- Mumsig middag.

Detta ↑ åt jag i måndags till middag och det var sååååå gott! Tänkte dela med mig så att ni kanske testar, som vanligt är det väldigt enkelt, haha. Har dock inga exakta mått.
 
Du behöver:
En bit fläskytterfile
Några klyftor vitlök
grillkrydda
salt
svartpeppar
citronpeppar
Fullkornsris
SALLADEN:
Vattenmelon
lök
fetaost
bladspenat
 
Hur gör du?
- Värm upp ugnen på 175grader.
- Koka riset enligt förpackningen.
- Blanda grillkrydda, salt och svartpeppar i en skål och salt, svartpeppar och vitronpeppar i en annan.
- Skär upp fläksytterfilen i bitar och gnugga litlöksklyftorna mot dem.
- Strö på kryddblandningen på fläskfilen. (Inte båda på samma, om ni inte vill förstås.)
- Lägg upp bitarna på en plåt och ställ in i ugnen i ca 30-40 minuter.
Salladen:
- Skär vattenmelonen och fetaosten i kuber.
- Skär löken i skivor och blanda allt det. Tillsätt spenatblad och vips så är det klart.
 
Så enkelt men så gott, jag serverade detta med kavrg (såklart, hehe).



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback