- Inte för att vara sån, men jag är ledig

Här ekar det tomt känner jag. Igår vaknade jag upp och var full av känslor. Eller var jag det? Har inte riktigt hunnit lista ut det än. Mådde iallafall inge vidare. Fast efter en skvätt tårar, koffein i kroppen och pepp samt kramar från mamma, blev det bättre. Är så otroligt tacksam över min fin, fina mamma.
 
Denna gråa torsdag vaknade jag upp i en varm famn, tyvärr behövde vi gå upp då han skulle till skolan. Själv är jag ledig och har tagit långhelg. Är ni också lediga? Eller har ni en dag kvar? Lyxrukosten bestod idag av kvargplättar varvat med hallon/banan och det var gudomligt. Har även smaskat i mig ett kokt ägg och några koppar kaffe. Laddar upp inför ett rygg/bröst-pass med Elin och sedan får jag se vart dagen leder mig.
Kvargplättar:
1dl naturell kvarg
2msk mandelmjöl
2 äggvitor
2tsk psylliumfrön
ev. skätt vatten
(använder du naturell kvarg som är över 0,3% fett bör du ha en svätt vatten, annars behöver du inte ha det)
 
Hur gör du?
- Blanda alla ingredienser så att smeten blir lite tjockare än vanlig pannkakssmet.
- Låt det stå och svälla 5-10 minuter och stek sedan på medelvärme.
- Värm en näve hallon och mosa sedan det med en halv mogen banan (alt. lite vaniljpulver, men det blir tillräckligt sött utan också.). Denna röra varvar du sedan med plättarna. Koka även ett ägg och ät till detta.
 
Passar som frukost eller mellanmål. Vill du äta det till lunch/middag rekomenderar jag att göra en större sats och att äta något mer till! Du får i dig nästan alla näringämnen. Protein - kvarg, ägg, banan. (Bra) Fetter - psylliumfrön, äggulan. Kolhydrater - banan, mandelmjöl. Vitaminer och antioxidanter - hallon, banan


сайт кладр [url=http://kladr-gnivc.ru/]справочник адресов кладр[/url]

2015-09-05 // 12:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback