- Paleokokosplättar

Vänner, jag är tillbaka. På topp efter djupsömn men lite svullen efter helgens intag. Vad gör det om 100år liksom? Nu kör vi igen. Fullspäckat schema hela dagen och jag ser fram emot varje punkt på listan. Började med en pannkaksfrulle för att vakna till, smaskens. Däremot så var det inte vanliga pannkakor utan paleopättar och dessa hamnade på snäppet över bananplättar i topplistan. Förstår ni då hur goda de var? Speciellt med färska jordgubbar till. Nu måste jag se till att komma igång, ta vara på dagen och "enjoy the day". Kramis.
 
För ca 6 plättar:
2 ägg
2tsk kokosolja
1/2dl vatten 
2msk kokosmjöl
1tsk fiberhusk
kanel/kardemumma + 1krm vaniljpulver 
1/2tsk ekologisk honung
 
Såhär gör du? 
1. Vispa vatten, ägg och kokosolja fluffigt. Tillsätt sedan resten av ingredienserna. Känns smeten för lös? Tillsätt med kokosmjöl. Känns smeten för tjock? Tillsätt lite mer vatten.
2. Värm upp stekpannan med kokosolja i och stek på låg värme (viktigt), ha tålamod - det blir bäst så!
3. Klart! Servera med tinade/färska bär, mandlar och något du gillar! 


Super mumsigt :D

2015-09-13 // 16:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback