- Q/A, språkresan.

Anonym om - River rafting, språkresan
Har några frågor angående din språkresa som jag jätte gärna skulle vilja ha svar på!!
Men tyckte du det var värt pengarna?
 -Jag tyckte att det var värt pengarna. Man fick se och uppleva så mycket, skulle man gjort allting själv (det som ingick i resan) skulle det blir dyrare.
 
Hur mycket fickpengar hade du med dig?
 -Vill tyvärr inte skriva summor i bloggen.
 
Blev det jobbigt med tiden eftersom ni "jagade" tiden?
 -Alltså, det blev lite stressigt ibland, om någon försovit sig eller något liknande. Men det blev aldrig "jobbigt" för vi viste vart vi skulle och vi ville verkligen dit, så det var liksom som att man längtade till något.
Var resa lärorik?
 -Språkligt -> Nja, mest enstaka ord. Som person -> ja, otroligt lärorik. Man fick bättre självförtroende, insåg att man klarar saker man inte trodde att man gjorde. Man träffade andra personer som kom från andra städer/länder och fick veta mycket om dem. Vi fick också lära oss väldigt mycket om de olika miljöerna ochkulturen i Usa. 
 
Ingick helikopter resa eller fick man betala? I så fall vad kostade det? 
 -Den ingick inte, men jag tycker att det var så otroligt häftigt, så det var helt klart värt pengarna. Återigen, vill  helst inte skriva summor men detta gick på en 4-siffrig summa.
 
Vad kostade det att göra det ni gör på bilderna?
 -Det på bilden ingick i såkallat "Explorer pass", köper ma´n till det till resan så ingår vissa aktiviteter. Så denna aktivitet behövde jag inte betala för enskillt.
 
Var det jobbigt att åka bil hela tiden?
 -Nej, faktiskt inte. Vi hade väldigt kul i minibussarna. Lekte lekar, dunkade musik, pratade - om oss själva, deep talk, massa strunt. osv. Så helt plötsligt hade vi stannat vid en bensinmack och skulle på toa, då hade vi redan åkt ca halva vägen.
 
Sista frågan! 
Vilka åldrar var det som åkte? Eller var det väldigt blandat?
 -Det var från 15-18 år tror jag. Den yngsta var 99:a och den äldsta var 96:a.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback