- Julfirande Nr.2

Godmorgon alla fina läsare. Endags en dag kvar till julafton, hur känns det? Sjäv smygstartade jag med lite julfirande tillsammans med Ilze i söndags och idag ska jag och mina syskon iväg hem till pappa för att fira. Känner mig som ett litet barn igen, faktiskt.
Ställde klockan på 10.00 för att hinna blogg-jobba lite men även för att fixa i ordning denna smaskiga frukost. Det var så sjukt länge sedan, men så otroligt gott. Glutenfritt knäckebröd med kalkon och avokado (man kan tillsätta peppar och salt om man vill) en clementin och russin samt mandlar. Även ett riktigt gott te jag fick av Ilze i julkalapp, älskar det.
 
När jag sitter här och smaskar på min frukost börjar tankarna flyga runt i mitt huvud. "Nu är julen här Emilija.." Hjärnsöpkerna börjar faktiskt att komma fram, men jag har sagt det tidigare och säger det igen. De ska inte stoppa mig, jag ska må bra, njuta och ha kul med mina nära och kära. Känner ni också att hjärnspökerna börjar komma fram? Låt dem inte ta över, för det blir verkligen inte kul. Ni kommer att ångra det så mycket, det gör jag. Tänkt inte på idealet, alla är fina. Alla är fina på sitt sätt.
 


mums

2014-12-23 // 15:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback