- Mugcake with rasberries

Told you, denna blev riktigt ful men riktigt god. Saftig och mjuk, men ändå inte degig. Jag gillade den och ska nog börja exprementera med mugcakes inom en snar framtid. Har ni några tips?
 
Du behöver:
3/4 mogen banan
1-2 äggvitor
1 redig tsk kokosmjöl
1 krm bakpulver
1/2 tsk kanel
1/2 tsk chaifrön
Några frysta hallon
kokosolja
 
"Såsen":
1/4 banan
2 rediga tsk naturell kvarg
En skvätt mandelmjölk
1 krm kanel
1 krm kardemummayc
 
Hur gör du?
- Mosa bananen och blanda det med äggvitorna.
- Tillsätt kokosmjölet, bakpulver, kanel och chaifrön.
- Rör om till en smet.
- Smörj en mugg med kokosolja.
- Tillsätt hallon i smeten och rör försiktigt om.
- Häll ned smeten i muggen och ställ in i micron i 2-4 minuter.
Under tiden:
- Mosa resten av bananen, blanda med kanel och kardemumma.
- Tillsätt kvarg och blanda.
- Tillsätt mandelmjölk, så mycket att det blir som en sås men ändå inte för rinnig.
När kakan är klar, ta ut den, toppa med såsen och lite bär.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback