- Q/A

Det är så här att, båda mina föräldrar är från Litauen och hela min släkt bor där, jag och mina syskon är dock födda i Svergie. vad kul! :)

- Sommarlov!

Inte varit aktiv på några dagar, då jag bestämde mig för att ta en paus och njuta av sommarlovet ett tag, men här är fyra bilder från de senaste dagarna.

- Inte långt kvar.

Tiden med skolan spenderade jag ute, runt om i Nyköping då vi fick ledtrådar och skulle leta efter lärarna samt utföra uppdrag, det var inte så tråkigt som jag trott, det var faktiskt helt okej. Kom hem vid 12, bara tagit det lungt, städade köket, min brors och mitt rum, ska nu fixa något att äta, byta om och sedan gå ner mot hamnen där jag ska träffa mitt saknade lg och spela lite minigolf!

- Vad som spelar i min hörlurar.

 
Clavin Harris feat. Ellie Goulding - I need you.
Oscar Zia - #Fail
Danny Saucedo - Todo el mundo
Eric Saade - Break of Dawn
Gmx - Du gör mig hel

Eric Saade - Hotter than fire
 

- Gårdagens.

 

- Sista dagen.

Vaknade på ett toppenbra humör redan fem minuter alarmet ringde, jag kunde ha sovit fram tills nu (8.00) då jag har sovmorgon till 9.15 men jag valde att gå upp den vanliga tiden. Fick frukost av mamma idag, gosi! Igår hade vi en dag full av prat om sociala medier, både på föreläsning och teater. Idag har vå ågot tema-dag och ska ha något som heter "KSAB-Challange" ingen aning om vad vi ska göra, vet bara att vi ska typ går/cykla runt i hela Nyköping, vi får väl se hur det blir.

- Operation: sluta bita på naglarna

Jag har ett stort problem, jag biter på naglarn och har gjort så långt tillbaka i tiden jag kan minnas. Jag vill verkligen sluta, men det är så otroligt svårt, som ett beroende, ni vet? Men iallafall, igår var jag hos en tjej som gör gelénaglar, alltså lösnaglar av gelé typ. Som ni ser på bilderna ovan fick jag en variant av fransk manikyr, åh alltså jag är verkligen jättenöjt, bara lite ovant att de är så långa! Nu får jag hoppas på att det hjälper mot att sluta bita.

- 4 dagar kvar.

Precis kommit hem ifrån badhuset där jag spenderat två timmar tillsammans med årskurs 8 på min skola. Det har regnat men stoppade mig inte från att bada, haha, men känner mig så sjukt trött och sliten så har dragit på mig myskläderna och gjort en kopp te så jag ska mysa framför en film och kanske hitt på något med någon senare. Förresten fick en superball vattenflaska av Kajsa idag, tackar så mycket för den!

- Tvillingarna 12 år, 7 Juni.


- who we are

Helt dött här hela dagen, tyvärr. Men jag har faktiskt firat mina småsykon som idag fyller 12 år, grattis till dom. Började dagen med att jag tänk gå upp runt 6.15 för att fixa vofflor till dom, men försov mig och vaknade 7.55 när pappa kom upp och hade fixat allt så det var super! När vi grattat dom tänkte jag lägga mig och vila i en halv timma, men somnade och sov fram till 12 då mamma kom och hämtade oss och vi käkade på rhodos. Fixade en tårta tillsammans med min syster som hon ska ha till sina kompisar imorgon, kan ju inte säga att det är den finaste men den duger. Drog ut och sprang en runda på 3 km, fick så ont i magen så kunde inte springa längre så efter middagen gick jag och pappa ut på en pw på 5,5 km i kvällsolen, supermysigt!
bild1-syskon för va 8 år sedan//bild2-min frukost

- Avslutnings middag för 9:or


- Var det en dröm?

Vaknade 11.30 imorse av att min syster hämtade något i mitt rum, gjorde mig inte något, lite tråkigt bara att jag sov bort halva dagen. Vädret är ju på topp idag så jag fixade en omelett med makrill till brunch och satte mig och åt ute i solen. Varför jag tänkte mig att jag skulle dricka te till det vet jag inte, tog iallafall ett glas vatten istället.
La mig sedan på altanen och solade samt läste i boken jag håller på att läsa, den är så sjukt bra verkligen. Det kommer en resension om det när jag läst klart den. Hade planerat att hitta på mågot med min syster, men det blev ändrade planer så vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

- Summer feeling

 

- Nu jäklar!

Precis satt på mig en sommarklänning och ska dra mig in mot stan för att hjälpa mamma hitta någon present till syskonen. 15.00 ska jag vara i skolan och fixa med borden och sedan 18.00 börjar avslutningsmiddagen för 9:orna. Var förut ute på en pw på ca 8 km med Ilze och Nettan, så sjukt skönt det var, varmt men fläcktade svalt. Åt sedan en omelett med makrill till lunch, så länge sen, så det var gott!

- Idag är en bra dag

Godmorgon, sitter nu med ett glatt humör och frukost framför ett avsnitt av 90210 ska senare dra ut på en powerwalk med min kära vän Ilze. Efter det hoppar jag in i duschen, gör mig iordning och drar mig sedan till bussen jag ska åka med till skolan för att hjälpa till att ställa iordning borden inför 9:ornas avslutningsmiddag där jag ska hjälpa till och servera!

- Självförtroende.

Satt somsagt och pysslade hela dagen, satt och klippte ut hjärtan ur papper av olika färger sedan skrev jag saker på varje som skulle kunna få mig må bättre eller tycka bättre om mig själv när jag är depp, det brukar fungera. Så nu hänger dessa hjärtan ovanför min kudde, jag läser det innan jag somnar och vaknar med ett toppen humör! 
Men har du tråkigt någon dag kan du ju också fixa en sån här grej, du kanske mår bättre då, om det nu fungerar som för mig.
Det ända du behöver är papper i olika färger, självklar kan du använda dig utav vitt, men den blir ju roligare med färger. En eller flera pennor och en fisklina eller ett annat snöre, ta det du har hemma!

- Helt dött.

Varit helt dött här på bloggen idag, ber om ursäkt för det, men jag har suttit och pysslat, tittat på 90210 och för en timma sedan var jag ute och sprang en runda på 5 km, då kommer jag hem till ett nystädat rum. Min syster har alltså städat mitt rum som såg ut som ett bombnedslag, har jag inte världens bästa syster? Ska i alla fall snart äta lite, vet inte riktigt vad jag ska göra sen, vet att jag ska fixa ett inlägg om ett pyssel jag gjorde, tror att ni kommer gilla det, det har med självrespekt att göra.

- Jag är klar med hela 8:an!

Som rubriken lyder, i skolan redovisade jag sista svenska steget för 8:an och var också på min sista geografilektion, så nu är jag klar med 8:an och får vara ledig resten utav veckan, så det är sjukt skönt! Så imorgon har jag tänkt att ta en sovmorgon och sedan träna samt titta på 90210. 
Efter skolan drog jag upp på stan och hittade äntligen födelsedagspresenter till syskonen som fyller 12 år på fredag, hoppas att de blir glada. Avrundade kvällen med en powerwalk med pappa på 6,5 km, men har fått så sjukt ont i magen så att jag har laddat upp med massa te i min söta mugg och ska nu lägga min under täcket för att titta på 90210.

- Nya mysiga strumpor


- Vilken parfym använder du?

Jag fick en fråga här om dagen vilken parfym jag använder. Jag använder faktiskt fyra stycken, självklart inte samtidigt men de jag använder får ni se här.
Girlfriend by Justin Bieber - hittar ni HÄR!
Someday by Justin Bieber - hittar du HÄR!
Have fun - Hittar du inne på H&M för 39,90 :-
Vanilla Blues - hittar du inne på rusta för 39,90:-
 
Älskar alla fyra parfymerna, lyckat så otroligt gott!

- Mys frukost


Sitter ute och och lyssnar på fågelkvitter samt äter frukost som består utav kesella, kiwi, hallon, fin crisp med ost och skinka och sedan grönt te. Har ett toppenbra humör idag, det verkar vara något med måndagar? Enligt Iphone-väderprognosen kommer det var soligt halva dagen och sedan regna halva dagen, vad ska jag ha på mig? får väl se, hoppas ni får en bra dag!

- Wallander.


Åkte ju hem till mammas kompis för att träffa lillen, jättesöt var han. Men jag busade mest runt med en stolta storebroden, sprang runt och hoppade studsmatta, superkul. Tårta åt vi också. Åkte hem till pappa, drog mig ut på en springrunda på 6.12 km, så sjukt skönt det var att springa idag, trodde att jag knappt skulle orka springa 2 idag men jag klarade det. Nu har jag ätit, duschat, sitter med en ansiktsmask i fecet och ska smörja in mina ben med body lotion. Om ca 10 minuter ska jag dra mig ner till köket och fixa en kopp te och mysa i soffan framför Wallande tillsammans med pappa och lillebror.

- Min nya talang?

Denna vloggare tycker jag är så grymt bra, följer ni inte henne borde ni iallafall checka in en utav hennes videor! 

- Gnestadagen

Lite bilder från den mysiga dagen i Gnesta igår.

- Andra Juni.

Igår kväll somnade jag runt 21.30 utav vissa anledningar och vaknade idag runt 8.30, åt då frukost med familjen och våra planer för dagen hann förändras. Om en ca en kvart är vi på väg till mammas kompis för att hälsa på en ny familjemedlem hemma hos dom, så det blir säkert superkul! 
Återigen är vädret tråkigt och grått, om det inte börjar ösa ner tänkte jag dra ut och springa senare när vi åker hem till pappa.

- Första Juni.

Precis kommit hem ifrån Gnesta där jag spenderat dagen på en marknad, det var väldigt mysigt tills det började regna. Kvällen hemma hos Ilze igår var och väldigt mysig med tacomys, tog massa bilder och tittade sedan på let's dance finalen med morötter och dipp, mycket skratt blev det också! 
Tråkigt nog har det börjat regna nu, så vi hyrde en film så ska dra på mig myskläderna och titta på den tillsammans med mamma och mina syskon. Men först ska jag äta något då jag bara ätit två knäckemackor på hela dagen!

- Summer shade.

 

- Summer.

 
Har ni tänk på några saker ni verkligen längtar till, till sommaren? Det jag ska göra mycket av i sommar är:
♥ Sola
♥ Bada
♥ Träffa nya människor
♥ Umgås med mina vänner
♥ Träna 
♥ Äta mycket sommar frukt
 
Dela gärna med er!