- Cyklar nu lagligt utan hjälm.

Jag har haft en utav min bästa dagar, det hela började redan 00.01 inatt när mina fina vänner Ewe-Lina, Linn-Sofie och Ilze ringde och sjöng för mig. På morognen kom pappa och syskonen med frukost och presenter. Tittade klart på en film som jag tipsar om imorgon.
Cyklade sedan min första tur på min cykel lagligt utan hjälm ner till ica för att köpa saft. Kom hem hoppade lite hopprep, sprang lite i trappen och hoppade sedan in i duschen och fixade mig.
 
Vid 14.00 kom mamma med tårta och Ewe, L-s och Ilze kom också, fick så fina presenter av allihopa det kommer bilder imrogon eller övermorgon. Men vi hade det mysigt, satt och pratade och skrattade, tårtan var otroligt god. Drog iväg till hamnen och åt en god middag på Lotsen, åt ryggbiff med grönsaker, och hade det mysigt med mamma, pappa och syskonen, det började regna så vi drog hem nästan direkt efter. Satte mig och dracka en kopp te innan jag gick hem till Ilze där vi tittade på en jättebra film.
Hela dagen har jag umgåtts med folk jag tycker om och gör mig glada, så otroligt bra! Är också väldigt väldigt nöjd med alla presenter jag fått.

- MattyB, My first girlfriend

 
Han är så söt,  hans musik är väl helt ok, gillade melodin på denna!

- 10 saker du kanske inte visste om mig.

♥ För det mesta är jag nöjd med mitt utseende.
Jag älskar att baka, men gör det inte ofta.
♥ Är jag i ett stökigt kök kan jag inte vara kvar utan att börja städa.
♥ Mitt rum däremot brukar nästan alltid vara stökigt
♥ Vi hade en hund i ett år för någpt år sedan
♥ Jag är nervös inför 9:an
♥ Jag har svårt för att köpa saker, alltså får beslutsångest om jag verkligen behöver saken.
♥ 'jag berättar allt för min mamma
♥ jag har 4 vänner som jag litar på fullt ut.
♥ Jag är pratglad och kommer lätt överens med vuxna
♥ Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande

- Te i stora lass.

Pappa och syskonen kom in till mig runt halv 9 och sjöng, samt kom med en god frukost, så gulligt. Fick lite presenter och är jättenöjd! Dages första plan som var att träffa Lina blev tyvärr inställd så vi får ses en annan dag. Istället har jag bäddat ner mig i sängen igen med en stor kopp(som jag fick av pappa) grönt te och ska titta klart på en film jag började se igår, sen tar jag en sväng till ica för att sedan fixa inför resten utav dagen. Hoppas ni har det bra.

- Sista dagen som 14.

För ett tag sedan kom jag hem ifrån Ilze där jag spenderat halva dagen, dock tillsammans med Ewe-Lina, då Ilze och Linn-Sofie var inne i stan, men nu senare mot kvällen träffade jag alla tre. Har verkligen saknat dessa brudar, de gör mig så glad. Har precis gjort en kladdkaka/chokladkaka(?) en nyttigare variant, kanske inte så jätte nyttig men lite iallafall, men jag fyller år så då får man unna sig. Hoopas bara att den blir god! Ska snart ta ut den ur ugnen och då ska jag städa lite på mitt rum och sedan utföra dagens squats.

- Kost

Jag vill börja med och säga att detta fungerade för MIG, Jag är ingen expert på detta, men jag har lärt mig rätt så mycket under detta år. Det behöver inte betyda att det kommer fungera för er, ta det inte så hårt isåfall.
 
Vad åt jag?
♥ Vad åt jag till frukost? Det varierade lite gran, men här är några utav min frukostar(?) 
1. Ostomelett med salladsblad och gurka, samt finn crisp med ost eller skicka. 2. Kokta ägg på finn crisp. 3. Keso, kesella eller naturell fil/yoghurt med någon frukt eller nötter/frön. 4. Konserverad makrill i tomatsås på finn crisp.
 
 Vad åt jag som mellanmål? På förmiddagen var jag inte så jättehungrig så då åt jag en frukt, ägg eller en grönsak. På eftermiddagen, då jag kom hem från skolan var jag ofta hungrigare så då blev det oftast keso, kesella eller naturell fil/yoghurt med någon frukt. Eller så ställde jag mig och stekte ägg.
 
♥ Vad åt jag till Lunch/ Middag? Jag åt fisk, kyckling eller kött med massor av grönsaker, men nu har jag börjat att äta pasta och ris igen, men då är det fullkornspasta/ris som gäller. Istället för att äta potatis (som jag inte riktigt kommit tillbaka till) 'äter jag blommkål på olika sätt, t.ex blommkålsmos eller bara kokt blommkål. Jag äter också mycket vitkål, jag kommer att göra ett inlägg där jag skriver vad man kan göra med vitkål. Maten i skolan är inte alltid så god, men ta iallafall lite, det är viktigt att få i sig mat under hela dagen.
 
 ♥ Vad gjorde jag när jag blev sötsugen? Då jag åt regelbundet och inte åt sötsaker blev jag sällan sötsugen, för blodsockret håller sig då i en balans, äter man inte sötsaker minskar också sötsuget. Men självklart blev jag sötsugen ibland, till en början lärde jag mig att strunta i det, då tog jag ett glas vatten och tänkte " du kommer ångra det sen" men ibland åt jag mörk choklad minst 70%  kakao, nötter eller en frukt. Om vi hade gäster hemma och vi skulle äta efterrätt åt jag vispad grädde med hallon eller andra bär.
 
♥ Vad drack jag? Jag drack/dricker otroligt mycket vatten 3-4 liter om dagen, hehe, och grönt te som ökar fettförbränningen.
 
Det jag gjorde med kosten var egentligen att äta mindre kolhydrater och jag slutade helt med sötsaker. Istället för att äta tre större måltider (som jag gjort tidigare) åt jag 5 mindre portioner med 2-3 timmars mellanrum för att hålla igång kroppens förbränning.
 
Lite Tips:
♥ Ät somsagt mindre protioner med 2-3 timmars mellanrum. Det ökar förbränningen.
Små ät inte. Ha bestämda tider då du ska äta, om du små äter under dagen kommer du efter ett tag inte veta om du är hungrig eller mätt.
Tänk två extra gånger. Om du är på besök hos någon och blir bjuden på fika eller själv har gäster, tänk en eller två gånger " Vill jag verkligen ha detta?" Om nej, ta ett glas vatten/ te med en frukt istället, om ja, varsegod, du måste unna dig ibland.
Om det är du som lagar maten hemma eller hjälper till, innan du börjar drick ett glas vatten och tugga på ett tuggummi så att du inte små äter under tiden du/ni lagar maten.
Hoppa INTE över någon måltid! Det bidrar inte till något bra, kroppen blir "förvirrad" om du inte äter regelbundet.
♥ Ät inte en stor måltid försent. Jag brukar äta min middag senast 19.00 eftersom att jag inte rör mig lika mycket mellan 19.00- till att jag går och lägger mig. Men kan ibland ta något lite att äta någon timma innan jag somnar för att ha engeri till att sova(?)
Tre bitar. Bestäm dig innan du börjar äta någon sötsak t.ex choklad bit att du bara ska ta t.ex tre bitar. Då tränar du också din vilja.
♥ Skär upp frukten/Grönsaken i bitar. På något sätt blir det faktiskt godare.
Unna dig. Ät hälsosamt hela veckan och ha en dag då du unnar dig, men under dagen behöver man inte överdriva med sötsaker, lite godis eller en tårtbit kanske. Så t.ex bestäm dig för att på lördaga, ja då vill jag unna mig. Då kommer det bli lättare att inte "Fuska" med maten! :)
 
Jag tror att jag har skrivit det mesta nu, finns det något mer ni undrar som jag inte skrivit här? lämna en kommentar eller maila mig: [email protected].
Det kommer somsagt att komma upp ett inlägg om vad man kan göra med vitkål så att det blir gott, det kommer komma upp ett inlägg om hur jag tränade, hur mina träningsrutiner ser ut nu, kommer att tipsa om övningar och massa annat som har med detta att göra, så jag hoppas att ni nya läsare stannar!
Follow on Bloglovin

- Garnier

Kände att jag behöver börja ta hand om min hud mer, så när vi var i Norrköping köpte jag med mig Garnier asiktsvatten och Garnier fuktighetscreme. De ska hålla orenheter bort från huden, hittills är jag nöjd, men återkommer om några veckor när jag testat det ett tag.

- Vet ni vad jag kom på?

.. Att jag fyller år i morgon, jag fyller 15 år. Vaknade upp till ett meddelande ifrån mamma som gjorde att jag kom på det, haha, det märks att man blir äldre, inte lika ivrig. Mer om det imorgon. Iallafall, vet ni med vilket smile jag gick och la mig igår eller? Mitt besöksrekord ökade trippelt upp, jag fick bara positiv respons om min förändring och många var intresserade. Så otroligt glad, så när jag vaknade imorse när jag vaknade var jag så motiverad så gjorde mina morgonövningar och åt en standart-frukost då jag var otroligt sugen på kesella, hehe. Senare idag tänkte jag, om det inte börjar regna, cykla ner till en strand som ligger 5 km från mig och träna lite i sanden, det blir en efektivare träning i sanden än på ett golv/asfalt, får se om jag drar med någon eller om jag cyklar ner själv. Men först ska jag skriva klart inlägget om min kost. kram.

- Förändring, ETT år.

För ett år sedan ^
Nu ^
Vänster: Nu Höger: 2011
Vänster: Ett år sedan, nästan exakt. Höger: Nu
Vänster: Januari 2012. Höger: Juli 2013
Vänster: Juli 2013. Höger: Juli 2012
 
Imorgon, ja, imorgon är det exakt ett år sedan jag låg i våran ljusbruna soffa, utan självförtroende och ogillade näst intill allt på mitt utseende. Jag bestämde för mig att göra något åt det. Jag kommer ihåg vartenda ord mamma sa till mig, jag minns exakt vad klockan var, jag minns exakt vilken väg vi gick under min första powerwalk när jag börjat med min nya livsstil. Allt detta känns som förra veckan eller för bara några dagar sedan. Bilderna här ovan från förr känner jag knappt igen, jag kommer inte ihåg att jag såg ut så. 
 
När jag bestämt mig trodde jag inte att det skulle synas så mycket, utan bara att jag skulle bli gladare och självsäkrare, jag gjorde det dessutom bara för mig själv, ingen hade sagt något fult om mitt utseende men jag gillade det inte, så jag tog inga "för" bilder, så jag letade igenom mina bilder på datorn och hittade några stycken.
 
Nu sitter jag här, ett år senare och mår bra, bäst, och är självsäker, mitt självförtroende är på topp, jag har det bra. Men vill bara påpeka en sak. Detta var vad jag tyckte var bra för MIG, så innan du tänker göra något likande, snälla tänk igenom det, NOGA. Lova!
Ni får tycka vad ni vill om detta inlägg, men det är min blogg och jag lägger upp vad jag vill. Har ni några frågor eller något, från ni gärna lämna en kommentar.
Och en sista sak, nu försöker jag absolut inte gå ner i vikt längre, fortsätter bara med en hälsosam livsstil.

- Vad är detta för väder?

Precis kommit hem efter en promenad med efterlängtade Ilze, vi har inte träffats på en månad, så det var verkligen kul att ses och prata lite. Vädret? så otroligt kvavt, helt sjukt. Ska duscha av mig lite, fixa lite mellis och sedan fortsätta städningen av mitt rum.

- Vattenmelons sallad.

Behöver du en snabb lunch, mellanmål eller bara en annorlunda sallad till middagen ni grillat? När vi grillade härom dagen testade vi en sallad, den var verkligen jättegod till grillat, men jag märkte också att jag blev väldigt mätt så om man gör mer utav den, kan det också blir ett bra mellanmål eller lunch. Man kan göra denna på minst två sätt, alltså lite annorlunda ingredienser.
 
Nummer 1:
Det du behöver är,
Vattenmelon
fetaost
salladslök
 
Skär melonen och fetaosten i tärningar, löken kan du skära lite hur du vill, lägg ner allt i en skål och rör om lite, sedan kan du äta. gott, snabbt & enkelt.
 
Nummer 2:
Det du behöver,
Vattenmelon
fetaost
svarta oliver
rödlök
 
Skär melonen och fetaosten i tärningar, löken kan du skära lite hur du vill och oliverna på mitten eller i mindre bitar. Lägg ner allt i en skål och rör om lite, sedan kan du äta. gott, snabbt & enkelt.
 
 

- Nike

Vad är detta? Sover så dåligt och har gjort det i flera dagar, så jobbigt men ska testa att dricka ljumen mjölk innan jag går och lägger mig ikväll. Vaknade iallafall runt 8, sms:a lite med mamma och sedan upp för att göra några utan morgonövningarna:
- 40 situps
- 30 armhävningar
- plankan, 90 sek x2
- 1050 hopp med hopprep
Täkte ta en pw/springtur sen också, är nästan toppen väder för det, molningt men ändå varmt, men får se. Frukosten blev tyvärr detsamma idag, förutom att jag åt Kesella med äpple och inte keso. Tror att jag ska hinna med att städa mitt rum också men först ska jag bara dra mig i sängen ett tag till. 
Runt 15.00 idag kommer ett inlägg som kan vara ganska roligt, så kika in då igen!

- Mirum galleria

Hela dagen har spenderatas i Norrköping, Mirum galleria, tillsammans med mamma och syskonen. Fick med mig lite nödvändiga saker + en gullig tröja, allt kommer att komma upp, måste bra ta bild på det. Åt sedan en "egenblandad sallad" på ett cafe som innehöll gurka, tomat, sallad, räkor, kyckling och mosarella, jättegott. 
Direkt efter att vi kommit hem ifrån Norrköping packade vi våra saker och mamma skjusade oss till pappa. Jag blir så känslosam på söndagar, tycker att det är så jobbigt, hehe. Åkte direkt till mataffären med pappa och köpte med oss hem massa gott och nyttigt. Har varit lite slö och inte mått 100 denna vecka, men nu ska jag fixa och trixa lite, så att allt blir bra, har massa roligt till bloggen också.

- Mot Norrköping

Inte sovit såhär bra på flera nätter, så det var verkligen skönt. Vaknade upp halv 10 till ett roligt, gullig meddelande som jag blev jätteglad av vilket var en bra start på dagen. Fixade iordning en snabb frukost och fixade sedan till mig, då vi nu drar iväg till Norrköping för lite shopping.

- Hel mysig dag!

 
 
Haft en hel dag på sjön med mamma, syskon, mammas kille + barn. Supermysigt! Solen var knappt framme men det var varmt, så det var bra. Vi kom hem runt 17.00 och startade då grillen för att sedan äta en god grillad middag, jag fick bli personen som fixade grillen och det gick faktiskt hyfsat bra. 
Nu har jag precis kommit hem från en cykeltur på ca 15 km och ska hoppa in i duschen, går nog och lägger mig efter det, för imorgon bär det av till Norrköping.

- klottervägg

Igår var jag, mamma, syskonen och Jacob nere i Nyköpings hamn, vid lekparken. Där har de ställt upp cementväggar där det är ok att klottra. Det här har de gjort för att det ska blir mindre klotter inne i stan och på övriga väggar. Visst är det en bra idé?

- bollnäsfil

Känner att jag bara laddar upp bilder på min frukost som nästa alltid ser likadan ut, men jag har andra idéer till både frukost och bilder så det kommer att komma upp, lovar. Tycker att det är jättekul att jag får positiv respons om att jag skriver vad jag äter och tränar samt kommer med lite tips, så tänkte fortsätta med det! 
Min keso tog slut igår så idag fick det bli Bollnäsfil, naturell, med några bitar persika i, samt fin crisp, gjorde jag som igår. Just nu är jag ute på sjön, så jag hör av mig senare.

- Be Happy

Sitter nu på balkongen hemma hos mammas kille och pratar lite, tror att vi snart ska hem. Mina syskon gick på Nyköpings gästabud med pappa, jag har sett det mer eller mindre 7 gånger så valde att inte gå. Istället gick jag tillsammans med mamma ner till hamnen och åt på hamnmagasinet, super mysig, länge sen vi gjord något bara vi två..
Hamnade sedan här efter att varit på deras båt ett tag.

- Gårdagens outfit.

Allt är från H&M

- Mys

Har varit hemma hos mammas vän, älskar att vara där, de är så himla trevliga och gulliga. Vi fikade lite, som ni ser här ovan, fast jag höll mig till en kopp te. Hann också med att bygga lite med klossar med hennes son.

- solsting?

Igår kväll somnade jag redan runt 20.00 pga. svagt illamående och huvudvärk, därav ingen uppdatering mot kvällen. Vi var på badhuset några timmar mitt på dagen och badade lite men solade mest, kan ha varit solsting jag drabbades av men jag vet inte. Imorse vaknade jag runt 8.00 och kände mig mycket piggare men valde att bara göra squats och plank utmaningen, med "bara" menar jag att jag inte gjorde alla mina morgonövningarna (som ni hittar längre ner) då jag inte ville få tillbaka illamåendet. Gick upp och fixade iordning frukost och pratade lite med mamma. Vi hade inget smör hemma så jag tog majonäs istället och hade det på ett fin crisp bröd med en skiva ost, en skiva skinka och ett ny kokad ägg, alltså helt seriöst något av det godaste jag smakat! Testade också persika istället för äpple i keson, det var också sjukt gott!
 

- Litauen, del 4.

Vi åkte till en park där man gick som en hinderbana 28 meter över marken uppe i träden, så sjukt coolt det var men ändå läskigt. Man fick en sele och det var det ända skydd man hade sedan var det bara balansen vi var tvugna att hålla, men det gick och var otroligt kul. 
Gick runt en dag i huvudstaden Vilnus när vi kommit hem till mormor, sniglarna på sista bilder är sniglar som min morbror odlar(?) och sedan säljer.

- Morgonövningar.

I vissa inlägg har jag skrivit "Gjorde några övningar innan frukost" och jag fick en fråga: vad är de för övningar? Jag gör dessa övningar direkt efter att jag vaknat och innan frukost för att hinna träna lite innan min hjärna börjat tänka, förut var jag ute och sprang/gick innan frukost, men nu på sommaren när jag vaknar senare klarar jag inte av att springa på tom mage, så jag kör några korta övningar istället. Då brukar det se ut:
  • 30 armhävningar
  • 40 situps
  • 60 utfall
  • mellan 500-1000 hopp med hopprep
  • sedan gör jag squats och plankan enligt bilden nedanför. Ibland kör jag plankan en längre tid då jag tycker det en är rolig och bra övning!
Antalet på dessa övningar kan variera beroende på vilket humör jag är på, men detta här ovan är iallafall "grunden" FÖR MIG. Vill du göra dessa övningar innan frukost? anpassa dig då efter dig själv, det du tycker är lagom för dig, börja lugnt och jobba dig uppåt så kommer det bli toppen tillslut! 

- Kvällsdopp

Igår kväll fick mamma för sig att vi skulle åka och ta ett kvällsdopp, sagt och gjort, jag och mamma åkte iväg och badade lite, men det var så sjukt kallt i vattnet så vi började ta bilder framför solen istället, haha. Vaknade halv 9 idag, gjorde ågra övningar och käkade frukost, alltså en standart morgon för mig. Men när min lillebror kommer hem ska vi dra och bada med några kompisar till familjen eller själva och vid 15.00 tiden är vi bjudna på fika hemma hos några, så det blir trevligt. Ikväll kommer också mammas kille + barn och äter med oss, så denna dag kommer jag att umgås med mycket folk, det blir säkert bra!

- Alexandra Elmsäter

Alexandra är en tjej på 14 år som driver bloggen http://alexandraae.blogg.se/ . Där skriver hon om sin vardag, och skriver på ett så bra sätt vilket är kul att läsa, till varje inlägg har hon massor utan fina bilder, ibland tittar det också in insperations inlägg, inlägg om tankar eller åsikter och musik. Jag gillar bloggen stark och tror att ni också kommer att göra det. Klicka er in HÄR eller på bilder, ni lär inte ångra er!

- Motivation, träning.

 

- 6.41 km.

Runt 13.00 kände jag att jag inte gjort något vettigt alls idag, så jag började med att dra på mig träningskläderna men insåg då att köket såg ut som ett bombnedslag så jag städade iordning där inne och gav mig sedan ut på en pw/springtur i den varma solen, så skönt det var. När jag kom hem fixade jag lite mellis som bestod utav vattenmelon och nötter samt massa grönt te, haha, men också vatten. Ska nu plocka ur diskmaskinen för att sedan dansa och göra några övningar.

- Litauen, del 3. Mat.

Åt en massa när jag var i Litauen också, haha. Så passade på att fota lite. Vi var på glass cafet YoYo som säljer glass gjort på fryst yoghurt, tyvärr smakade den knappt något så jag tycker tyvärr inte det var värt priset, men det var iallafall kul att prova på, mina syskon gillade iallafall tillbehören som var allt från godis till frukt och flingor. Smaka på harkött har jag också fått göra, smakade lite annorlunda men helt ok.
 
 

- Zumba.

Var somsagt på ett Zumba-pass igår, det var kul, men inte som jag väntat mig. Innan jag bestämde mig för att hoppa in i duschen tog jag en pw/springtur på 4 km. När jag duschat startade jag "grown ups" då jag inte visste om jag sett den, vilket skulle vara bra eftersom att vi har planerat att se tvåan. Inatt drömde jag massa konstiga drömmar så sov inte bra och mår därför lite illa, så ska ta det lite lugnt nu och om det blir bättre träna ikväll istället! Hoppas att det är bättre med er! 

- Minigolf i hamnen.

Dagen har jag spenderat tillsammans med mamma och syskon nere i hamnen och spelat minigoft, vädret var så äckligt irriterande då det blåste så mycket att jag nästan blåste bort. Utan att överdriva. Så mitt humör sjönk lite ett tag. Denna gång vann min syster över mig men nästa gång vinner jag över henne. Vi kom hem och åt lite mellis samtidigt som vi spelade yatzy, men spelade aldrig klart då vi tröttnade. Ska snart fixa en tidig middag, lax av något slag, tillsammans med mamma då vi klockan 18.00 återigen ska ner till hamnen för ett zumba pass, vilket jag ser framemot otroligt mycket!

- Litauen, del 2. Dinosaurie park.

Vi var på en dinosaurie park tillsammans med min faster, hennes man och kusin. Till en början trodde vi att det inte var värt priset, då det var ganska dyrt, men beslutade oss för att gå in endå, vilket var tur för inne i parken var det så coolt, de hade gjort så att statyerna lät och rörde på sig. Det blev en lyckad dag.

- Fototävling hos Sanna Widman

Jag är med i en fototävling hos Sanna Widman som bloggar på http://sannawidman.se . Denna bild tog jag när jag var i Kroatien och det var solnedgång. Vill du också vara med? klicka in här: http://sannawidman.se/2013/july/fototavling-sommar.html#comment

- Get lucky

Vaknade runt 8.15 men låg kvar och drog mig i sängen fram till 9 då jag gick upp och gjorde övningarna jag gör nästan varje dag, fixade sedan frukost som blev 3 små knäckebröd, ett med ett ägg och två med ost och skinka, samt grönt te med smak av vanilj, helt in love. Känner mig lite kraslig från igår och hade därför ingen större apptit, Får hoppas på att det blir bättre under dagen som ska spenderas med mamma och syskon, vart vet jag inte riktigt men vi pratade om att spela minigolf.

- Ulrik Munther

 Har inte riktigt gillar Ulriks musik förut, men denna låt tyckte jag var riktigt bra faktiskt och musikvideon var också fin. Ta en titt vettja och sedan skulle Ulrik säkert bli superglad om du sprider den vidare, ett plus är ju att han är snygg! 

- 22 Juli 16:44

Käkade lunch på en Indisk resturang tillsammans med mamma, syskonen och mammas kille, det var supergott, lite starkt bara. Direkt efter det drog vi till ett badställe där vi stannade några timmar, dock så solade jag bara samt läste en Frida tidning och åt ett äpple. Ska snart hjälpa mamma att fixa middag och sedan drar vi oss till sommarstugan för att klippa gräset, vilket kommer ta hela kvällen då den är så stor. Nu ska jag fixa ett kopp te, haha, hur varmt som helst ute och jag dricker te?

- Litauen, del 1.

Detta är alltså några bilder ifrån Litauen, kanske inte världens roligast men det kommer fler. Detta är bilder fårn båten, ett cafe vi stannade på när vi åkte från Riga till Litauen och sedan när jag och min syster var hemma hos min faster.

- 500 hopp

Vaknade vid halv nio och för att röra på min lite innan frukost gick jag ut och hoppade 500 hopp med hopprep. Åt keso med äpple samt två knäckebröd med ost och skinka, har saknat min egna frukost så mycket under tiden jag varit i Litauen hehe, så det var mumsigt. Nu fram till lunch ska vi städa lite i lägenheten, håller också på att tvätta alla kläder från resan, så just nu har jag knappt några kläder. Till lunch ska vi äta på en indisk resturang, så det blir nog mysigt, efter det åker vi direkt till ett badställe. Det är dagens planer, får se vad som händer mer mot kvällen!

- Hello Sweden!

För några timmar sedan kom jag fram till Stockholm med Tallink Silja S/M Romantika som vi åkte med från Riga efter att ha varit i Litauen i ca 3 veckor. Haft det super trevligt med släkten under denna tid, men också hittat på massa skoj med mina syskon och pappa, mer om det i enskilda inlägg med bilder. Mer än att ha kommit hem idag har jag hunnit med en tur till strande med mamma och syskon samt planerat morgondagen, nu ska jag fixa och trixa lite för att sedan gå och lägga mig.