- "Det löser sig."

what's up?
Saknat mig? Jag är iallafall tillbaka. Efter 14 timmar på resande fot. Väntat på flygplatsen, 8 timmars flyg till London, väntat på nästa flyg och sedan 2,5h flygresa hem till Sverige, där mamma stod och väntade på mig. Vi båda bröt ihop, haha. Innan jag länade Arlada sa jag hejdå till alla, kändes faktiskt tragiskt. Grät inte när jag slutade nian men jag grät i detta ögonblick.  Det har gått två dagar och jag saknar redan allt och alla från resan.
 
För mig som suttit i en bil minst 5 timmar/dagen under 3 veckors tid var inte bilresan från Arlanda för lång, nästan för kort faktiskt. Pratade om allt med mamma. Handlade, åt och duschade innan Albin och Daniel kom hit för att umgås lite innan jag somnade in för 14 timmar.
 
Igår hann jag inte göra så mycket, sov till 14.00, åt frukost, gick och la mig igen och sen kom mamma och drog med mig till Jogersö för att sola och bada lite. Mamma, Daniel och Albin är bruare än mig, det känns faktsikt inte bra. Sen mot kvällen visade jag bilder för Jörgen och gick hem till Albin.
 
Nu, pigg och glad efter 4 timmars sömn (fattar inte??) ska jag ut på sjön i Jörgens båt. Hoppas att ni får en toppendag!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback