- Senaste dagarna


Nu är vi på väg från Tennessee till Washington. I Tennessee har vi gjort tre stopp, på det första tittade vi på VM-finalen på en sportbar samtidigt som vi åt en sen lunch. Vi som inte ville se matchen skyndade oss till Graceland för att hinna med den sista rundturen, men vi var tyvärr en timma sena, haha. Istället åkte vi till campingen som var helt ok. Jag, Ella och Jonas bestämde oss för att sova i trailern/släpet, kan tala om för er att det blev alldeles för varmt och kvavt men vi överlevde. 






Eftersom att vi missade rundturen dagen innan fick vi ta den morgonen efter. För er som inte vet är Graceland Elvis Presleys hus som man får gå igenom. Det var riktigt coolt och han har galet grym inredning. 



Samma dag fortsatte vi vidare i Tennessee till Nashville. Vet ni vad som händer nästan precis när vi kommer fram? Det börjar blixtra, sen åska och sen spöregna, personerna i min buss hann dock ställa upp sina tält innan det började regna. Så vi hjälpte snabbt den andra gruppen innan vi åkte in till stan(?) återigen åt vi mat på en bar, men på detta ställe fick vi även linedance-lektioner vilket var superkul. Det var så otroligt kul att dansa själv men också se att alla andra tyckte att det var kul, är inte riktigt van vid det, haha.






Igår innan vi åkte till Virginia stannade vi och åt vi på IHOP = international house of pancakes. Gissa vad vi åt? Yes, american pancakes. Det var lika gott som det ser ut. 



Vi stannade också vid en stor trädkoja som en prästor byggt för att folk skulle komma och umgås, plugga och läsa böner, det var liksom som en fritidsgård och en kyrka tillsammans. Det var riktigt fint och bra byggt, det tog honom 9 år att bygga det och han använde sig inte av några maskiner eller mått.


Sedan kom vi fram till Virginia och provade på white water rafting, vi paddlade i en flod, så jäkla coolt och härligt. Vi stannade även på samma ställe och campade, men kan inte riktigt påstå att jag campade inatt, jag sov på ett bord i 40 minuter, då vi idag åker 12 timmar, på väg till Washington, så jag har sovit en hel del i bilen.





Har precis ätit på TacoBell, ni vet det som är med i Kim Posible? Portionerna var galet små, men det var helt ok. 
Nu har vi två timmar kvar i bilen, ska bara sätta upp tälten när vi kommer fram och bara umgås. 





» Mami

Så häftigt!

2014-07-16 // 22:59:03

härliga bilder!

2014-07-17 // 15:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback