- Uppladdningsprocessen är igång

Godmorgon älsklingar!
Ledsen att bloggisen får lida - det är så fruktansvärt mycket i skolan, mer än jag förväntat mig. När denna vecka är över kommer jag äntligen kunna andas då jag har en jäkla massa att se framemot veckan efter. B.la fika med mina saknade tjejer och en resa till Malta med min mor och syskon.
 
Imorse var det tänkt att jag skulle köra mitt sista löpparpass innan loppet på söndag men eftersom att jag har påbörjat min uppladdningsprocess, är sömnen också viktig. Kände mig inte alls redo för att ta mig ut så en extra timma sömn satt fint! Laddade istället upp med min Favoritgröt toppat med ett svenskt äpple. Även ett x antal finn crisp med kallrökt lax slank ned. Nu väntas veckans längsta dag och jag är egnetligen inte redo, but hey ho, Let's go!
 Varför är Alpro kokosdryck bra?
✤ Går att använda till olika maträtter samtidigt som det är mycket godare än vanlig mjölk att dricka, när och var som helst.
✤100% växtbaserat dvs. helt veganskt.
✤ Kalorisnålt och inget tillsatt socker.
✤ Den är laktosfri och därför är den lättsmält.
✤ Är rik på vitamin B12 som minskar trötthet och utmattning. (Dricker mängder av detta just nu för att klara denna vecka, haha.) Den perioden i mitt liv då jag inte åt en enda kolhydrat var jag tvungen att äta tillskott av Vitamin B12 eftersom att jag inte hade någon ork. Samtidigt är det viktigt att ha en varierad kost.


Ser gott ut:)

Svar: Det var supersmarrigt 😍😉
Emilija Romaite

2015-09-24 // 10:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback