- 2:a juli, så jäkla bra dag.

Vi är nu tillbaka på hotellet efter en mega-grym dag på universal studios. 
Började dock dagen med en rundtur i Los Angeles, åkte förbi massa hus som verkligen såg ut som "typical-american"-hus och stannade till för att ta bild vid Hollywood-skylten. Tyvärr var det lite mulet på morgonen så skylten syntes inte så jättebra. Kan inte riktigt fatta att lilla jag är i stora USA, Los Angeles. Det är så galet coolt.
Vi fortsatte vidare till Universal Studios och då hade vädret förändrats. Det var helt blått på himmelen, solen sken och det var så otroligt varmt, hela dagen har det varit runt 30grader och det är så sjukt galet skönt. 

Vi började med att åka "studio-tour" som var en rundtur runt olika scener där man spelar in olika serier och filmer, de berättade också hur man fixade olika effekter i filmer.
Åkte b.la förbi scenen där de spelat in desperate housewives, det tyckte jag var riktigt coolt eftersom att jag följt serien ett bra tag. 
Efter att vi ätit lite lunch gick vi in i ett skräckhus. Det kan jag lugnt säga var bland det roligaste och läskigaste jag gjort. Jag är inte så jättelättskrämd, men älskar att bli skrämd. Har nog aldrig skrattat och skrikit så mycket förut, fick ont i magen - på ett bra sätt. 
Vi sprang sedan mot vatten-delen av parken för att hinna se vatten-showen, som vi trodde var med delfiner eller andra vattendjur. Men icke, det var en action-film, fast i verkligheten. Så jäkla coolt. Massa eld och massa vatten, massa trick och massa olika hopp. Jag var så otroligt impad och glatt överraskad. 
Vi åkte en karusell också, eller det var inte riktigt en karusell men vi blev blöta eftersom att den åkte i vatten. Riktigt kul faktisk och skönt då, som jag skrivit tidigare, det var riktigt varmt, så det svalkade lite. 

Ledarna hade bestämt att vi alla skulle träffas 17.20 utanför universal studios för att äta. Men vi hade låst in våra väskor och låsen slutade fungera (galet konstigt låssystem, man använde sig av sitt fingeravtryck) så vi fick inte ut våra väskor. Pga. det kom vi också sent, 20 minuter tyvärr. Väldigt pinsamt då ledarna tidigare idag sagt flera gånger att det var superviktigt att komma i tid. Men nu har vi lovat att 10 minuter innan alla andra imorgon. 
Vi åt på "Babba Gump scrimp". Fick några lättsaltade chips med någon röra, som faktiskt var riktigt gott. Sedan åt  jag någon pastarätt, smakade annorlunda, men var gott. Åt även en chokladkaka och jisses, vad god den var!! 
Innan vi fortsatte vidare till hotellet stannade vi vid "the walk of fame" hittade tyvärr bara en stjärna där jag kände igen personen. Men det var riktigt coolt att se det i verkligheten, då jag bara sett det på bild/tv tidigare.
Sitter just nu och spelar kort med ett gäng men ska strax gå och lägga mig. Imorgon väntar 6 timmars bussresa till Las Vegas. Det blir nog skoj. 
Min första dag i Los Angeles har iallafall varit super-mega-bra! Universal studios är ett utav de coolaste och häftigaste ställena jag varit på. Dit ska jag igen innan jag dör.


» Mami

Häftigt!

2014-07-03 // 09:25:42
» Mami

Häftigt!

2014-07-03 // 09:25:43

jättehärliga bilder! :)

2014-07-03 // 13:51:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback