- En utmaning, klarar du det?

Berätta för den där tjejen att hon har ett fint leende. Berätta för den där killen att han har en snygg tröja. Berätta för din lärare att du verkligen uppskattar det hon/han lär ut, att personen är en bra lärare. Berätta för dina föräldrar hur mycket du uppskattar dem. Berätta för en främmande människa att du tycker hon/han är cool.
 
Det spelar ingen roll vad du säger eller till vem du säger det till, bara du gör det. Jag utmanar er, här och nu att ge en komplimanger till MINST tre olika personer varje dag under en vecka.
Varför? Jo, för att både du och personen kommer må så bra. Personen kommer bli glad över komplimangen och du kommer bli glad över att du gjort en person glad, för det är alltid en härlig känsla.
 
Ni får även skriva till mig till vem och vad ni har sagt och i slutet av veckan summerar vi en del av det i ett inlägg. Hur tycker ni att det låter? Är ni på?
Vart kan ni skriva till mig om vad ni har sagt? → I kommentarerna, på kik: EmilijaRomaite, mail: [email protected] eller instagram: @EmilijaRomaite / @Healthybyromaite.


Hoppas du har haft en bra dag! :)

2014-06-02 // 17:40:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback