- Sandys

Sitter på Sandys med en superfin vän och dricker en latte, går tunt och köper de sista julklapparna som ska inköpas. Idag var sista arbetsdagen i skolan så imorgon ska vi åka pulka med klassen haha, och sen har vi jullov och den första natten av jullovet spenderar jag med fina vänner! Sjukt hård träning ikväll så vi hörs senare.


- 30 dagar. Dag 6.

Dag 6. Min favorit plats.
 
Det här med favorit plats.. Jag har faktiskt många favorit platser det hänger helt på vilken situation det är. 
- Är det en kall skol morgon så är sängen min favorit plats.
- Är den en solig sommarlovs dag är stranden min favorit plats.
- Bråkar jag med mina föräödrar eller syskon är min bästa vän min favorit plats,
- Orkar jag inte med skolan är hos mamma eller pappa min favorit plats.
osv.
 
Men oftast är sängen min favorit plats, tror inte att jag är ensam, hehe :)
 
 

Träna mag- och benmuskler!

 
 
- Superbra youtube-kanal! 

- Jake Miller.

 
- Älskar låten, om ni lyssnar riktigt noga på låten så förstår ni!
 
 

Jag är med och tävlar.

 
klicka HÄR!

- Veckan's blogg vinnare/ veckans blogg.

Veckans blogg är avslutad och med hjälp av random.org har jag dragit två vinnana är:
VINNARE1
VINNARE2
klicka på länkarna för att komma till bloggarna!
 
 
 
Veckan's blogg är här och det kan bli just du som vinner!
För att vara med behöver du bara kommentera "Jag är med" eller något liknande. Nästa lördag, alltså den 15:e kommer jag med hjälp av random.org att dra två vinnare och då börjar vi om.
 

- In school.

Sitter i skolan och pratar med Michelle, Amanda och Hanna. Typ hälften utav skolan ligger hemma och sover för att de fått hel istället för halv hemstudiedag. No och So provet igår gick hyfsat bra, vet iallafall att jag kommer att bli godkänns, men betyget är jag osäker på. Musik prov imorgon så blir nog att plugga musik hela dagen. Men vi hörs!


- Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om ett budskapsarmband hos Keela.se , var med du med!
 

- Mår inte alls bra.

Vaknade upp imorse med värsta huvudvärken och halsont. Så jag har blivit sängliggandes hela dagen, tänker fortsätta så ett tag till med att slå på en film. Ska plugga lite också, samt läsa igenom kurs papprerna. Härligt med snö också, älskar det. men hoppas ni har en superdag! puss.
 

- Aw. så söt!

 
- Han är så duktig, och verkar så snäll, haha1 :)
 

- Innebandy, 3-1, booom!

Matche idag gick prima, alltså verkligen, det gick sjukt bra. Jag gjorde mitt första mål, och köttade på som bara den. Matchen slutade 3-1 till oss! 
Dock så fick jag en hård boll på läppen precis efter första perioden så får väl se vad som händer, svider fortfarande lite. Sen i sista, alltså tredje perioden så skulle jag ta bollen ifrån en tjej i det andra laget då typ hoppade hon på min rygg eller vad man ska säga, så jag trillade och slog i båda knäna, fysatan vad ont jag har nu, hehe. Sen sprang hon typ på mina ben för att hon skulle få bollen innan jag han resa mig eller något, men det gick bra, ingen större skada alltså!
 
 
- Världens bästa lag, love u!
 
 

- Veckan's blogg vinnare/ veckans blogg.

 
Veckans blogg är avslutad och med hjälp av random.org har jag dragit två vinnare.
Vinnare1
Vinnare2
klicka på länkarna för att komma till bloggarna!
 
Veckan's blogg är här och det kan bli just du som vinner!
För att vara med behöver du bara kommentera "Jag är med" eller något liknande. Nästa lördag, alltså den 8:e kommer jag med hjälp av random.org att dra två vinnare och då börjar vi om.
 

- Taggar match!

Ligger i sängen där jag landade efter att ha ätit frukost. Match mot Katrineholm idag, jag tror det va mot dom iallafall. Men 20 över 11 tar jag och mina syskon bussen till sporthallen där jag ska spela, vi var så några i lagen som kunde vara med så vi har "lånat" några 99:or och 00:or, Silvija min syster skulle varit med men hon har varit sjuk, men hennes kompisar ska vara med, så det blir spännande!
Senare i dag avslutar jag veckans blogg, ni får gärna vara med igen efter det! Ska börja plocka fram saker jag ska ha med mig nu, see yaaa!

~ min bästa på bild!