- Orkar inte deppa mer

Regnet smatrar hårt mot taket över mitt huvud, fast det gör mig inget. Jag tänker tillbaka på gårdagen och får ett leende på läpparna. Idag mår jag bra, idag är jag lycklig. Jag är trött på att deppa, jag är trött på att må dåligt. Vet ni hur jag gör? Från första stund idag, när jag slog up mina ögon, har jag vänt mina negativa tankar till positiva. 
 
Godmorgon underbaraste ni!
En tidigt uppstigning idag, Albin skulle till jobbet så jag passade på att köra lite morgoncardio: 40 minuter pw i maximal lutning samt 5 minuter pw på låg lutning. Svettkalas, helt klart och så sjukt härligt start på dagen. Nu har jag precis mumsat i mig banangröt toppat med banan, hallon och jordnötssmör (länge sedan ♥) samt två glutenfria knäckemackor varav en med ägg på. Senare väntas ett benpass men först ska jag baka lite, det är nämligen så att jag ska fixa kakbuffe för några vänner då jag fyller på fredag. Kramis.
Banangröt:
1dl fibergryn
1-2 tsk psylliumfrön
2dl vatten
1-2 msk naturell kvarg
kanel
1/2 banan
 
Såhär gör du:
Blanda havregryn, vatten och psylliumfrön. In i micron i 2 minuter. Mosa under tiden bananen och blanda med kvarg samt kanel. Ta ut gröten och blanda ned kvargröran. Klart. Toppa med resten av bananen, hallon och jordnötssmör.


åh så gott :D

2015-07-28 // 11:49:00
» Ellen

Ahhh banangröt <3 :D Nytt sätt du gjorde den på också, det måste jag testa!

2015-07-28 // 18:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback