- Proteinrik frukost-jordgubbsglass

Precis innan jag skulle lägga mig igår valde jag att gå igenom min mail och insåg att jag blivit kallad till arbetsintervjuv. Blev så glad och uppspelt att jag inte kunde sova, haha. Dock så lyckades jag efter ett tag att somna och vaknade upp pigg i dag med massa energi och glädje i kroppen. Det märktes på morgonrundan då jag var on top. Däremot så blir jag lite ledsen över att mina skor är så stela för det går verkligen inte att springa långt i dem, så jag längtar otroligt mycket tills jag får dra på mig mina nya löpardojor jag köpte för några dagar sedan. 
 
Efter att ha ätit havregrynsgröt flera dagar i rad kände jag för att göra något annat idag. Vad passar då bättre än jordgubbsglass? Ni kanske förstår att det inte var riktigt glass fast det smakade verkligen som det, dessutom var det väldigt mättande. Tycker iallafall att ni ska prova om ni får chansen!Nu har jag 40 minuters lugn stund att ta igen. Läsa igenom lite mail, kommentarer och ladda upp mentalt inför en riktigt rolig dag. Hoppas att ni inte är allt för stressade över skolan och att ni får en bra dag!
Frukostglassen:
1 fryst banan
8 frysta jordgubbar
2 msk naturell kvarg
skvätt kallt vatten
kokosflingor
 
Hur gör du?
- Mixa den frysta bananen och jordgubbarna tills det är mixat till småbitar/smulor. (tillsätt lite, lite kallt vatten om det inte händer något)
- Tillsätt den naturella kvargen samt kokosflingorna och mixa en stund. Sedan blandar du själv med hjälp av en kniv/sked. 
- Lägg upp i en skål, toppa med kokosflingor och ät ett ägg till.


Ser jättegott ut, ska lätt testa! :)

2015-05-07 // 09:16:32

Vågar man sig fråga vart du förmodligen kommer jobba/där du fått arbetsintervju? Vad det än är så gratulerar!

2015-05-07 // 18:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback