- Baby look what you've done to me

Onsdag, halva veckan har gått. Hur går det för er?
Vaknade upp på bästa sätt när alarmet ringde, i armarna på Albin, pussade lite på honom så att han också skulle vakna. Tycker att det gick riktigt bra, för redan 5.20 var vi uppe och tog på oss träningskläderna. En morgon-pw stod på schemat. Det var halt, men luften var helt otrolig, älskar morgonluft. 5km blev det, men tiden bara flög iväg när vi pratade. Kom hem och stretchade lite och fixade frukost. Är just nu en pigg, stolt och lycklig flickvän, då Albin faktiskt följde mig mig. Nu sover han dock..
 
För min del till frukost blev det havregrynsgröt (1dl havregryn, 2dl vatten, salt, äggvita och kanel) toppat med keso, hallon och kokosflingor. Helt seriöst den bästa kombon, har ni inte provat så måste ni göra det!! Även fler glas citronvatten, grönt-te och två glutenfrina knäckemackor med skinka och gurka fick slinka ned.
Jag mår helt otroligt bra och inte ens tanken på att det är veckan längsta skoldag - kan få mig på dåligt humör, eftersom att jag är så galet taggat på passet jag ska på efter.
Glöm inte att du är fin, fin på ett speciellt sätt. Det finns ingen annan som dig, så ta vara på det. Ställ dig i spegeln NU och rabbla upp minst tre saker du gillar med just dig själv. Glöm inte att le. LE.


Åh vilken söt kopp :), vart kommer den ifrån? Kram

2015-01-17 // 14:30:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback