- Mellanmålskaka med banan/kokoskräm.

Packat, städat och dragit på mig myskläderna, sitter och tittar på videos på youtube, det var så sjukt länge sedan. Det regnar suuuuupermycket nu, men när det lugnar ner sig lite ska jag hoppa upp på cykeln och cykla hem till mamma. 
På söndagar brukar kylskåpet eka tomt, vilket det gör idag också. Så mixade ihop en lite choklad-mellanmålskaka med banan/kokoskräm, inspererat av Sofie, men gjorde lite ändringar då jag, somsagt, inte hade allt hemma.
 
Du behöver (1 portion):
1/2 mogen mosad banan
1 äggvita
2 tsk kakao
1 msk havregryn
 
1/2 mogen mosad banan
2-3 tsk kokosflingor
2 msk keso
!! Kan behövas extra sötning!!
 
Hur gör du?
- Blanda 1/2 mosad banan med äggvitan, kakaon och havregynen i en skål.
- Ställ in i micron på högsta effekt i 2 minuter eller tills den stelnat.
- Rör under tiden ihop keso, kokosflingor och 1/2 mosad banan till en röra.
- Ta ut kakan ur skålen, lägg upp på en tallrik (eller ha kvar den i skålen) toppa med krämen.
KLART och njut!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback