- En ny shaker

Efter ungefär 90 minuters letande, hittade jag äntligen påskägget som Ellinor hade gömt i gymmet. Det låg lite godis i - men det var inte det som intresserade mig. Det som intresserade mig var den där lilla lappen där det stod att jag fick välja en valfri produkt från receptionen och jag valde en shaker. Eftersom att jag bara har en - den från Fitnessguru. Dessutom är denna otroligt smart och smidig. Den är väldigt lätt och vill jag inte ha den "lång" kan jag ta bort de två nedersta delarna.
 
De nedersta delarna är väldigt bra förvaring. Istället för att ha med mig en stor kvargburk som frukost alt. mellanmål efter ett pass kan jag nu ha kvargen i en av delarna samtidigt som jag har nötter/musli/tabletter osv. i det andra. Jag kan också ha mitt aminosyro-pulver där. Hur smart är inte det?


Hej!
Jag är en helt ny läsare på din blogg, hittade dig via instagram (yagciesma). Jag fastnar aldrig på bloggar men din var perfekt för mig. Vi är i samma ålder så tyckte det var coolt. Innan du började med idrotten hur körde du? Jag själv har tappat väldigt många kilon men hur körde du med gymet och maten du äter? Jättebra blogg, lycka till!

2015-04-05 // 20:35:45

Smart!

2015-04-06 // 14:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback