- En variant av bananplättar

Minns ni att jag någon dag förra veckan, åt dessa godingar? Det blev verkligen helt perfekta, konsistensen var gudomlig och smaken var som ett paradis för smaklökarna. Speciellt kombinerat med sharon och frysta hallon. Jag tänkte iallafall dela med mig av receptet, det är inte jättemycket ändringar från det vanliga, men ändå.
 
Du behöver:
1 stor mosad banan
2-3 äggvitor
2 tsk krossade linfrön
2 msk havregryn
kanel
 
Hur gör du?
♤ Mosa bananen och blanda med havregyn och kanel.
♤ Tillsätt linfrön och äggvitorna.
♤ Låt stå och svälla i ca 10-15 minuter innan du steker på medelvärme.
Servera med frukt och bär, kvarg eller något ni tycker om!
 


Mums!

2015-01-28 // 15:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback