- 5:e december.

Nej, usch nu blev det så igen, jag höll bloggen uppdaterad i tre dagar och sedan blev det tyst. Men nu är jag här igen. Under de 2-3 veckorna som gått har jag börjat tränat ordentligt igen, wihoo, utan förkylning och hjärnskaning denna gång.
Vaknade som vanligt imorse, 5.50 och utförde morgonutmaningen som jag har, åt sedan frukost tillsammans med mormor och fixade mig sedan inför skolan. Efter att ha tittat på julkalendern beslutade jag mig för att gå till skolan istället för att ta bussen, så skönt det var! Hade idrott som sista lektion, handboll, tog sedan en yttligare pw hem, passar på nu innan snön kommer. Ska återigen dra på mig mina träningskläder nu och träna lite, äta och sedan plugga inför no-provet som jag ska skriva imorgon. 


Hej! vi gjorde ett länkbyte för ett tag sen, såg nu att du hade tagit bort länken till mig. Om du inte länkar mig idag igen så tar jag det som att du inte vill fortsätta ha ett länkbyte med mig, och tar bort din länk senaste ikväll :) säg gärna till om du vill fortsätta ha ett länkbyte så tar jag inte bort din länk :)

2013-12-12 // 12:18:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback