något, och är glad över mitt val då det började regna direkt när jag kom innanför  dörren. Satte mig framför ett avsnitt av 90210 med lite mellis innan jag beslutade mig för att ta cykeln till ica i spöregnet för att köpa alla ingredienser som saknades för att baka chokladmuffins till mina syskon, då de behöver fika till imorgon.

- White n' yellow.


- Zucchiniplättar, recept

Allt du behöver för ca 18 st (beroende på hur stora du gör dom):
1 Zucchini
2 ägg
2 msk vetemjöl
1 krm salt
peppar
 
Hur gör du?
Du börjar med att riva zucchinin, blandar sedan ihop ägg och mjöl samt salt och peppar. Blanda ner zucchinin  och rör om lite. Starta plattat och grädda sedan plättarna i olja tills de blir ljusbruna.
Vi åt det tillsammans med gräddfil, men det är nog gott med kesella också!
 
Svårare än så är det inte, snabbt, gott och enkelt!
 

- Veckans tränings utmaning.

Kickstartade veckan med ett glatt humör 5.30 imorse då alarmet ringde och jag drog mig ut på en springtur på 4 km och sedan en powerwalk på 2 km. Solen skiner också så när jag gick så gick jag runt och dansade, måste ha sett hur roligt som helst ut. Har i alla fall som träningsmål denna vecka att gå/springa sammanlagt 35 km, någon mer som är på? Ska fixa mig lite nu och sedan dra till skolan, efter det går jag hem till pappa och sover där då jag valt att plugga lite extra no och so inför provet på onsdag!

- Sn-bollen


Hela dagen har jag stått ute och tittat på både min syster och Ilze, regnat har det också gjort med det vart kul! För syrran gick det heöt ok, de hamnade på tredje-plats med ett gott humör, för Ilzes lag vet jag dock inte hur det gick. Har precis käkat lite, zucchiniplättar, så otroligt gott det var, helt seriöst! Såklart kommer receptet att komma upp så småning om. Nu ska jag dra på mig mina mys-kläder och slå på en film tillsammans med mamma.

- Evil dead.

Evil dead är filmen jag och Ilze var och såg igår, det var helt seriöst det hemskaste filmen jag sett. Den handlade om hur fem ungdomar åker till ett öde hus, där två utan dom bodde förut, för att en utav tjejerna skulle bli av med, vad jag tror, var drogproblem. Några timmar efter att hon slängt iväg drogerna säger hon att hon känner en lukt som luktar dött, men de andra säger att hon bara är överkänslig för de känner inget. Men deras hund lyckas sniffa till sig en lucka och där går de ner och hittar massa döda djur, samt en förhäxad  bok, det är då allt börjar hända.
 
Är du känslig mot blod bör du verkligen inte se denna film, däremot om du gillar att bli äcklad samtidigt skrämd är denna film utmärkt för dig. Jag blev väldigt äcklad, haha, och skrämd flera gånger, vilket jag inte ofta blir så det var jättekul. Förs var det lite svårt att förstå handlingen men den var bra gjord så tillslut fattade jag. Filmer får utav mig: 4 av 5.

- Hur skulle allt vara om..

Precis innan jag skulle fylla 5 år flyttade vi från den stora huvudstaden Stockholm till lilla Nyköping, jag vet inte men jag tror att jag var riktigt nyfiken på att flytta, redan när vi var och titta på huset hittade jag en vän som jag snart blev riktigt nära med.
Skulle vi inte ha flyttat skulle jag inte träffat dessa underbara människor jag nu känner, men jag har i några år nu flera dagar, kvällar och nätter suttit och funderat på "Hur skulle mitt liv se ut om jag fortfarande bodde kvar i Stockholm?" Skulle jag umgås med vännerna jag hade på dagis, skulle jag ha den ljusbruna hårfärgen jag har nu? Eller skulle jag ha håret i en blå färg? Skulle jag ha samma personlighet, skulle jag ha samma stil, klädstil som jag har nu?  Skulle jag vara lika aktiv som jag är nu? Skulle jag spela innebandy eller piano? Skulle jag lärt mig själv spela gitarr eller skulle jag överhuvudtaget vara intreserad av musik och träning?
 
Frågorna är många, men alla just kring hur mitt liv skulle se ut. Jag har lite kontakt med några vänner ifrån dagis och jag ser på t.ex instagram hur de fortfarande håller ihop och umgås, då ploppar det återigen upp en fråga, skulle jag vara en utav dem? Skulle jag umgås med andra?
Jag borde egentligen inte fundera på detta eftersom att jag troligen inte kommer få svar på det, men ni som har flyttat kanske också någon gång har tänkt på detta? Hur era liv skulle se ut om ni inte bodde där ni nu bor? Eller du kanske bott på samma plats hela ditt liv och undrar hur livet skulle se ut för dig ifall du skulle flyttat?
 
Jag är en person som i vissa perioder gillar att sitta med en kopp te och bara tänka på livet, fundera på allt som finns att fundera på men i vissa perioder tänker jag inte alls på sådant utan bara fokuserar på den dagen som är. Frågorna om hur mitt liv skulle sett ut i Stockholm tycker jag är intressanta, verkligen,  även fast jag vet att jag inte kommer få svar på det, så funderar jag ofta på det och på något sätt får det mig lugn.
 
varför jag skriver om detta just idag är för att här om natten drömde jag om tre personer från Stockholm dom jag fortfarande har lite kontakt med. I drömmen var jag "en utav dom" men ändå utanför, jag hade blont hår och bara svart kläder, jag hade massor utav smink i ansiktet. Jag kände inte ens igen mig själv, men det kändes som att det var jag, för jag såg allt ur denna blonda persons perspektiv. Detta är faktiskt en utav de intressantaste drömmarna jag haft eftersom att mina tankar återigen går till frågan "Hur skulle mitt liv se ut då?"
 
personer som känner mig och läser detta nu får inte ta illa upp. Jag är riktigt tacksam över alla jag känner, alla minnen som finns i Nyköping och allt, men jag kan inte låta bli att undra.
 

- godmorgon söndag!

Så härligt att solen lyser idag också, hoppas på att set är varmt också. Vaknade för en liten stund sedan och önskade min lillasyster lycka till på sn-bollen, som är en fotbollstunering, ska dit senare dels för att titta på matcherna hon spelar men också när Ilze spelar. Var ju på bio med Ilze igår och filmen var den hemskaste jag sett, kommer reflektion om den senare. Ska fixa lite söndags frukost till mig, min broder och pappi nu!

- outfit 25/5

Shortsen kan ni hitta på h&m, när jag köpte dom kostade de 99:- nu vet jag faktiskt inte. Tröjan köpte jag på Zara i  London förra hösten och tubtoppen köpte jag på Primark i London.

- idag är en bra dag

Sitter nu i soffan hemma hos pappa, är på ett otroligt glatt och bra humör, som blev ännu bättre när jag drog mig ut på en springtur.
Vi var på en familjedag tillsammans med mamma förut idag där alla pengar som samlades in gick till cancerforskning, vilket var jättebra! Där fanns cirkus skolan plats så jag lärde mig att jonglera med tre bollar, fick också hoppa och volta på trampolinerna vilket var väldigt kul! Ska snart fixa till mig för att sedan dra mig mot bion där jag ska avsluta min dag tillsammans med min kära vän Ilze och en skräckis, så det blir super!

- Teddy bear.

- Min goskompis, med ett öra!

- Nytt skal!

Igår fick jag med mig ett gulligt skal för 49:50:- från H&M. Är det inte urgulligt?

- Gårdagen.

Vaknade vid 9 idag och gjorde iordning en omelett till lördagsfrukost. Igår åt jag en kycklingsallad innan vi drog iväg till det jag trodde skulle vara en teater med det var en musikal som en Estet-klasserna på Tessin hade. Den var verkligen jättebra och de var verkligen jätteduktiga, dock var det lite lång. Somnade nästa direkt när vi kom hem vilket var vid 22.15 och vaknade helt utvilad och glad idag. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, kanske åka och bada? Det fina vädret verkar vara tillbaka. I eftermiddag ska jag hem till pappa för att sova.

- Teater

Allmänt konstiga bilder..
Precis kommit hem, trött som jag vet inte vad, spenderat yttligare en dag med att plugga matte. Efter skolan följde jag med Ilze och fixade en sak, drog mig sedan vidare till stan för att leta presenter, hittade lite smått men köpte inget då jag vill hitta något riktigt bra. Fick dock med mig ett skal till mig själv, hihi, visar senare! Snart ska vi äta lite middag och sedan dra oss mot en teater vi ska se!

- outfit 24/5


- Serietips.

90210 är en serie jag har tittat på ett bra tag nu, tycker att det är toppenbra! Handlar om ungdomar i L.A, kärleksdrama, drogproblem och massa annat. Är du intreserad av att se serien från början och gratis kan du göra det HÄR!

- fredag baby!

Sitter just nu i köket tillsammans med mamma, datorn vill inte starta så kör på ett mobilinlägg, lite tråkigt men whatever. Ska om 20 minuter dra mig till skolan. Efter skolan ska jag fixa en grej och efter det tänkte jag ta en runda på stan eftersom att det är morsdag på söndag och mina syskon fyller om några dagar!


- När kommer sommaren?

Så sjukt tråkigt väder det har varit de senaste dagarna. När kommer sommaren? Har spenderat dagen med att jobba matte, stannade kvar efter skolan i en timme inne i musiken tillsammans med Linn, var också kvar för glasskalaset för de nya 6:orna som börjar på skolan i höst. Så vid 17.00-tiden var jag hemma och då började vi att laga middagen som idag blev tacos och till efterrätt melon. Känner mig lite hängig nu så har dragit på mig myskläderna och ska slå på en film.

- Outfit 23/5

//Byxor-H&M//Linne-Hollister// Tröja-Dubai//

- The summer set. ♥

 
En låt som jag kommer lyssna på flitigt framöver!

- Godmorgon Torsdag!

Sovit toppenbra inatt, vaknade runt 6.30 gjorde iordning lite frukost och jag åt hallon för först gången på väldigt länge, så sjukt gott! 
Igår kväll gick vi ner till hamnen, alla utom jag åt glass men vi satt och småpratade, runt 20.00 tiden drog jag på en löparruna, dock gick det inte alls bra igår, men en dålig dag gör inget! 
Jag har en halvtimma kvar innan jag måste sätta mig på cykeln för att komma till skolan, vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess. 

- Heart in the air

Precis kommit innanför dörren efter en dag men nästan bara No, byggt förstorade atomer utav plast gejer och sedan har jag skrivit och läst mycket om just kolatomer, tiden bara flög iväg. Stannade kvar efter skolan inne i musiken med Linn, där tiden också bara flög iväg, men nu är jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem då att vi ska äta så att jag kan dra ut och springa efter det!

- Vanessa Hudgens.

 
Denna låt lyssnade jag på så sjukt mycket när jag var yngre. Här om dagen satt jag och tröttnade på alla låtar jag lyssnade på, så ploppar denna låt upp, så nu sitter jag och lyssnar på den. 
Kommer ihåg när musikvideon alltid kom upp under reklamen på disney och jag sjöng alltid med!

- Yellow



- Todays

//Skor-London// Tröja- JC// Byxor-H&M// Skärp-H&M//

- All because of you.

Har haft en toppen dag ute i skogen, vädret var väl lite sådär men vi klarade oss med bara lite regn. Vi gick 5 km, stannade sedan vid en strand där vi bara var och lagade sedan mat på ett stormkök, makaroner, korv och sedan blåbässoppa, mumsigt! Gick sedan tillbaka i 5 km, mötte mamma som var ute med en hund så hon skjusade hem mig. Sitter nu i mitt rum men ska snart dra mig till musikskolan för en pianolektion.

- Någonstans i världen..

Har du tänkt på att någonstans i välden sitter det en männsika som gör nästan exakt samma sak som du, t.ex tittar på ett sms.
En männsika som säger samma sak som du, möjligen på ett annat språk men ändå samma mening.
En männsika som känner sig ensam samtidigt som du känner dig ensam, en människa som känner sig glad samtidigt som du känner sig glad,
En människa som tänker på samma sak som du. En människa som läser detta samtidigt som du. 
Vi är så otroligt många människor i denna värld att vi aldrig är ensamma med att göra något, JAG är inte den enda personen som tänker på detta just nu, DU är inte den enda personen som är glad och hyperventilerar just nu, HON är inte den enda som känner sig ensam just nu och HAN är inte den enda som berättar för en person att han älskar den.
 
Detta är en tanke som slår mig dagligen, om jag t.ex sitter i bilen och lyssnar på en låt så kan det ploppa upp en fråga i mitt huvud "Finns det någon i Svergie som sitter i sin bil och lyssnar på samma låt? Eller finns det i någon i hela världen som sitter på passagerarsätet på vänster sida av sin bild och lyssnar på samma låt som jag? som är på exakt samma sekund på låten som jag?" Dessa frågor kan jag sitta i tittar och fundera på, hur är det med er? har ni någonsin tänkt på detta eller något likande?
 
 

- Fire

- Tycker att dessa blommor har en färg som påminner mig om eld.

- 1 Mil.


Drog mig upp ur sängen 6.30 imorse då jag skulle hinna packa ner allt jag ska ha med mig ut i skogen idag, eftersom att vi har friluftsdag och ska vandra i en mil. Det är verkligen jättekul att det åskar, blixtrar och spöregnar, mm verkligen. Lite ironi åtsidan. Men överlever nog dagen, ska springa till bussen nu så att jag hinner hämta lite saker hemma hos pappa också! 

- Jag klarade det.


Mitt toppen-hurmör jag hade imorse försvann såfort jag kom till skolan pga. vissa anledningar, deppade igenom hela dagen och ville bara bryta ihop, men klarade mig igenom dagen, fixade en sak med min lärare innan jag satte mig på cykeln och trampade hem. Satte mig en stund ute i solen med ett päron för att sedan gå in och lägga mig i sängen samt slog på 90210. Mamma kom hem tillsammans med sin pojkvän och vi käkade god mat. Drog mig ut för andra gången idag för att springa.
För en månad satte jag upp ett mål inom löpning jag skulle klara innan sommarlovet, och idag klarade jag det, för vissa är dessa km mycket, för vissa lite, men det viktigaste är att jag är nöjd och det är jag!

- The fooo

Har ni hört talas om killarna som var förband för Justin Bieber när han var här i Svergie? Jag var iallafall där, dagen innan läste jag på facebook att de skulle vara förband för honom så jag gick helt enkelt in på YouTube och sökte på "The Fooo" tyckte faktiskt inte att det var så jättebra, men sedan på konserten så var det riktigt bra! Så för er som inte hört talas om dom så har ni det här:

- Nya löparskor.

Här om dagen var jag nere på stan med min mamma och hon tyckte att eftersom, jag är ute och springer samt tränar så mycket, så behövde jag nya löparskor. Jag tackar henne så sjukt mycket, eftersom att de är så sjukt bekväma och snygga eller var säger ni? är inte utseendet hur ballt som helst?

- Godmorgon måndag.


Vaknade på ett toppen-humör 5.30 imorse och drog på min löparskorna för att dra mig ut på en powerwalk 5,7 km dock så joggade jag hem den sista km, bortsett från dimman så var det riktigt härligt! Sitter nu nyduschad och har precis ätit frukost, ska fixa det sista och sedan dra mig mot skolan.

- McDonalds sallader, en stor fet diss.

Jag är en person som inte äter på McDonalds till förstahand pga. gillar inte snabbmat, som tur är finns det sallader, eller vänta hur var det nu?
Förut hade McDonald en helt ok saesar sallad. Vi kom hem från Kroatien för ca en vecka sedan och orkade inte fixa middag så mina syskon föreslog att vi skulle åka till McDonald och det gick mamma med på, och jag beställde en sallad. Då får jag en låda som är i en kvadratiskform, nästan hälften så liten som den förra med nästintill iskall kyckling och osten var verkligen is. Jag menar min dricka var varamare än kyklingen, det var ju iallfall tur att salladsbladen var hyfsat frächa.
Då var det idag när vi åt på mc igen då vi var i Stockholm, "Men det kanske bara var den som var så" tänkte jag och beställde den igen för att ha något att äta, men samma sak igen, så jag vet inte riktigt, vet bara att McDonalds får en stor fet diss av mig!
Visst McDonalds är en snabbmatsresturang men serverar dom sallad ska dom väl göra den ordentilgt och inte ha ost som är i is?

- Söndag.

Sitter nu hemma hos mamma efter en dag i Stockholm med pappa. Vi valde att åka till Stockholm istället för Linköping, varför vet jag inte. Gick runt inne på Ikea, fick med oss det mina syster behövde och två vattenflaskor till mig. Käkade lunch på McDonalds och åkte vidare till Solna/Bergshamra där vi bodde för nästan exakt 10 år sedan, det var verkligen kul att se hur det ser ut nu, det såg faktiskt likadant ut förutom att jag minndes det mycket större.

- Linköping

Precis borstat mina tänder efter att ha ätit en frukost som bestod utav äggröra, gurka och fin crisp med skinka och salad. Tänkte dra upp och springa vid 7.30 men jag stängde av alarmet? och försov mig, så jag hann inte med det. Ska iallafall snart slå igen datorn för att dra mig måt bilen, vi ska till Ikea för att titta på lite saker till min syster rum möjligen mitt. Senare idag drar jag också till mamma, så vi hörs.
 

- I think I'm back.

Gått runt hela dagen och funderat på om jag ska börja blogga igen, är väl inne i en period där jag tänker mycket så jag tänkte att jag kan väl börja skriva på bloggen igen då det fortfarande är folk som klickar sig in här även fast jag inte uppdaterat på flera månader, vilket är kul så jag ska försöka mig på detta en gång till. Har iallafall kommit på lite roliga inlägg som jag ska fixa och trixa med nu.
 
- För en vecka sedan var jag i Kroatien och bilden är därifrån.