- Jag är fortfarande mätt.

Ligger helt utslagen på min säng med en kopp te och halstabletter, om jag känner av att det snart är vinter och håller på att bli förkyld? svar ja. Har ju precis haft hjärnskakning, kan inte bli sjuk nu, det tänker jag inte tillåta! Till något positivt nu istället. Vi åkte till mammas kompis i Katrineholm, umgicks och hade det mysigt. Vi fick jättegod mat, som alltid där, flygande Jacob, så otroligt gott, inte ätit så mycket som jag åt på länge. De hade också fixat en gullig tårta som också var jättegod. Eftersom att jag igår när jag hade min "äta vad du vill-dag" inte var sugen på något så hade jag den idag och det ångrar jag inte! 

- Frukost

Jag har alltid gjort havregryns gröt och sedan bara lagt på äppelbitar, men igår testade jag att börja med skära ner äppelbitar i en skål med lite kanel och ställde in det i micron på 1,5 minuter så att äpplet "tillagades" lite. Tog sedan ut det och hade i havregryn, vatten och salt, helt hanlig havregrynsgröt alltså. Det blev så sjukt gott, smakade faktiskt nästan som äppelpaj, hehe, toppade med lite mandarinklyftor samt linfrön för lite extra protein. Tycker att ni ska testa detta ni också, enkelt och gott, helt enkelt!
 

- 17 November.

Vaknade imorse runt 8.30 av att jag var täppt i näsan, så sjukt jobbigt. Gjorde några övningar för att jag var så rastlös och tittade ut genom fönstret och insåg att det var värsta fina vädret så jag gick in till mamma och frågade om hon skulle med ut och gå, det ville hon. Det blev lite ändrade planer när vi var ute och gick för jag ville gå snabbare så vi skildes åt. Jag gick iallafall en runda på 7km, försökte springa lite men fick så ont i ryggen så jag skippade det idag. Kom hem och gjorde microomelett tillsammans med mamma som vi sedan åt och pratade lite. Ska snart göra mig iordning och dra oss mot Katrineholm!

- I fem timmar.

Sitter återigen och dricker mitt kvälls-te, det är standart för mig, känns som att jag sover så dåligt utan det. Förut åkte jag, mamma och lillebror på lite ärenden som att hämta lite saker hos pappa. Vi fortsatte sedan vidare hem till mammas kille där vi åt ett kött som tillagats i 5 timmar, hör ni hur det låter? FEM TIMMAR!! Men så sjukt var det iallafall.
Känner mig helt slut i benen efter dagens match så ska snart ta och krypa ner under täcket för att sova. Imorgon bär det av mot Katrineholm där vi ska hälsa på mammas kompis, det var länge sedan, så det blir mysigt! 

- Det kunde gått sämre.

Efter att nu duschat i ca 45 minuter sitter jag med en kopp te och väntar på mamma så att vi kan hitta på något. Matchen kan jag ju inte riktigt säga att den gick bra, det slutade 7-0 till Trosa. Jag åt lite när jag kom hem och insåg att jag var riktigt förbannad, haha, så jag gick ut och avreagerade mig genom att hoppa hopprep i 15 minuter, det fungerade! Nu ska jag ta det lite lugnt ett tag och så får vi se vad jag hittar på!
 

- 16 November

Vaknade upp av alarmet som stod på 6.30, gick upp och gjorde dagens planka (2,5 x2 minuter + 30 sek), dagens squats 70st och 20 armhävningar. Insåg sedan att tiden sprang iväg och jag gjorde snabbt iordning havregrynsgröt och laddade upp inför match med det och en kopp te. Nu har jag samling om 10 minuter så måste rusa. 

- 15 November.

Har nu nästan precis kommit hem, sitter med tända doftljus och dricker kvälls-te samt laddar upp inför matchen imorgon. Hela skoldagen, verkligen hela dagen har jag pluggat matte och lyckats skriva ett matteprov jag fruktat halva terminen, nu är det bara vänta och se hur det går. Efter skolan träffade jag Ilze som jag inte träffat på flera dagar, en sådan otroligt bra vän borde alla ha! Vi pratade lite och jag passade på att äta lite mellis, havregrynsgröt med mandarin och äpple + 4 koppar te, hehe..

- Lätt och snabbt att göra.

Jag har förut skrivit hur man gör detta, men tänkte att jag kunde ta bilder i ordning för att visa. Bild nr.2 ↓
Bild nr.1 ↑                                                                                                  Bild nr.3 ↑
Börja med att knäcka ett ett, hälla i lite mjök. Bild nr.4↓                             Bild nr.5 
Häll på salt och peppar, vispa sedan. Ha i det du vill ha i, jag hade bacon och ost. Bild nr.6 ↑
Ställ in i micron på ca 4 minuter och sedan är det klart!
 

- Grattis på namsdagen Emilija

Idag, den 14 November har jag namnsdag och mamma var så gullig så av henne fick jag två doftljus ett vanilj och ett choklad. Cosy.

- Detta, lyssna på detta.

 
 

- 14 November.

Här har jag inte varit aktiv på veckor, månader. Varför? Jag har inte haft tid, jag har inte haft lust och jag har, om jag får säga det själv, blivit som en ny person. Jag har sedan sist börjat äta mer, jag har gått upp en del av det jag behövde för att min kropp ska börja må bra igen, jag äter bra och tränar regelbundet. En positiv inställning har jag nu för det mesta och jag tror att jag har blivit gladare.
Jag skrev ett inlägg på twitter igår: "Sökes: en träningskompis som jag kan sätta upp mål med" jag fick respons, inte bara att folk ville träna med mig utan också att jag var duktig, att jag ver en insperation för dem, att de tyckte att det skulle vara kul att träna med mig, osv. Jag blev otroligt glad, verkligen. 
Folk har också sagt att de förut läste min blogg och saknat att jag uppdaterar, att bloggen är som en insperation för dem. Alltså jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig, men jag är verkligen otroligt glad, det är verkligen jättejättekul när folk kommer fram till mig och säger det, eller skriver på sociala medier.
Så när jag satt i skolan idag och skrev på min idrottsuppgift samt satte upp nya personliga mål, så kom jag på att jag fortfarande har bloggen kvar, då tänkte jag men jag kan ju kicka mig in när jag kommer hem och läsa igenom inlägg jag skrev då. Vilket jag nu också har gjort, vet ni vad jag också såg? det är fortfarande folk som klickar sig in här, jag har inte uppdaterat på ca 4 månader och ändå är det folk som klickar sig in här, det finns också ett fåtal kommentarer om att några saknnar bloggen, det är faktiskt ganska sjukt hur pappad jag faktiskt blev på att börja igen, så jag tänkte försöka.
 
Jag har nu börjat träna igen lite smått efter ett uppehåll i 1,5 vecka pga. en hjärnskakning jag fick då jag var på väg till skolan, det var halt på vägen och cykeln halkade på något sätt och jag vurpade samt slog i huvudet. Det var också därför jag satt och skrev nya personligamål, för jag vill träna mot något, det blir så mycket roligare då, och känslan när man klarar det, den är otrolig!
Jag börjar nu lite smått med både bloggen och träningen och så får vi se vart det leder.