- Jag var inte riktigt helt ärlig.

När jag skrev sista inlägget igår, var jag inte helt ärlig. Visst var jag på väg att ta upp min idrottsuppgift och skulle jobba med den. Men jag var inte hemma. Jag satt på akuten och väntade på provsvar. Magsmärtorna jag pratade om i inlägget under, blev värre så jag tog en ipren. Men pappas kompis som är läkare misstänkte att det var något med blindtarmen så bad oss åka dit. Men smärtan la sig och efter några timmar kände jag inget alls. De hittade inget speciellt, men tror att det kan vara början på gallsten (?) eller bara en reaktion på det gröna äpplet jag åt 45 minuter innan det började.
 
Med lite mindre sömn än vanligt är jag uppe på ben och efter två stora koppar grönt-te är jag lika pigg som vanligt. Känner inte av något alls i magen och mår helt vanligt. Sov dock lite längre än vanligt men gick upp och fixade i ordning en mugcake med smak av hallon och banan. Lika ful som vanligt, men god var den!
Nu ska jag bocka av några timmar i skolan och sen, om jag inte blir dålig igen, är det ett benpass på gymmet tillsammans med Tilda som står på schemat, så sjukt taggad, så jag hoppas att det blir av. (Läkaren sa att det var ok, så att ni vet liksom)
Mugcake, hallon och banan:
1 mosad banan
2 äggvitor
3/4dl fibergryn
1/2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk kanel
1/2 tsk chaifrön (behövs inte)
 1 dl frysta hallon
 
Hur gör du?
- Mosa bananen och blanda alla ingredienser utan hallonen.
- Tillsätt hallonen och blanda försiktigt.
- Häll över i en mugg/skål och ställ in i micron i 2-3 minuter.
- Ta ut, ät ur muggen eller lägg upp på en tallrik.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback