- Litauen i tre dagar

Hejsan hoppsan! Saknat mig? Jag har iallafall saknat er, att skriva till er. Fast utöver det har jag haft tre riktigt bra dagar i Litauen tillsammans med mamma och syskon. Hälsat på släkten, ätit massa tårta och god mat, gått på museum och sett en massa saker. Det jag gillar mest med litauen är att alla verkar så särka i sig själva. De går på gatan och ser allmänt "Chill" ut. Bryr sig inte om vad folk tycker samt har riktigt balla kläder. Tänkte dela med mig av lite bilder lite snabbt då jag måste fixa lite saker inför veckan. Puss hej.
Vi landade och blev hämtade av mormor. Handlade och blev bjudna på tårta. Jämför vi Sverige med Litauen så suger Sverige på att göra tårtor.
Dag 2. Vi åkte iväg på en marknad/köpcentrum där de hade massa snygga kläder. Speciellt bal-/studentklänningar. Gissa vart jag ska innan jag ska ta studenten?
Efter det åkte vi vidare till ett annat stort köpcentrum då mamma skulle möta en klient. Passade på att äta lite lunch.
Samma dag besökte vi KGB-museumet. Ett museum som tidigare var ett fängelse för litauer som inte ville bli ryssar under Sovjet-tiden. Det var hemskt att se hur det haft det, men samtidigt väldigt häftigt. 
Fick besök av morbror och kusiner, grillade och åt gott. Sista dagen träffade vi mammas kusiner och familjer. Vandrade runt på Vilnus smockade gator och fikade.


» Ellen

Så skönt att du är tillbaka igen :) Låter som att du hade det superbra där borta! Vad tyckte du om Asicsskorna? Jag har likadana hehe :)

2015-05-18 // 13:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback