- X-factor

sitter bänkad framför x-factor nu, vad tror ni? vem åker ut ikväll? vem vinner finalen? tyck till i kommentarsfältet!
 
 

- 30 dagar. Dag 4.

Dag 4. Berätta om din första kärlek.
 
Helt ärligt så har jag aldrig haft min "första kärlek" jag har aldrig varit kär, inte på riktigt iallafall. Men jag har gillat en person riktigt mycket, det har jag, dock berättade jag aldrig det för honom.
Jag gick i sexan tror jag, vi va väl rätt så bra kompisar och hängde med samma personer, och jag började väl fatta tycke för honom, gillade hur han såg ut och hans personlighet, oh.. det är svårt att hitta. Vi fortsatte att umgås men kännslorna slocknade eller vad man ska säga, nu idag är vi fortfarande kompisar, och jag vet inte, han kanske vet, kanske inte!
 

- Otroligt mätt.

Har precis landat i min säng efter att ha ätit tacos, otroligt mätt. Dock så brände det i hela munnen när jag åt så det var lite obehagligt, annars är livet på topp!
Skolan har gått superbra, jobbat kurs hela dagen då jag har två prov i so och no på onsdag. 
Just det när jag loggade in på bloggen för ca 10 minuter ploppade det upp en super gullig kommentar, tack så jätte mycket!
Ska dra på mig mysdressen nu, puss.
 
 


- "Det här är jag."

Jag var ju på teater med mamma och syskonen, har precis kommit hem till pappa efter att jag sett den. Det handlade om några killar som bor på Arnö och har en kriminell bakgrund, hur det sedan har utvecklats och hur det är för dom idag, detta var alltså de själva som berättade sina historier för oss. Den var riktigt riktigt bra, och efteråt tänker man verkligen till.. riktigt bra var de och de var jätteduktiga skådespelare. Nu är det så att den bara visades idag, men skulle den visas flera gånger.. då skulle jag helt klart rekomendera den! xoxo
 
,

- Alice Hestner.

Denna brud heter Alice Hestner och har en superfin och bra blogg, precis som hon är! Hon skriver om sin vardag och allt mellan himel och jord, fina foton tar hon också. Så varför inte klickan in på bloggen, jag lovar du kommer att fastna!
- Bloggen hittar du HÄR eller genom att klicka på bilden.
 
 

- orkar inte.....

Har suttit och spelat piano ett bra tag nu, men det är kul. Ska snart sätta mig soffan för att titta på ghost wisperers, älskar serien!
Skolan har gått superbra, kommer ni ihåg matteprovet jag gjorde? jag fick B på det, hur awesome? Och på idrotts uppgiften jag satt uppe till halv två med, den fick jag A på. Det ni, vet ni hur glad jag är? hah. Ska packa också, åker till pappa idag. Det blir ingen träning för att vi är för några som kan så jag, mamma och syskonen ska på teater. men vi hörs senare, puss.
 


- 30 dagar. Dag 3.

3. En person jag vill träffa just nu.
 
Vet faktist inte men det är väl Justin Bieber, hah.
 
 
lite lika är vi ju ;)

- 30 dagar. Dag 2.

2. mina rädslor.
 
  • Att gå ute själv när det är mörkt.
  • Att någon utav mina närmaste ska dö.
  • Döden
  • Att någon är arg på mig länge.
  • Att bli kidnappad.
 

- power walk.

Precis kommit hem efter en power walk på 45 minuter med mamma, jag har tränings värk i låren efter träningspasset igår men jag klarar mig. Helt sjukt hur mörkt det kan bli på 45 minuter, när vi gick ut var det fortfarande ljust och nu är det nästan svart ute, kallt som satan är det också.
Mamma köpte en tv-box så att vi skulle få kanaler vi brukar titta på 3,5,7,11 osv. Det stod inte att alla Barnkanaler: Disney Chanel, Disney XD, cartoon network, osv. Skulle ingå, men det gjorde det, så jag kommer inte få se så mycket på tv i framtiden..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3405224/images/2012/pic_50b23508e087c32e87ef916b.jpg" class="image">


- Just idag är jag stark.

Sitter i sängen och snackar skype med Anton. Tränade lite förut och tittade på "så mycket bättre". Vi va ju hemma hos  Jörgens mamma förut och åt, maten var jättegod, äppelkakan också. Ska ta och lägga mig snart för jag är sjukt trött, men vi hörs imorgon, puss.
 


- 30 dagar. dag 1.

1. En bild på mig + 10 fakta.
 
  • Jag är alltid mig själv.
  • Jag är inte nöjd med min kropp, därför tränar jag varje dag.
  • Jag har skilda föräldrar.
  • Jag är född 31 Juli 1998
  • Hollister är mitt favorit-märke
  • Jag tycker att det är jobbigt/tufft i skolan just nu.
  • Jag har listat ut vilka som är mina äkta vänner och jag älskar dom för att dom stannar vid min sida även fast jag kan vara sjukt jobbig i vissa tillfällen.
  • Jag tycker att jag blir ful på bilder, därför är jag ofta oseriös, på bilder, alltså.
  • Jag ska se Justin Bieber den 23:e april och jag är sjukt taggad!
  • Kycklingsallad är min favoriträtt.

- Börjar med en lista.

Tänkte köra igång med en sån här lista, kan ju vara lite kul, eller? vi får se :)
 
 
 
 

- Tränings hjälp.

 
- En härlig brud, som gör tränings videos på youtube, tro mig, dom är riktigt bra, och gör du som henne i flera olika videos eller gör samma övning flera gånger, kommer du att känna dig helt död, men det är helt klart värt det ;)
 
 

- Dagen igår.

Sista dagen på skolveckan igår och jag redovisade svenska 19 och blev godkänd utan en komlpitering. Drog hem efter skolan bytte om och och drog ner till bt, för att möta upp Ilze och Anton. Var hemma hos Anton ett tag, tittade på film. Ilzes pappa hämtade oss och vi käkade lite, jag åt en kyklingsallad. Efter det mötte vi Anton och hans kompisar på Gårn, dock fattade jag inte riktigt vad man gjorde där, men det va väl kul. Ska snart göra mig iordning för att vi ska åka och äta hemma hos Jörgens föräldrar. puss.
 


- Veckan's blogg vinnare/ veckans blogg.

 
Veckans blogg är avslutad och med hjälp av random.org har jag dragit två vinnare.
Vinnare1!
Vinnare2!
klicka på länkarna för att komma till bloggarna!
 
 
Veckan's blogg är här och det kan bli just du som vinner!
För att vara med behöver du bara kommentera "Jag är med" eller något liknande. Nästa lördag, alltså den 1:a kommer jag med hjälp av random.org att dra två vinnare och då börjar vi om.
 
AVSLUTAD!
 
 

- Jag är med och tävlar!

 
 

- Kiss me.

 
 
 

- Pigg och Glad, (y)

Entligen en dag där jag är pigg och verkligen glad, har ingen aning om varför? kanske för att jag sov så länge igår och hade slapp dag? vem vet? det va nog därför, och matteprovet gick iallafall hyfsat bra, känndes det som iallafall.. får ju se hur det gick sen när matteläraren rättat!
Ska träna lite och sätta mig för att plugga, runt 17.00 kommer mamma och hämtar mig med syskonen för att vi ska äntligen flytta in i mammas lägenhet, och bo varannan vecka mellan mamma och pappa, ärligt talat känns det kul men ändå jobbgit, men det blir säkert bra. puss.
 
 
-smått söt bild på mig innan matteprovet!


- Nej usch, inte bra..

Gått runt i pyjamas hela dagen och inte fått något plugg gjort, men det löser sig. Pappa kom hem med pizza till sskonen och sallad till mig när vi tittade på ghost wisperers mathaton, så gulligt av honom. Har mest bara tittat på filmer hela dagen, ska hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. puss.
 


- Olly Murs.

 
- Ni ka inte ha missat denna härliga låt? Texten och melodin är helt awesome, älskar den. Det går om och om i mina hörlurar!
 

- Söndag!

Slocknade någon timma efter att jag kom hem igår, så det blev inget film mys med brudarna och Ilze sov inte här. Men vaknade klockan 9 och var fortfarande trött efter att jag sovit 14 timmar? vad är det med mig? iallafall slog på en film, dock kommer jag inte ihåg vad den heter. 
Ska göra matteprov 20 imorgon så måste nog plugga lite, senare ska vi nog hitta på något med pappi, så det är nice!
Men är så otroligt trött så ska nog slöa mig lite i sängen. puss.
 
 
- en riktigt pudding ju ;)


- härligt!

Sitter nu i Julias stora bil och äter på ett äpple efter min anda match som åter igen spelades mot Trosa, dock gick det inte lika bra denna gång, det slutade med 5-3 till dom, men vi kämpade på superbra, tycker jag. När jag kommer hem ska jag slänga mig i sängen, är så otroligt trött i benen, sen runt 19.00 kanske några brudar kommer för att ha film mys och Ilze sover troligen hos mig. Bra kämpat tjejer, älskar er!
Bild ifrån Ilzes blogg, från förra matchen! Http://bjorkilze.blogg.se


- Justagirlthing, love.

 
 
 

- Veckan's blogg.

 
 
 
Veckan's blogg är här och det kan bli just du som vinner!
För att vara med behöver du bara kommentera "Jag är med" eller något liknande. Nästa lördag, alltså den 24:e kommer jag med hjälp av random.org att dra två vinnare och då börjar vi om.
 

- If I was..

Sitter och leter efter min Iphone som försvunnit under alla kuddar i min säng, samtidigt som jag lyssnar på Olly Murs i mina beats, älskar dom (a) Dagen i skolan gick sådär lite halvt bra, men veckan i helthet har gått super, förutom att jag har varit riktigt trött hela tiden, kan det bero på att hösten är här och jag inte fått så mycket solljus jag behöver? vet vem. 
Imorgon taggar jag iallafall match i Trosa, ska bli awesome, vi spelade mot dom i lördags och det blev 2-2 så nu sattsar vi på att vinna. puss.
 
 


Mamma är hemma!

Det var ett tag sedan jag var inne här, men nu är jag hemma ifrån Malta och fått kontroll på mitt skolarbete. Sitter i mitt nystädade rum som jag städade igår, med min nya mys dräkt och lyssnar på musik i mina nya beats by dr.dre *stolt*. Mamma kom hem ifrån en affärsresa och köpte med sig det hem till oss, hoppas ni har haft det bra, nu ska jag göra klart ordkunskapen som vi har i kursen, puss.