- Favorit i repris.

Imorse visste jag ju inte vad ajg ville ha till frukost, valde då att köra på en favorit i repris - Choklad och kokos-kaka. Dock med lite ändringar och det blev ännu godare än förra. Satt verkligen och njöt! 
Fungerar också som efterätt då kan man dock fördela smeten i mindre skålar.
Du böehöver, 1 portion:
1 ägg
2 tsk agavesirap
1 msk kakao
1 msk havregryn
1 msk kokosmjöl
1/2 tsk bakpulver
2 msk kokosflingor
1/2 banan
2 msk valfri mjölk
Frostning:
1-2 msk jordnötssmör
1/2 banan
3/4 dl yoghurt/kvarg
 
Hur du gör?
- Blanda alla torra ingredienser i en skål.
- Vispa ägget och agaversirap poröst med en elvisp.
- Mosa bananen och blanda med mjöklen, tillsätt alla "blandningar" i en och samma bunke och vispa ihop till en smet.
- Ta fram en ugnssäker skål/form och häll i smeten, in i micron i 1-1,5 minuter.
(- Frostningen: Mosa bananen och blanda/mixa med jordnötssmör och ev. yoghurt/kvarg.)
- Ta ut kakan ur micron och låt den svalna lite så att den lättare lossnar från kanterna, lägg över på en tallrik och smeta på frostingen och något mer om du vill ha. Jag hade kokosflingor. 
- Klart och njut!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback