- Mullbär som godis

Många söker ständigt efter ett bättre alternativ till lördagsgodiset. Jag kan rekomendera RAW-bollarna som ofta görs här hemma till både eget bruk men även till mammas företagsträffar - där de uppskattas. Trots att det är ett bättre alternativ är dessa nästan godare än riktigt chokladbollar. Det kan också vara så att du är trött denna lördagskväll och inte orkar baka då har jag ett annat alternativ - Mullbär. Både torkade och färska finns som alternativ. De är väldigt söta, speciellt de torkade men det är inget tillsatt socker. Perfekt som ett nyttigare alternativ till godis.
 
Mullbär är inte bara goda utan de har en drös av hälso-, hår och hud-fördelar, här är viss av dem:
➜ Mullbär motverkar blodproppar, stroke och hjärtsjukdomar eftersom att mullbär gör så att blodcirkulationen förbättras. 
➜ Det innehåller väldigt mycket antioxidanter som minskar tillväxten av prostata celler och tumörtillväxt, alltså minskar risken för vissa cancerarter.
➜ Det har egenskaper som hjälper till att rensa ut mörka fläckar och andra fläckar på hud i ansiktet.
➜ Mullbär noteras att stärka njurar och rena levern.
➜ Det berikar blodet i processen samtidigt lugnande och lugna nerverna. Det hjälper också att främja metabolismen av alkohol.
➜ Förhindrar influensa, hosta och förkylning och andra sjukdomar eftersom att det bostar immunförsvaret med allt C-vitamin som det innehåller. Det stärker även nervsystemet och reducerar dåligt kolesterol vilket förhindrar blockeringen i blodflödet. 
➜ Innehåller väldigt mycket olika vitaminer.
 
Vill ni läsa fler fördelar med mullbär kan ni klicka HÄR!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback