- Nya armband hos goodbalance

Fick precis veta att goodbalance har fått in en ny design på sina armband. Det är de armbanden ni ser här ovan. Hur snygga är de inte? Älskar typsnittet och de coola färgerna som kommit till! 
"Negativa joner kan ha en positiv effekt på den fysiska hälsan och armband med negativa joner används av både elitidrottare och vanliga motionärer runt om i världen. Du kan förbättra din sömn, balans, styrka och flexibilitet med hjälp av Good Balance energiarmband och det kan dessutom bidra till minskad stress och trötthet."
De har även fått in "shamballa magnetarmband". Så galet snygga och effektiva, såhär står det på sidan om dem:
"Genom att använda magnetarmband kan du hjälpa kroppen att återfå sin självläkande elektromagnetbalans i kroppen på ett naturligt sätt vilket kan påverka dig positivt. Magnetterapi är en naturlig metod som funnits länge för att bli av med smärta, återställa energin och förbättra sömnen. Det har länge setts som en säker och effektiv alternativ terapi. Många upplever också balans och snabbare återhämtning efter träning vid användande av magnetarmband."
 
Även dessa finns i olika färger, de är ju hur lätta om helst att matcha olika plagg till. Varför inte slå till? En julklapp till mamma, pappa, syster, kompis, flick-/pojkvän eller varför inte till dig själv? I vilket fall som helst får du 10% rabatt om du anger "emilijaromaite" i kassan när du ska betala.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback